benim ilk olacak Allah izin verirse :)hepınızın mı ılk cnm benım ılkımde 5 yılımda geldı benım usaklar nalı :)
insallah cnm insallah ben bu ay corek otunu uyguluyorum 1 yılldır ıstıyorum 3.4 dktra gıttım bır sorun yok o yuzden beklemeye karar verdım kzımdada o kadar dktra gıttım sonra olursa olur dedım bıraktım ayına hamıle kaldım o yuzen rabbım ne verırse hayırlı versınbenim ilk olacak Allah izin verirse :)
bende bu ay soğan suyuna başlamıştım 7gün içtim bugün 8.gün ama sabah yapmak zor geldi içmedim. faydası olurmu hiç bilmiyorum,devam etsem mi kazarsızım. adetim her ay gecikiyo, kaç oldu dr a gidiyorum yok bir problem çok sabırsızsın,çok stres sıkıntı yapıyorsun ondan adetin de gecikiyor diyo. napcam bilmiyorum ama artık biran önce olsun istiyoruminsallah cnm insallah ben bu ay corek otunu uyguluyorum 1 yılldır ıstıyorum 3.4 dktra gıttım bır sorun yok o yuzden beklemeye karar verdım kzımdada o kadar dktra gıttım sonra olursa olur dedım bıraktım ayına hamıle kaldım o yuzen rabbım ne verırse hayırlı versın
anlıyorum senı cnm kac yıllık evlısınbende bu ay soğan suyuna başlamıştım 7gün içtim bugün 8.gün ama sabah yapmak zor geldi içmedim. faydası olurmu hiç bilmiyorum,devam etsem mi kazarsızım. adetim her ay gecikiyo, kaç oldu dr a gidiyorum yok bir problem çok sabırsızsın,çok stres sıkıntı yapıyorsun ondan adetin de gecikiyor diyo. napcam bilmiyorum ama artık biran önce olsun istiyorum
ooo 7 aydırmı ben 4 yıl 3 ay bekledım cnm rabbım nasıp eder meak etme3,5 yıl bitmek üzere, 4.yılı da devirmeye az kaldı işte. son 7 aydır bebek istiyoruz ama henüz kavuşamadık bebeğimize
ooo asker esıydım ben kaynana evındeydım ayrı eve cıktım ondan sonra oldu sukurler olsunAllah kimseyi,hiçbirimizi o kadar bekletmesininşallah sende ikinci bebeğine tez vakitte kavuşursun. kimbilir ne kadar yıpratmıştır sizi o yıllar, çok zor yaaa
bat ını listeye eklemek isteyen hanımlar alıntıyla cevaplarsanız takip etmem daha kolay olur :)
kaynanadan ayrılmak uğurlu gelmiş sana :)ooo asker esıydım ben kaynana evındeydım ayrı eve cıktım ondan sonra oldu sukurler olsun
10 yılın ıcındeyım kızım 4.5 yasında rabbım ıkıncıyıde nasıp ede ınsallahkaynanadan ayrılmak uğurlu gelmiş sana :)
Benide eklermisin tatlim bat 25 aralik
ne diyorsun inşallah yaaa. hepimiz güzel haberi burda veririz birbirimizeolabilir canım neden olmasın ama sen tedbiri elden bırakma, kendini çok ümitlendirme ki sonra yine üzülmeyelim. inşallah bebişin seninledir. hadi bakalım listemizin ilk hamişi oluyormuşsun :)
eder inşallah hayırlısıyla. bir tane olmuş ya 2.de olur Allahın izniyle, ben ise acaba hiç olmayacak mı korkusuyla yaşayıp duruyorum10 yılın ıcındeyım kızım 4.5 yasında rabbım ıkıncıyıde nasıp ede ınsallah
inşallah bebişin sennledir. hadi açılışı yap da arkandan gelelim bizde, yol aç bize de hadi hadiiiiii :)ne diyorsun inşallah yaaa. hepimiz güzel haberi burda veririz birbirimize
zobiska ........................3 Aralık
yasuyasu ......................4 Aralık
nane-limon .................4 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
C ceyloss27 ......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
nesnesly ......................13 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
Akasya .........................15 Aralık
T tanem7777 ...................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
yaren92 .......................19 Aralık
abadiss .........................19 Aralık
hzrn6 ..........................20 Aralık
H hilaliko .......................21 Aralık
azure34 ........................24 Aralık
K kahve_delisi .................25 Aralık
tabi ki eklerim, hoşgeldin aramıza. uğurunla gelmişsindir inşallah :)
tamammm dur sakin ol, dileğim inşallah hamilesindir. ama sen umutlanma ki yoksa da üzülmeyesin. ben bu ay umursamamaya çalışıyorum. artık umudumu kestim, hiç olmayacak gibi geliyor banaoff çatlatma beni meraktan... belkide üşüttüm ondan ağrıyor kasıklarım çünkü acayip üşüyorum 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?