- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
belli olmaz o kimisi 1 kerede hamile kalıyor okuyruz buradan
bnm bu ay tek yumurtam vardı yumurta takibi görüyorum. çatlama süresinde eşim perhizdeydi yine de nasip işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli olmaz o kimisi 1 kerede hamile kalıyor okuyruz buradan
Giriyorum foruma ama gebelik bölümüe pek girmek istemiyorum çok fazla kafaya takıyorum ve bütün sayfa sayfa yazılanları okuyorum. Albümlere , evim güzel evime, bide bir derdim vara bakıyorum ara, ara. Ama bata 1 hafta kala elimde değil uzak duramıyorum gebelik bölümünden. Dün çok hafif kahve şeklinde akıntı vardı, ama sıvı değil. Eğer adet olursa ama inşallah olmam. Kesin soğan suyu içmeye başlıycam. İşte burayada söz veriyorum .aynen canım hayırlısı sen nasılsın girmiyosun galiba sürekli
Giriyorum foruma ama gebelik bölümüe pek girmek istemiyorum çok fazla kafaya takıyorum ve bütün sayfa sayfa yazılanları okuyorum. Albümlere , evim güzel evime, bide bir derdim vara bakıyorum ara, ara. Ama bata 1 hafta kala elimde değil uzak duramıyorum gebelik bölümünden. Dün çok hafif kahve şeklinde akıntı vardı, ama sıvı değil. Eğer adet olursa ama inşallah olmam. Kesin soğan suyu içmeye başlıycam. İşte burayada söz veriyorum .
hani 3 gün canlı kalıyor falan diyorlar ya sperm hücresi
Giriyorum foruma ama gebelik bölümüe pek girmek istemiyorum çok fazla kafaya takıyorum ve bütün sayfa sayfa yazılanları okuyorum. Albümlere , evim güzel evime, bide bir derdim vara bakıyorum ara, ara. Ama bata 1 hafta kala elimde değil uzak duramıyorum gebelik bölümünden. Dün çok hafif kahve şeklinde akıntı vardı, ama sıvı değil. Eğer adet olursa ama inşallah olmam. Kesin soğan suyu içmeye başlıycam. İşte burayada söz veriyorum .
önceden de geliyor muydu ? bende bi ara başlıcam diyodum da başlayamadım cesaret edemedim bnm mide fazla hassas bende cnm sıkılıyor gündüzleri takılıyorum öyle . gelmez inşallah kırmızılar
İnşallah :) Evet 1 hafta kala birileri dürtüyor sanki bak, bak diye
Adet günlerimiz birbirimize yakındı diye hatırlıyorum. Beraber başlayalımmı sende düşünüyosan ? Birbirimize desdek veririz. Normalde bende içmem ama konu bebek olunca herşey içilir diymi . En azından içimiz temizlenir.
bnm bu ay rahim filmim var cnm. ya aslında ben çok yemek şeçiyorum yemediğim şeyleri falan yemeye başladım çok şükür bamba hariç tabi bi kaç şey daha
Rahim filmini sen mi istedin dr mu önerdi? Birde bamya evet ya pek yenilesi gelmiyor banada.
ayyy Allah razı olsun canım, ne yalan söyleyim bu topic gibi seviyeli, samimisini görmedim. bende ağustos anneleri topiğine takılıyorum ama gına geldi ordan :) bende özledim sizlerinerelerdesin aleysa . bak sen olmayınca topiğimizin de tadı yok. hadi dön aramıza. moral ver yine bize eskisi gibi...
tabiki öyle. Bende duydum film sonrası şansın arttığını hayırlısı bakalım.doktor istedi. rahimden de kaynaklı olabilir sorunlar dedi. bende yaptıracağım içim rahat eder bi o kaldı zaten . sonra bişi çıkmazsa bırakacağım doktor işini gerçi aşılama daa istiyorum ben ama rahim filmi sonrası gebe kalanlar oluyomuş o da bi umut
doktor istedi. rahimden de kaynaklı olabilir sorunlar dedi. bende yaptıracağım içim rahat eder bi o kaldı zaten . sonra bişi çıkmazsa bırakacağım doktor işini gerçi aşılama daa istiyorum ben ama rahim filmi sonrası gebe kalanlar oluyomuş o da bi umut
Canım ben adet oluyorum galiba . Bu ayda erken geldi. Hayırdır diyelim. Bide gülsemmi ağlasammı :) hala içimde bir umut belki yerleşme kanamasıdır diyorum.
bu ay monurol şase kullandım bi kere acaba o mu etki etki?tanıdık geliyor bu haller bana bekle bakalım gelecek mi devamı
bu ay monurol şase kullandım bi kere acaba o mu etki etki?
o ne ki
Tek kullanımlık toz ilaç. Enfeksiyon için. Zararsız gebeler bile ondan kullanıyor.