Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

İşte o zaman tam olur :) ne güzel herşeyde beraber ilerleriz, cinsiyet öğrenme, testler , doğum falan :)

inşallah canım benim. bnm ilk gebeliğimde en yakın arkadaşımla öyle olmuştu ikimizinde kızı olacaktı. bnm gebeliğim 16. hafta da sonlandı onun kızı 16 martta yaşına girecek . inşallah beraber alırız bebeklerimizi kucağımıza

İnşallah sağlıklı sıhhatli, hayırlısıyla diye dua ediyorum :) Tez zamanda

Dr a gittin mi noldu bir sorun yok değilmi. İnşallah herşey yolundadır. :)
Ya nerdesinn bende senden yorum bekliyorum resmi paylastıgım günden beri :)) bi problem yok çok şükür şu an herşey yolunda perşembe tekrar gidicem...

yaren92 canım napıyosun , günümüz yaklaştı. Çalışmalar tamammı bu ay :)

Canım ben daha yeni gördüm yazdığını mesaj alintilamadigin için bildirim gelmedi. Bende sana naptin diye sormak için girdim. Benim bat dündu fakat gelen giden olmadı . sende durumlar ne alemde canım

Ya nerdesinn bende senden yorum bekliyorum resmi paylastıgım günden beri :)) bi problem yok çok şükür şu an herşey yolunda perşembe tekrar gidicem...

:) Canım benim inanki çok sevindim çok mutlu oldun senin adına... Nasıl bi duygu? eşine nasıl haber verdin :) Her şeyi çok merak ediyorum. Benim bu aralar işlerim çok yoğun hiç uğrayamıyorum buralara .

Canım ben daha yeni gördüm yazdığını mesaj alintilamadigin için bildirim gelmedi. Bende sana naptin diye sormak için girdim. Benim bat dündu fakat gelen giden olmadı . sende durumlar ne alemde canım

Bende bu ay 35. gün oldum. Hatta bitti bile. Senin nasıl varmı gelen giden. Şimdiye belli olması lazım .

Bende bu ay 35. gün oldum. Hatta bitti bile. Senin nasıl varmı gelen giden. Şimdiye belli olması lazım .

Benim de daha gelmedi gecikmenin 3. Günü çarşamba kan testi yaptırdım negatif ciktiydi ama hala adet olmadım.

:) Canım benim inanki çok sevindim çok mutlu oldun senin adına... Nasıl bi duygu? eşine nasıl haber verdin :) Her şeyi çok merak ediyorum. Benim bu aralar işlerim çok yoğun hiç uğrayamıyorum buralara .
Yaaa evet çok belli yokluğun vallaa, kaybolma bu kadar çokk, desteğe ihtiyacım var benim .. Şöyle anlatıyım, gecikmemin 10uncu günündeydim ve hiç tahmin etmediğim bi rahatlıkla ogün eşimden test istedim akşam getirmesi için, getirdi ve yine bi kaç saat yapmadım umursamıyorum ya sözde yoktur diyorum kendi kendime :) sonra onun ısrarı üzerine yaptım ve banyodan hiç çıkamıcam sandım şoka girdiğim için :) bi 5 dakika sonra çıktım ve kendi kendime konuşmaya başladım nasıl oldu nasıl yani gibilerinden :) oda yanıma geldi beni duyunca, gözleriyle gördü ve benden fazla şoka girdi :)) avanak bi çift olduk o esnada yani :) yavaş yavaş ikinci çizgi koyulaşmaya başlayınca ne olduğunu şaşırıyor insan nasıl bi duygu kısmını ise tarif edemicem sanırım onuda olunca sen açıklarsın artık bana he??

Yazdıklarını okurken yaşadım sanki . Rabbim sağlıkcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Tabi bu arada bu sayfayı yine ziyaret etmeyi unutma olurmu :) Peki çalışmaları nasıl yaptınız . yani gün aşırımı ? yumurtlamanımı takip ettin. Ben bu ay gün aşırı çalışıyım diyorum . Üşenmezsem tabi :)

Ya inanır mısın bunun açıklaması nasıl yapılır bilmiyorum ama bu ay sadece 1 kere olmuştu eşim şehir dışına gideceği için.. Yani zaten bende o yüzden inanmakta o kadar zorluk çektim.. Çünkü gün aşırı mantığınıda denemiştik dediğin gibi üşenerek ama olmamıştı :)) bu ay çok garip bi şekilde tek nokta vuruşu olmuş :))))) ama telefondaki yumurtlama programlarıma bakınca olduğu gün ya yumurtlamadan 1 gün önce ya da yumurtlama olduğu gündü.. Günü net hatırlamıyoruz ama ikisinden biri olduğu kesin.. Ve bu ay inan ki zerre kafama takmadım hatta ertelemiştim ben bu düşünceyi :) yani anlayacağın tam umutların bittiği yerde birden oluverdiii.... Mucize işte... Bakalım bundan sonrasında neler bekliyor olacak bizi.. Henüz kalp atışı duymadık o yüzden tereddütteyim biraz ... Herşey nasip...

Bundan sonrası sizin için hergün ayrı bir heyecan olacak :) Kalp atışlarını duyarsın, sonra resmini görürsün, hele hareketlerini cd ye çekiyolar bide :) ilk videosu bile olacak inşallah. Şimdi rahat bi nefes al ve rahatla. Sen ne kadar mutlu olursan herşey daha iyi olur emin ol. Şuan tek yapman gereken günlük içinde neler olup bitiyor onları takip et, bebeğin gelişen yerleri :) çok heyecanlı. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Bu duyguyu olmayanlarada yaşatsın .

Amin amin amin inşallah... Benim bu karamsarlıkla olduysa herkesin olur inşallah kesin olmaz olacaksada çok zor olacak uğraştıracak diye düşünüyodum hep, ama dediğim gibi tam uğraşmayı bıraktığım anda oldu.. Sende öyle yap, daha açık olmak gerekirse anın tadını çıkar o iş çocuk yapma düşüncesiyle yapılınca olmuyor çok mu açık oldu ne... :))

Çocuk düşüncesi olmasa zaten hiç aklıma gelmiycekte işte.... :) düşünceyi aklımdan atamıyorum malesef. İnşallah yaşlarımız dahada ilerlemeden olur. yaş olmasa hiç problem yapmıycam aslında. tek canımı sıkan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…