Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

bende iyiyim canım çok şükür. ağustos anneleri topiğinde görüşemiyoruz 11 martta kontrolüm var dört gözle şafak sayıyorum. cinsiyette sölemedi doktor geçen kontrolde bakalım inşallah öğreniriz. inşallah burdaki tüm arkadaşlarımız bu güzel duyguyu tadacaklar Rabbim hepsine tosuncuklar versin evet evet buradaki arkadaşlara da sürtünelim bence de. uğur gelsin herkese :))) dualarım sizinle

Ağustos anneleri topiği biraz kalabalık ve burası kadar samimi gelmedi bana aynı dönemlerden geçtiğimiz insanlarla bilgi paylaşımı güzel ama bazen arada çok bilmişler çıkmıyormu sinir oluyorum, o yüzden bu topicdeki kadar aktif olmamaya, okumakla geçmeye çalışıyorum.

Bizimde dr son kontrolde cinsiyet söylemek istemedi biraz üstüne gidince kız olma ihtimali yüksek ama kesin değil dedi. 7 martta diğer randevumuz inş o zaman huysuzluk yapmazda gösterir kendini miniğimiz :)

hadi bakalım inşallah canım gösterir kendini. ben de sordum cinsiyeti görünüyomu diye doktor yavaşşş kızım dur daha bi dahaki aya kadar sabret dedi. geçmiş yazışmalarımızı okudum buradaki ayyy gerçekten ne samimi ne güzel paylaşımlarımız olmuş bizden sonra hamile kalan arkadaşlarımız olmuş çok sevindim :))) Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize

inşallah burdan daha çok hamile haberi alacağız :)

inşallah canım benim. bize de nasip olur inşallah. siz de sağlıklı şekilde alırsınız kucağınıza inşallah

selam canım nasılsın. pazartesi çektirdim rahim filmini sonuçlar iyi dedi doktor. sen nasılsın ne var ne yok
Çok sevindim gerçekten. İyiyim bende. enfeksiyonum geçti yanma sıkıntım yok şu aralar. Regl tarihine kadar biraz çalışmaları sıkı tutayım diyorum.

Ayyy yazıyı yeni gördm , okudum. Tüylerim diken diken oldu, bir ürperdi geldi içime anlatamam. İnşallah canım inşallah. Hem hamilelerin duası , isteyi kabul olurmuş.

Çok sevindim gerçekten. İyiyim bende. enfeksiyonum geçti yanma sıkıntım yok şu aralar. Regl tarihine kadar biraz çalışmaları sıkı tutayım diyorum.

bizde takviye kür falan uyguluyoruz. bakalım 3 4 ay sonra olmazsa da aşılama diye düşünüyoruz. bat ne zaman canım

Ayyy yazıyı yeni gördm , okudum. Tüylerim diken diken oldu, bir ürperdi geldi içime anlatamam. İnşallah canım inşallah. Hem hamilelerin duası , isteyi kabul olurmuş.
inşallaaaahhhh canım, dualarım sizinle. beni de alıntılayarak o güzel haberi paylaştığınız anı dört gözle bekliyorum inanın. arada topiğe uğrayıp bakıyorum,okuyorum var mı bir gelişme diye, gönlüm sizlerle

canım cinsiyetini gösterdi mi ufaklık inşallah bizde paylaşıcaz burada bebek haberini

bizde takviye kür falan uyguluyoruz. bakalım 3 4 ay sonra olmazsa da aşılama diye düşünüyoruz. bat ne zaman canım
Geçen ay ilk defa 27. günde oldum. Bu ay, karıştı benim günler. Normalde 30-31 günde oluyordum. Bugün 16. gün bakalım kaçıncı günde olucam :) Senin bellimi?

Çok sevindirdin beni inan. Allahta senin için hayırlı , sağlıklı, güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Geçen ay ilk defa 27. günde oldum. Bu ay, karıştı benim günler. Normalde 30-31 günde oluyordum. Bugün 16. gün bakalım kaçıncı günde olucam :) Senin bellimi?

bende normalde 31 günde oluyorum gecen ay 2 gün öncesinde geldi kırmızılar. bugün 12. günüm bnm de 30 mart bat tarihi gününde gelirse

bende normalde 31 günde oluyorum gecen ay 2 gün öncesinde geldi kırmızılar. bugün 12. günüm bnm de 30 mart bat tarihi gününde gelirse

Aynı şeyleri yaşıyoruz ya farkındamısın :) normalde 31 günde bir oluyoruz geçen ay 28. günde geldi ondan önceki ayda ikimizinde baya gecikmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…