Yeni tanıştığınız kişilerle arkadasligim surmuyor

Anti-Bakteriyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
873
846
103
Belki de hep karşıdan beklediğim içindir bilmiyorum ama çoğu zaman sıkıcı şeylere ılgım olduğundan sıkıcı biri de olabilirim ama devam etmiyor bir en fazla iki görüşmeye bitiyor . Sebebi ne olabilir diye soruyorum kendime bazen cidden ters olabiliyorum ama bu eskiden de böyleydi ve hala bir çok arkadaşım var beni böyle kabul gören şimdi daha olgun daha sevecen oldum özellikle anne olduktan sonra. Sizlerden yorum bekliyorum yeni tanıştıklarımla nasıl akraba olurum

Eğer yeni tanıştığın herkese en ufak bi şeyde tersliyosan bundandır uzaklaşmaları. Seni iyi tanıyanlar elbette senle arkadaşlığına devam eder uzun yıllardır süreksüren bi çok arkadaşlığın olması çok normal ama yeni tanıştığın kişi senin iyi niyetli olduğunu anlamayabilr

Eğer yeni tanıştığın herkese en ufak bi şeyde tersliyosan bundandır uzaklaşmaları. Seni iyi tanıyanlar elbette senle arkadaşlığına devam eder uzun yıllardır süreksüren bi çok arkadaşlığın olması çok normal ama yeni tanıştığın kişi senin iyi niyetli olduğunu anlamayabilr
Bilmiyorum insanların ilgisi de eskisi gibi değil cikarlar çoğaldı sanirim

Back
X