Topikte kopukluklar var valla. Herkes günü yaklaşınca birşeyler paylaşmak için giriyor galiba :)
cnm nasılsın bata ne kadar kaldı
nerelerdesin aleysa . bak sen olmayınca topiğimizin de tadı yok. hadi dön aramıza. moral ver yine bize eskisi gibi...Kizlar yazamasamda yazdiklarinizi takip ediyorum ve dort gozle guzel haberlerinizi bekliyorumen kisa zamanda gobislerinizin bebisle dolmasi dilegiyle opuldunuz :-*
Maili gördüm daha iyi oldumGeçen ay çok geç adet oldum. Şimdi ne zaman olucağımı bende bilmiyorum. Karıştı çnkü düzensiz olmaya başladı. Önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimal. Senin ne zaman?
kızlarrr merhabalar nasılsınız?
iyi benim de nasıl olsun. beklemedeyim daha 1 hafta var bata.iyiyiz canım sen nasılsın
2 mart canım. 7 gün kaldı ama bizim bu ay çalışma olmadı eşim test verdi perhiz süresine denk geldi. bu ay da rahim filmi çektireceğim. benimde bi önceki ay 111 gün geciktiydi ama geçen ay günün de geldi kırmızılar aratmadı
iyi benim de nasıl olsun. beklemedeyim daha 1 hafta var bata.
Benimde 10 gün kadar gecikmişti. Hayırlısı artık .
evet seninle aynı oluyor hemen hemen. benimde geçen ay 3 -4 gün geç oldu normalde şaşmazdı ama stresten herhalde.
kesinlikle. en iyisi çok takmamak. düşünmemek. kafayı başka şeylerle meşgul etmek
haklısın ama inşallah bu sefer battan önce test yapmayacağım inşallah.
yok.sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?