• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Kizlar yazamasamda yazdiklarinizi takip ediyorum ve dort gozle guzel haberlerinizi bekliyorum :-) en kisa zamanda gobislerinizin bebisle dolmasi dilegiyle opuldunuz :-*

Kizlar yazamasamda yazdiklarinizi takip ediyorum ve dort gozle guzel haberlerinizi bekliyorum :-) en kisa zamanda gobislerinizin bebisle dolmasi dilegiyle opuldunuz :-*
nerelerdesin aleysa . bak sen olmayınca topiğimizin de tadı yok. hadi dön aramıza. moral ver yine bize eskisi gibi...

Maili gördüm daha iyi oldum :KK49: Geçen ay çok geç adet oldum. Şimdi ne zaman olucağımı bende bilmiyorum. Karıştı çnkü düzensiz olmaya başladı. Önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimal. Senin ne zaman?

2 mart canım. 7 gün kaldı ama bizim bu ay çalışma olmadı eşim test verdi perhiz süresine denk geldi. bu ay da rahim filmi çektireceğim. benimde bi önceki ay 111 gün geciktiydi ama geçen ay günün de geldi kırmızılar aratmadı

2 mart canım. 7 gün kaldı ama bizim bu ay çalışma olmadı eşim test verdi perhiz süresine denk geldi. bu ay da rahim filmi çektireceğim. benimde bi önceki ay 111 gün geciktiydi ama geçen ay günün de geldi kırmızılar aratmadı

Benimde 10 gün kadar gecikmişti. Hayırlısı artık .

evet seninle aynı oluyor hemen hemen. benimde geçen ay 3 -4 gün geç oldu normalde şaşmazdı ama stresten herhalde.

evet seninle aynı oluyor hemen hemen. benimde geçen ay 3 -4 gün geç oldu normalde şaşmazdı ama stresten herhalde.

stres kaynaklı oluyor. normal şeyleri bile belirti diye yoruyoruz. vücudumuzda geçikerek bize oyun oynuyor

kesinlikle. en iyisi çok takmamak. düşünmemek. kafayı başka şeylerle meşgul etmek

haklısın ama inşallah bu sefer battan önce test yapmayacağım inşallah.

Back