• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Trend ! ?

tamam arkadaşlar hani kızın ve adamın yaptığı hoş değil.
ancak ne bileyim fazla tepki vermiyor musunuz?
ben nedense böyle durumlarda hep anlayışla yaklaşmaya çalışırım.
ki bu ortamların içinde çok fazla bulunuyorum.
kucak kucağa olanlar, öpüşenler, sevişenler..
ama o an içlerinden o geliyordur yapıyorlardır,
bu kadar sinirlenmeye gerek yok bence.

tamamda canım, misafirle değilde adamla ilgilencekse niye misafir çağırıyo ki?
kız diyoki yüzümüze bile bakmadı
:uhm:

Bence size mesaj vermeye çalışmışlar sevişerek.:roflol: Böyle tipler çok ,her ortamda öpüşür,koklaşırlar.Sözüm ona ilişkilerinin,aşklarının ne büyük olduğunu ispatlamaya çalışırlar etrafa. kaydirigubbakcemile3
Bizzat şahit oldum,aslında onlar sevişmiyor,savaşıyor...Geçimsiz bir çift,yakında ayrılırlar.:roflol:

:1shok:ben sevişmelerini izliycek kadar geniş değilim arkadaşım kusura bakma!!hee sen buyur rahatsız olmuyosan o ayrıvereliniortakyerimseniben

:1shok:ben sevişmelerini izliycek kadar geniş değilim arkadaşım kusura bakma!!hee sen buyur rahatsız olmuyosan o ayrıvereliniortakyerimseniben

canım ben niye izleyim arkadaşın arkadaşı ve sevgilisinin sevişmesini :kedi:
beni alakadar eden bir durum yok.

ben yalnızca daha ılımlı yaklaşmaya çalışıyorum o tarza da.
kendim o şekilde yaşamıyorum, milletin önünde sevişmiyorum.

ancak basit bi örnek vereyim,
erkek arkadaşım ile arkadaşının doğum gününe gittik,
kız ve çocuk sarmaş dolaş, resmen sevişerek dans ettiler,

sevgilim bana hemen açıklama yaptı: normalde bu kadar yakın değiller ama niye böyle oldu bilmiyorum falan,
sorun değil dedim.

gerçekten sorun değildi de.
yani o kadar katı bakmayı sevmiyorum insanlara..
eğer öyle bakarsam gerçekten mide bulandırıcı davranışlar yapan o kadar insan var ki..

Kesinlikle böyle insanlar ayıplanmadan anlamaz biz ancak çenemizi yorarız,yazık insan arkadaşlarını ağırlaması gerekirken sevgilisiyle ilgilenmesi üzücü olmuş..Üzücü olmuş diyorum çünkü batıyı yanlış yönleriyle örnek aldığımızın çok küçük bir örneği:1no2:

hyr böyle yeni trend felan yok o arkadaşın seviyesini unutmuş nerde nasıl davranacağını bilmiyor. sen en doğrusunu yapıyorsun. böyle şeylerin başbaşa oldukları zaman olması gerekir yanlarında başkaları varken değil. ya da amacı size nispet etmek olabilir. gerçekten en yakın arkadaşınız değil size nispet yapan dost gibi görünen düşmanınızdır.

Eşimle ben 30 lu yaşlarımızdayız , ortak arkadaşımızda 30 küsürlü yıllarında ve ilk defa ciddi bir beraberlik ! yaşıyor.. Benimde aklımdan geçmedi değil bu nispet olayı ama ben arkadaşıyım ya bana da mı yapılır bu nispet..Bilakis mutlu olmuştum duyunca ...

bu trend mirend değil terbiyesizliğin dikalasıdır!
aşk yaşamak ayıp değil ama bununda bir sınırı olmalı bence,istediğimiz kadar modern olalım,ama burası türkiye,bu tarz olayları kaldıramayız:1closedeyes:

Çok teşekkürler arkadaşım...Bi an dedim ben mi abartıyorum diye ama görüyorum ki geneliniz benimle hem fikir.. a.s

bu tür şeyler hiç tasvip etmediğim davranışlardır...toplum içinde sevgilirin hatta evlilerin bile yapışık halde nerdeyse davranışları öpüşüp koklaşmaları hiç hoş değil....herşeyin bi özeli olması lazım...aşk çok güzel tamam bunu sevdiğine belli etmek de güzeldir ....ama....herşey yeri ve zamanında güzeldir...bence bu tür davranışlar trend felan değil....olmamalıda.....
herşeyin dejenere olduğu bi toplum haline gelindi malesef....:umursamaz:

Kesinlikle öyle her şeyimizi ayakaltı ettik ama bari bu olmasın...

Bakın ben sevgili buldum, durdum durdum sonunda turnayı gözünden vurdum, gül gibi adamı kapakladım yetmedi bir de nikahına girdim, ahh o kadar aşığız ki birbirimize, öpüşmeden duramıyoruz'un dışa vurumudur bu..

Ellerine sağlık ..Çok güzel özetlemişsin durumu
Arkadaşımın sevglisiz hakikaten turnayı gözünden vurdum denilecek tarzda İyi bir işi var , kariyeri var , yakışıklı, zengin ve gördüğüm kadarıyla arkadaşımlada ilgili...
Bunları bu zamanda bir arada bulmak zor..
Ama herkes sevgilisiyle her ortamda vıcık vıcık olursa sonumuz ne olur kafamçokkarıştı

resmen size gösteri yapmış. trend değilde.
ama tabii,
insanda biraz utanma olur. aşmış arkadaş.deseydiniz biz sizi rahatsız etmeyelim kalkalım. işiniz bitince ararsınız geliriz:delphin:..

Ya inan kafam o esnada o kadar çok karıştı k i , dediğim gibi kızım saçmalama dedim kendi kendime olabilir sevgilisi ve daha yeni flörte başladılar, aşklarını üst düzeyde yaşıyorlar..
Sonrada sizlere sorayım dedim ama görüyorum ki benim kafamdan çok bizim yeni çiftin kafası karışmış :utangac:

Trend falan değil bunun adı görmemişlik, gösteriş yapmak olsa gerek, bende sevmiyorum böyle cıvıklıkları, flört döneminde suyunu çıkarıyorlar, tüketiyorlar, evlendikten sonra düşerler forumlara "eşim beni sevmiyor bana ilgisiz davranıyor" diye

Kesinlikle ... Herşeyi birden tüketince geriye ne kalacak..

Önceden insanlar sevgilisinin bir mendiline bile aşık olurmuş da o mendili almak onun için zafermiş..Günümüzde ise daha ilk bulumada neleri alıyorlar... :oklava:

canım bu trend değil seviyesizlik,saygısızlık bence.İlk tanışmanız üstelik anlayamadım ben kız arkadaşınızın kafasından geçenleri:olmaz:

Aklımdan geçenleri kondurmak istememeiştim , ama sanırım bir arkadaşında yazdığı gibi nispet yapmak istedi :enbuyukkk:

sevişmişler zaten dudak dudağa kucak kucağa -tatlicadiarzu-

Evet harbiden bir o kalmıştı... Hadi bizim resmimizi çekin dedi kız arkadaşım makline aldı geldi içerden tabi dedim seve seve bir kaç poz çektim sonra ayağa kalktılar .. Adam kucağına aldı bunu , kızda bacaklarını sarmaladı adamın beline yaa ne yapacağımı şaşırdım... Bir şey desem diyemedimm çektim mecbur resimlerini :kedi:

Back