Canım gebelik haftası ultrasona göre hesaplanıyor en doğru şekilde. Çünkü bende geç döllenme oldu mesela sata göre olan hesaptan 2 hafta geride çıktı. İnşallah herşey yolunda gider senin için dekızlar bugün devlet hastanesine gittim test için daha önce özele gitmiştim 3 haftalık demişti doktorum ama devlette 5 haftalık dedi ve bugün çok şükür keseyi gördük inş. bir daha ki gittiğimizde kesenin içinde bebişi degörürüz Allahım herkese evlat nasip etsin.,
hamileliği bir önceki adetinin ilk gününe göre mi hesaplıyorlar nasıl oluyor kızlar ?
şimdi de sitede tahmini ndoğumumu baktım adetin ılk gününü yazarak 6 haftalık hamile çıktıı kafam cokk karıştı yaaa
canım bütün güzel dualarım seninle inş. hayırlısı ile bebeğinizi kontrole gidince görünKızlar ya bu hamilelik stresi ne zormuş. Bugün bir kere daha can sıkıntısıyla döndük doktordan. Gebeliğin 6. haftasına girdim kese büyümüş gelişmiş 9 gün öncesine göre. Ama içinde bebeği göremedi doktor. Vajinal yoldan da göremedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama yine göremezse kürtaj diyo. Benden çok eşim etkilendi üzüldü bu sefer. Kızlar lütfen dua edin çok korkuyorum yine. Allaha bıraktım artık hayırlısını istiyorum doktora da uzun bi süre gitmeyi düşünmüyorum
bakalım canım yarın gene doktor yollarındayız bugün doktor ultrosonla baktı 5 haftalık dedi yarın kan sonucuna bakacak beta yaCanım gebelik haftası ultrasona göre hesaplanıyor en doğru şekilde. Çünkü bende geç döllenme oldu mesela sata göre olan hesaptan 2 hafta geride çıktı. İnşallah herşey yolunda gider senin için de
Allah razı olsun canım. Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu canları melekleri bize nasip eden Rabbim sağlıkla kucağımıza da aldırsın inşallahcanım bütün güzel dualarım seninle inş. hayırlısı ile bebeğinizi kontrole gidince görün
güzel haberlerini bekliyorum kalbini temiz tut umudunu yok etme sakın
Kızlar ya bu hamilelik stresi ne zormuş. Bugün bir kere daha can sıkıntısıyla döndük doktordan. Gebeliğin 6. haftasına girdim kese büyümüş gelişmiş 9 gün öncesine göre. Ama içinde bebeği göremedi doktor. Vajinal yoldan da göremedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama yine göremezse kürtaj diyo. Benden çok eşim etkilendi üzüldü bu sefer. Kızlar lütfen dua edin çok korkuyorum yine. Allaha bıraktım artık hayırlısını istiyorum doktora da uzun bi süre gitmeyi düşünmüyorum
Allah razı olsun canım inşallah görürüz aklımdan çıkmıyor hiç bütün enerjim tükendiDualarımız seninle canım üzmeyin kendinizi hayırlısıyla göreceksiniz yavrunuzu Rabbim yardımcınız olsun canım
canım hiç kendini strese sokma sat a göre 6. haftanda isen eğer keseyi görüp de bebeği görememeniz gayet normal. 8. haftaya kadar beklemelisin.hemen bir dr kürtaj diyor diye de sakın kürtaj olma. Allah büyüktür umudunu kaybetme iyi düşün ki iyi olsun. bende 5+6 da gitmiştim sadece boş kese görmüştük. bebeğimizi de 8+0 da gördük hemde kalp atışlarını da duyduk o gün.Kızlar ya bu hamilelik stresi ne zormuş. Bugün bir kere daha can sıkıntısıyla döndük doktordan. Gebeliğin 6. haftasına girdim kese büyümüş gelişmiş 9 gün öncesine göre. Ama içinde bebeği göremedi doktor. Vajinal yoldan da göremedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama yine göremezse kürtaj diyo. Benden çok eşim etkilendi üzüldü bu sefer. Kızlar lütfen dua edin çok korkuyorum yine. Allaha bıraktım artık hayırlısını istiyorum doktora da uzun bi süre gitmeyi düşünmüyorum
canım hamilelik haftası ve doğum tarihi son adetin ilk gününe göre hesaplanıyor. hamilelik başlangıcında ultrasona göre bebeğin 1-2 hafta geriden gelmesi gayet normal. ilerleyen zamanlarda bebek gelişimi ile bu farkı kapatıyor hatta geçebiliyor bile. ben 5+6 da dr a gittiğimde ultrasona göre 4 haftalıktı,arada nerdeyse 2 hafta oynuyordu.ama 8+0 da gittiğimde ise ultrasona göre 7,5 haftalık olmuş yani arayı kapatmaya başlamıştı miniğimiz :)kızlar bugün devlet hastanesine gittim test için daha önce özele gitmiştim 3 haftalık demişti doktorum ama devlette 5 haftalık dedi ve bugün çok şükür keseyi gördük inş. bir daha ki gittiğimizde kesenin içinde bebişi degörürüz Allahım herkese evlat nasip etsin.,
hamileliği bir önceki adetinin ilk gününe göre mi hesaplıyorlar nasıl oluyor kızlar ?
şimdi de sitede tahmini ndoğumumu baktım adetin ılk gününü yazarak 6 haftalık hamile çıktıı kafam cokk karıştı yaaa
Canım ben sata bakmıyorum zaten geç döllenme olmuş bende. Ultrasona göre 6+1 şu anda ama yine de görünmedi bebek. 2 hafta daha beklicem ya çok korkuyorum. Bu kadar sevindik sonu hüsran olmaz inşallahcanım hiç kendini strese sokma sat a göre 6. haftanda isen eğer keseyi görüp de bebeği görememeniz gayet normal. 8. haftaya kadar beklemelisin.hemen bir dr kürtaj diyor diye de sakın kürtaj olma. Allah büyüktür umudunu kaybetme iyi düşün ki iyi olsun. bende 5+6 da gitmiştim sadece boş kese görmüştük. bebeğimizi de 8+0 da gördük hemde kalp atışlarını da duyduk o gün.
Aleysacm senin de geç döllenme mi olmuştucanım hiç kendini strese sokma sat a göre 6. haftanda isen eğer keseyi görüp de bebeği görememeniz gayet normal. 8. haftaya kadar beklemelisin.hemen bir dr kürtaj diyor diye de sakın kürtaj olma. Allah büyüktür umudunu kaybetme iyi düşün ki iyi olsun. bende 5+6 da gitmiştim sadece boş kese görmüştük. bebeğimizi de 8+0 da gördük hemde kalp atışlarını da duyduk o gün.
inşallah canım güzel haberlerini alırız, güzel düşün güzel olsunCanım ben sata bakmıyorum zaten geç döllenme olmuş bende. Ultrasona göre 6+1 şu anda ama yine de görünmedi bebek. 2 hafta daha beklicem ya çok korkuyorum. Bu kadar sevindik sonu hüsran olmaz inşallahDualarınızı eksik etmeyin benden nolur
bilmiyorum ki dr bişey dememişti banaAleysacm senin de geç döllenme mi olmuştu
Off inşallahinşallah canım güzel haberlerini alırız, güzel düşün güzel olsun
beklediğim güne 2 gün kaldı a dostlar :) Kendimi zor tutuyorum erken test yapmamak için
Bu günler yaklaştıkça bütün yazıları okuyasım geliyoriyi dayanıyorsun he ben onu yapamıyorum iştebenimde 10 gün var bata
Bu günler yaklaştıkça bütün yazıları okuyasım geliyorsinir oluyorum kendime. Her ay aynı ben işte :)
Bitane yaptımda :) ama öylesine denemek amaçlıydı.Hemde erken testi değildi.Acaba yarın alsammı bi tane erken gebelik testi yaw.
Bak şimdi ikileme düştüm.
AAA aklıma bişey geldi . Hani ovulasyon testinde erken gebelik olursa çıkıyormuş falan. Akşam denesemmi acababen sabah uyku sersemi ilk idrarımı yaparsam yapmıyorum o günü atlatıyorum . yoksa daynamıyorum test yapıyorum bağımlı oluyorum.bu ay bakalım ne kadar dayanabilcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?