- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
bende iyiyim canım çok şükür. ağustos anneleri topiğinde görüşemiyoruz11 martta kontrolüm var dört gözle şafak sayıyorum. cinsiyette sölemedi doktor geçen kontrolde bakalım inşallah öğreniriz. inşallah burdaki tüm arkadaşlarımız bu güzel duyguyu tadacaklar Rabbim hepsine tosuncuklar versin evet evet buradaki arkadaşlara da sürtünelim bence de. uğur gelsin herkese :))) dualarım sizinle
hadi bakalım inşallah canım gösterir kendini. ben de sordum cinsiyeti görünüyomu diye doktor yavaşşş kızım dur daha bi dahaki aya kadar sabret dedi. geçmiş yazışmalarımızı okudum buradaki ayyy gerçekten ne samimi ne güzel paylaşımlarımız olmuş bizden sonra hamile kalan arkadaşlarımız olmuş çok sevindim :))) Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizeAğustos anneleri topiği biraz kalabalık ve burası kadar samimi gelmedi banaaynı dönemlerden geçtiğimiz insanlarla bilgi paylaşımı güzel ama bazen arada çok bilmişler çıkmıyormu sinir oluyorum, o yüzden bu topicdeki kadar aktif olmamaya, okumakla geçmeye çalışıyorum.
Bizimde dr son kontrolde cinsiyet söylemek istemedi biraz üstüne gidince kız olma ihtimali yüksek ama kesin değil dedi. 7 martta diğer randevumuz inş o zaman huysuzluk yapmazda gösterir kendini miniğimiz :)
inşallah burdan daha çok hamile haberi alacağız :)hadi bakalım inşallah canım gösterir kendini. ben de sordum cinsiyeti görünüyomu diye doktor yavaşşş kızım dur daha bi dahaki aya kadar sabret dedi. geçmiş yazışmalarımızı okudum buradaki ayyy gerçekten ne samimi ne güzel paylaşımlarımız olmuş bizden sonra hamile kalan arkadaşlarımız olmuş çok sevindim :))) Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize
inşallah canıminşallah burdan daha çok hamile haberi alacağız :)
iyiyiz canım benim sağol sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
Hamile kaldıktan sonra çevremde iki kişi vardı bebek isteyen "gelin size sürtüneyim bebeğim şans getirsin" dedim gülüşerek, kızlara oturup kalkarken dokunuyordum, ertesi aya kalmadan ikisinden de güzel haberi aldık çok şükür. Şimdi bize uğur getiren bu topiğe de sürtünmek istiyorum ki diğer arkadaşlarımıza da bebeğim belki şans getirirUğurunu kaybetmesin inşallah bu topic, @nane-limon PEMBEDOLAP yaren92 başta olmak üzere aklıma gelmeyen bütün herkesin güzel haberlerini alalım burdan inşallah
tabiki öyle. Bende duydum film sonrası şansın arttığını hayırlısı bakalım.
Çok sevindim gerçekten. İyiyim bende. enfeksiyonum geçti yanma sıkıntım yok şu aralar. Regl tarihine kadar biraz çalışmaları sıkı tutayım diyorum.selam canım nasılsın. pazartesi çektirdim rahim filmini sonuçlar iyi dedi doktor. sen nasılsın ne var ne yok
iyiyiz canım benim sağol sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
Hamile kaldıktan sonra çevremde iki kişi vardı bebek isteyen "gelin size sürtüneyim bebeğim şans getirsin" dedim gülüşerek, kızlara oturup kalkarken dokunuyordum, ertesi aya kalmadan ikisinden de güzel haberi aldık çok şükür. Şimdi bize uğur getiren bu topiğe de sürtünmek istiyorum ki diğer arkadaşlarımıza da bebeğim belki şans getirirUğurunu kaybetmesin inşallah bu topic, @nane-limon PEMBEDOLAP yaren92 başta olmak üzere aklıma gelmeyen bütün herkesin güzel haberlerini alalım burdan inşallah
Çok sevindim gerçekten. İyiyim bende. enfeksiyonum geçti yanma sıkıntım yok şu aralar. Regl tarihine kadar biraz çalışmaları sıkı tutayım diyorum.
inşallaaaahhhh canım, dualarım sizinle. beni de alıntılayarak o güzel haberi paylaştığınız anı dört gözle bekliyorum inanın. arada topiğe uğrayıp bakıyorum,okuyorum var mı bir gelişme diye, gönlüm sizlerleAyyy yazıyı yeni gördm , okudum. Tüylerim diken diken oldu, bir ürperdi geldi içime anlatamam. İnşallah canım inşallah. Hem hamilelerin duası , isteyi kabul olurmuş.
inşallaaaahhhh canım, dualarım sizinle. beni de alıntılayarak o güzel haberi paylaştığınız anı dört gözle bekliyorum inanın. arada topiğe uğrayıp bakıyorum,okuyorum var mı bir gelişme diye, gönlüm sizlerle
paylaşacaksınız tabi ki canım ben yürekten inanıyorum az kaldı :) gösterdi teyzesi, nazli bir prensesmiş bizim ufaklıkcanım cinsiyetini gösterdi mi ufaklıkinşallah bizde paylaşıcaz burada bebek haberini
Geçen ay ilk defa 27. günde oldum. Bu ay, karıştı benim günler. Normalde 30-31 günde oluyordum. Bugün 16. gün bakalım kaçıncı günde olucam :) Senin bellimi?bizde takviye kür falan uyguluyoruz. bakalım 3 4 ay sonra olmazsa da aşılama diye düşünüyoruz. bat ne zaman canım
Çok sevindirdin beni inan. Allahta senin için hayırlı , sağlıklı, güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah.inşallaaaahhhh canım, dualarım sizinle. beni de alıntılayarak o güzel haberi paylaştığınız anı dört gözle bekliyorum inanın. arada topiğe uğrayıp bakıyorum,okuyorum var mı bir gelişme diye, gönlüm sizlerle
paylaşacaksınız tabi ki canım ben yürekten inanıyorum az kaldı :) gösterdi teyzesi, nazli bir prensesmiş bizim ufaklık
amiiinnn canım, hepimize nasip etsin inşallah da arkadaş olsunlar :)Çok sevindirdin beni inan. Allahta senin için hayırlı , sağlıklı, güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Geçen ay ilk defa 27. günde oldum. Bu ay, karıştı benim günler. Normalde 30-31 günde oluyordum. Bugün 16. gün bakalım kaçıncı günde olucam :) Senin bellimi?
bende normalde 31 günde oluyorum gecen ay 2 gün öncesinde geldi kırmızılar. bugün 12. günüm bnm de 30 mart bat tarihi gününde gelirse
Aynı şeyleri yaşıyoruz ya farkındamısın :) normalde 31 günde bir oluyoruz geçen ay 28. günde geldi ondan önceki ayda ikimizinde baya gecikmişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?