- 14 Kasım 2014
- 266
- 115
- 133
inşallah beklediğimiz son ay olur bu aybu 3. ayım
hemen ekliyorum canım, teşekkürler uyardığın içinmerhaba kızlar
listeyi 1.sayfaya eklerseniz daha güzel olur.
amininşallah beklediğimiz son ay olur bu ay
:) bilmiyorum ki. nasıl ekledin ilk sayfaya? düzenle kısmı varsa mesajı düzenleyerek ekleyebilirmisin acaba :)Canim ekledim ama yeni isimler olunca listeye nasil ekliycem?
napim canım be. abimin hanım iki ay önce 2.bebeği düşünüyoruz dedi, bugün öğrendik 5 haftalık hamileymiş. kendimden umudumu kestim bende iyice. insanlar istiyor planlıyor ve yapıyor. biz ise aylardır bekliyoruz ama yok yok yok. soğan suyumu da içmedim bugün, isyanlardayım yaniKızlar merhaba bugün uğrayamadım ne güzel dolmuş taşmış topiğimiz , sohbetler akıp gitmiş :)
Tek tek alıntılayamadım yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Topik uğurlu gelir hep birlikte güzel haberler alırız inşallah:)
Aleysa bugün umutsuz gördüm seni canım oysa ki topikteki en güzel enerjiyi sen veriyordun bize, pes etmek kötü düşünmek yok
Canim duzenleden yapistirdim o kisim tamam.sen isimleri nasil ekliyodun onu bilmiyorum:) bilmiyorum ki. nasıl ekledin ilk sayfaya? düzenle kısmı varsa mesajı düzenleyerek ekleyebilirmisin acaba :)
napim canım be. abimin hanım iki ay önce 2.bebeği düşünüyoruz dedi, bugün öğrendik 5 haftalık hamileymiş. kendimden umudumu kestim bende iyice. insanlar istiyor planlıyor ve yapıyor. biz ise aylardır bekliyoruz ama yok yok yok. soğan suyumu da içmedim bugün, isyanlardayım yani
napim canım be. abimin hanım iki ay önce 2.bebeği düşünüyoruz dedi, bugün öğrendik 5 haftalık hamileymiş. kendimden umudumu kestim bende iyice. insanlar istiyor planlıyor ve yapıyor. biz ise aylardır bekliyoruz ama yok yok yok. soğan suyumu da içmedim bugün, isyanlardayım yani
Canim rabbimin izniyle olur hersey bende 8.denemedeyim ama cevremde 1 2 3. Denemede olan cook ama evlar rabbimin dilemesi ve takdir ettigi zamanda olurRahatla sakin umitsizlige dusme rabbimize dua edip beklerken sabir istiycez takdir rabbimden diger turlu dusunmek bizi rabbimizin rizasindan alikoymasin Allah korusun.
tarih sırasına göre aynı şekilde yazıp ekliyorum listeye. ekleme oldukça ben burda devam ettiririm, sende alır ilk sayfaya yapıştırırsın istersenCanim duzenleden yapistirdim o kisim tamam.sen isimleri nasil ekliyodun onu bilmiyorum
Canim senin kacinci denemeÖyle iyi anlıyorum ki seni..Benim de çookk yakınımdaki insanlardan benden sonra isteyip hemen hamile kalanlar var, biz ise nerede yanlış yapıyoruz bilmiyorum, dua etmeye tevekkül etmeye çalışıyorum allah yardım etsin hepimize.
Arada Halil Sezai'den takılmak iyidir canım deşarj eder isyan insanıHoş bende dünden beri pek farklı değilim evde kutup rüzgarları, ben ise hala bu ay benim için bitti desem de içimde bir köşede salak ümit kırıntıları..2 günle olacak iş değil ya işte..
Sen iyi düşün iyi olsun çalışıyorsun en azından, inşallah yüzün güler bu ay:)
Tamam canim saolasin.tarih sırasına göre aynı şekilde yazıp ekliyorum listeye. ekleme oldukça ben burda devam ettiririm, sende alır ilk sayfaya yapıştırırsın istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?