• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

müsait olunca yaptır cnm. bu şüpheler de etkiliyor. benim 3 gün lekelenme oldu hala ben hamilelik diye düşündüm doktor ultrasonda adetin başlamış deyince artık anca gitti şüpheler geldi kırmızılar
Sebebi neymiş ki neden o kadar gecikmiş, bir şey demedi mi dr.

Sebebi neymiş ki neden o kadar gecikmiş, bir şey demedi mi dr.

bi sebebi yok cnm gecikmiş. senede 2 kere gecikmesi normal sayılıyormuş. hatta benim başka topikte yazıştığım kızların bi çoğunun geçen ay gecikmesi oldu. bi daha ki ayın gecikme habercisidir inşallah

günaydın dostlar.

sabah kalktığımda gördüklerim ..... 1 ayı daha geride bırakmış olmanın için hüsranı içindeyim :KK12:
bir dahaki aya kısmet :KK61:
cnm naptın . an testi yaptırdın mı ya kırmızılar geldi mi

Niye yazdıklarım bi noktadan ibaret şuan anlamadım. :) tekrar aşağıya kopyalıyorum.

günaydın dostlar.

sabah kalktığımda gördüklerim ..... 1 ayı daha geride bırakmış olmanın için hüsranı içindeyim :KK12:

günaydın dostlar.

Niye yazdıklarım bi noktadan ibaret şuan anlamadım. :) tekrar aşağıya kopyalıyorum.

günaydın dostlar.

bnm de ağrım felan başladı galiba bnimde bi daha ki aya bu umutlar.

Hayırlısı inşallah kuzum ya. senin belli olmuyordu ne zaman olacağın dimi yanlış hatırlamıyorsam.

bnm normade hep aynıdır cnm günü gününe gelir sadece geçen ay gecikti. bat 31i . bakalım bu ay da gecikme olmaz inşallah

günaydın dostlar.

günaydın dostlar.

benimde bugün geldi kırmızılar

benimde bugün geldi kırmızılar
İkimizinde yakınmış. napalım biraz daha bekliycez demekki.
Bende bi değişiklik var ama herhalde geciktiğinden midir bilmem. Aşırı derecede oluyorum bu sefer. Resmen içimden bişeyler kopuyo. Adetim bitsin kontrole gidicem inşallah.

Bende bi değişiklik var ama herhalde geciktiğinden midir bilmem. Aşırı derecede oluyorum bu sefer. Resmen içimden bişeyler kopuyo. Adetim bitsin kontrole gidicem inşallah.

canım gecikme kaynaklıdır. bnm geçen ay 11 gün gecikmişti ve hiç olmadığı kadar fazla olmuştu. benimde adetin 3. günü kontrolüm var

Kızlar yarın olmam lazım fakat dün çok az pembe bir leke geldi daha sonra hiç bişey gelmedi testte yaptım negatif yarına az kaldı hayırlısı olur inşallah

Ya benimde öyle oldu sebebi gecikmesi mi acaba?? 2 gün gecikti bu ay, ama kocaman pıhtılar halinde falan geldi korktum yani ilk defa oldu cünkü.. Demek ki yalnız degilmisim

Ya benimde öyle oldu sebebi gecikmesi mi acaba?? 2 gün gecikti bu ay, ama kocaman pıhtılar halinde falan geldi korktum yani ilk defa oldu cünkü.. Demek ki yalnız degilmisim

evet :KK16: ama çoğu kişiden duyuyorum gecikmeyi bu ay. Neyseki yanlız değiliz :) İnşallah önümüzdeki ay 9 ay gecikir

Bu arada bayadır görünmüyodun kaçmadı :63:

evet :KK16: ama çoğu kişiden duyuyorum gecikmeyi bu ay. Neyseki yanlız değiliz :) İnşallah önümüzdeki ay 9 ay gecikir

Bu arada bayadır görünmüyodun kaçmadı :63:
Yaa öyle oldu azıcık anneme geldim de izmire, yaklasık 20 gündür burdayım ilgilenemedim hic şanslı topiğimizle ama aklım hep burda herkes ne yaptı diye meraklardayım yani :KK52:

Yaa öyle oldu azıcık anneme geldim de izmire, yaklasık 20 gündür burdayım ilgilenemedim hic şanslı topiğimizle ama aklım hep burda herkes ne yaptı diye meraklardayım yani :KK52:
Topikte kopukluklar var valla. Herkes günü yaklaşınca birşeyler paylaşmak için giriyor galiba :)

Back