• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Trend ! ?

ya madem kız niyeti bozmuş, sizi niye çağırıyo ki, çağırmasın canı ne istiyosa yapsın evde, ilginç valla
peki şakayla karışık bişey demediniz mi ya da kalkıp gitmediniz mi

Evet şakayla karışık dedim... Ama kesinlikle anlamadı ya da anlamak istemedi... Kalkıp gitmeyi ise hiç aklıma getirmedim...
Sevincine ortak olmaya gitmiştim , böyle bir şeyle karşılaşacağımı bilmiyordum , ve kaldıki arkadaşımın daha önceden böyle davranışlarınıda ASLA görmedim.. Mazbut bir kızdı yani...:uhm:

Evet harbiden bir o kalmıştı... Hadi bizim resmimizi çekin dedi kız arkadaşım makline aldı geldi içerden tabi dedim seve seve bir kaç poz çektim sonra ayağa kalktılar .. Adam kucağına aldı bunu , kızda bacaklarını sarmaladı adamın beline yaa ne yapacağımı şaşırdım... Bir şey desem diyemedimm çektim mecbur resimlerini :kedi:

ohooo asmis abi bunlar, ben katlanamazdim bu rezillige
arkadasima da derdim kiz ne kadar azginmissin sen
evlen bi an once nikah paklar sizi :olmaz:

tamam arkadaşlar hani kızın ve adamın yaptığı hoş değil.
ancak ne bileyim fazla tepki vermiyor musunuz?
ben nedense böyle durumlarda hep anlayışla yaklaşmaya çalışırım.
ki bu ortamların içinde çok fazla bulunuyorum.
kucak kucağa olanlar, öpüşenler, sevişenler..
ama o an içlerinden o geliyordur yapıyorlardır,
bu kadar sinirlenmeye gerek yok bence.

O ortamda onu rencide etmedim ya da ne bileyim aşırı bir tepki göstermedim.. Şaka yoluu bir kaç laf ( işte siz içeri geçin bari falan tarzında ) söyledim ama anlamadı bile...

Bilemiyorum dediğim gibi ben acaba yanlış mı düşünüyorum ya da artık ilişkiler böylemi yaşanır oldu diye sorayım istedim sizlere ve görüyorum ki benim gibi düşünenler çoğunlukta...

tamamda canım, misafirle değilde adamla ilgilencekse niye misafir çağırıyo ki?
kız diyoki yüzümüze bile bakmadı
:uhm:

Aynen öyle bir şey soruyorum , cevap bile yok sürekli AŞKIM ne getireyim ne içersin nasıl oldun (biraz rahatsızdı ...sevgilisi ..soğuk algınlığı başlangıcı gibi..) Şunu getireyim bunu götüreyim... Bizde mal mal oturduk :oklava:

Bence size mesaj vermeye çalışmışlar sevişerek.:roflol: Böyle tipler çok ,her ortamda öpüşür,koklaşırlar.Sözüm ona ilişkilerinin,aşklarının ne büyük olduğunu ispatlamaya çalışırlar etrafa. kaydirigubbakcemile3
Bizzat şahit oldum,aslında onlar sevişmiyor,savaşıyor...Geçimsiz bir çift,yakında ayrılırlar.:roflol:

İlahi lirik güzel... Çok güldürdün beni delikafadulden delikafadulden

Göreceğiz bakalım...

Kesinlikle böyle insanlar ayıplanmadan anlamaz biz ancak çenemizi yorarız,yazık insan arkadaşlarını ağırlaması gerekirken sevgilisiyle ilgilenmesi üzücü olmuş..Üzücü olmuş diyorum çünkü batıyı yanlış yönleriyle örnek aldığımızın çok küçük bir örneği:1no2:

Bir kaç gündür giemedim internete ve yazılanları okuyunca hakikaten kendimi rahat hissettim... Demekki doğru düşünüyormuşum ve hala değerlerini koruyan , korumak isteyen insanlar var....

Şimdi yine davet edildik görüşelim bir şeyler yapalım diye inan zerre kadar görüşmek istemiyorum...Ne güzel mutlusun ama bu kadar alenilik ? Korkuyorum daha yanımızda neler yapacaklar...

Söylesem bu kadar aşırıya kaçma diye belki beni yanlış anlayacak.. Kıskanıyorsun diyecek...

Dilerim içerisinde bulundukları durumu farkına varmaya başlarlar.. :kahve:

Back