Yeni tanistiginiz bir erkegin niyeti ciddi mi degil mi nasil anlarsiniz?

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi

ohhh beeee...
nihayet biri beklediğim cevabı verdi...
tebrik ederim arkadaşım...
kendine güvenin için...
harikasın....

evet katılıyorum ama niyeti zaten ciddi olmayan biriyle de zaman gecirmek istemem ben bastan belliyse
yani hosca vakit gecirmesine bir arac olmak istemem
bunu ilk etapta anlamak onemli bence

Büyükşehirde yaşayıp gezen tozan birinin ilk etapta ne düşündüğünü anlamanız o kadar zor ki..
Herkes önce hoşça vakit geçirmek ister. Bakar ki bu hoşça vakitlerin devamını istiyor o zaman yapılan konuşmalarda adamın ya da kadının niyeti belli olur.

kim yeni tanışır tanışmaz ciddi düşünmeye başlar ki :uhm:
ben kimseyi tanımadan ciddi düşünmem açıkçası

kim yeni tanışır tanışmaz ciddi düşünmeye başlar ki :uhm:
ben kimseyi tanımadan ciddi düşünmem açıkçası

iyi de bunun için önce kendinden emin olman lazım...
ben seçerim demen lazım...
kendine güvenmen lazım...
bilmem anladın mı özo kafalı....

iyi de bunun için önce kendinden emin olman lazım...
ben seçerim demen lazım...
kendine güvenmen lazım...
bilmem anladın mı özo kafalı....

ben zati kendimden eminim ki :uhm:
kendime çok güvendiğim için tanımam lazım zati onun beni tanımasına gerek yok sırnaşık şey
yok bi de o beni seçseydi bet kafa a.s.

arkadaşa tamamen katılıyorum yeni tanıştığın biriyle ilk görüşte aşk bile olsa araya biraz mesafe koymakta yara var canım

Sana fazla yaklasmaya calisir, hemen öpmek ister koklamak ister, cok fazla canimli cicimli konusursa o erkekten uzak dur bence, bunlari ben degil, erkek kardesim söylüyor, erkekler kandirmak icin bu gibi seyleri yaparlar diyor.
Ama eger sana dokunmaya kiyamiyor, seni öpüp koklamaya acele etmiyorsa o erkek sana ciddi bakiyordur.

Birde suritaya katiliyorum eger arkadas ortaminda senden bahsetmiyorsa ciddi düsünüyordur senle alakali. Hic bir erkek sevdigi insanin isminin baska dillerde dolanmasini istemez

Son düzenleme:
bu konuda çok uyanık olmak lazım
süper rol yaparlar
en sonuna kadar ciddiymiş gibi yapıp golü atıp çekip gidebilirler
o yüzden temkinli olmak lazım

canim el ele tutusmak cok basit kalmis bence. cunku nice asklar hafif bir el temasi ile baslamistir. vapurda giderken, erkek kizin elini yavasca tutar ya da oksar. bu cok masumdur.

bence erkegin konusmasina dikkat edersin. mesela ben esimle ilk tanistigimda karsimda aradigim kisideki olmazsa olmazlari siralamistim. yani sohbet eder gibi. hani bazi seyler ayrintidir ama bazi seyler vardir ki bunlar olmadan o iliski yurumez diye insanin belirledigi prensipleri vardir. mesela esim o ozelliklerin kendinde oldugunu ispatlamaya calsimisti farkinda olmadan. yani ben evlenilecek insanim demeye getirmisti.

Sonra duygusal bir ortam olmadan sizi opmeye calismasi, bence cok itici ve karsidakinin ciddi olmadiginin gostergesidir. cunku hizli gitmek istiyordur. bakin duygusal ortam olmadan diyorum ki nice asklar da opuserek baslamistir. bir muzik esliginde dans ederken yakinlasma ya da kulagina bir sey soylerken dudaklarin carpismasi, bunlar olagan seyler. karsidakini suclayamayiz.

boyle sapik sapik seyler soyluyorsa, ilk yalniz kaldiginiz anda seks ile ilgili seyler vs mesela seni istiyorum derse cuuuussss dersin. cok seksisin dememeli bence. cunku ciddi buldugu insana deger verir karsidaki ve degerini vererek iliski ilerler. rayinda, tadinda...

arkadasim tebrikler, cok guzel tespit etmissin.

Ben de bunları yazacaktım,sen yazmışsın zaten,katılıyorumyerimseniben

Bunu tespit etmek gerçekten zor olabilir ama artık toplumdaki bazı insanlar o kadar bayağılaştılar ki hemencecik kendini belli edenlerde var.

Mesela ilk günden seni seviyorum sana aşığım senin için ölüyorum dyen biri muhtemelen destekli olarak atıyordur yada paronayaktır. Hangi ara tanıdıda aşık oldu yada bazı kelimelerin anlamlarını gerçekten oturtamamış beste insanıdır.

Düşünsenize ilk günden birine sana aşığım dediniz ilerleyen zamanda gerçekten karşısındaki insanı bir parçası gibi görüp ondan kopamayacağını düşündüğünde nasıl bir kelime sarf edeceklerini hep merak etmişimdir. Sana ölüyorummmm filan derler herhalde.

Geçelim 2. hassas mevzuya cinsellik bu konuda sizin isteklerinizi önemsemeyip baskıcı davrananlar. Farzı misal karşınızdaki insan sizi öpmek istiyor siz buna karşı koyuyorsanız ve bu konuda sizi önemsemeyip baskıcı davranıyorsa veya alınganlık nedeni oluyorsa sizin benliğinizde karşınızdaki insanı yanınızda tutan en büyük sebeblerden biridir.

En tehlikeli gurup sabırlı olup saman altından su yürütenler bunların tek derdi güven kazanmaktır. Bir insanın güvenini kazandıktan sonra istedikleri herşeyi yaptırabileceğine inananlar bunları öyle şap diye çözmek zordur. Sindire sindire yavaş yavaş çözümlenebilir belkide çözümlenemez...

Bunların dışında sizi önemseyip size değer verebilecek her insan evlilik müessesesini düşünmeyebilir. En son düşünülecek şeyi en başta düşünerek bir nevi şartlanmış gibi olur insan bana göre. Hani bu şunu der gibi evlenicem ama evlenecek kocayı bir bulayım aldım gitti gibi bir şey.

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

eger seni bir an evvel yakin arkadaslari ve varsa kiz kardesleri veya abileri kuzenleri herneyse onlarla tanistirmak isteyip istemedigine bakarim..yani bakardim..

annesiyle tabi biraz zaman alir normal..ama cevresinde kimseyle tanistirmak istemezse(1 ay kadar sureden sonra en fazla..)suphe duyarim.. kendi dunyasina sokmali eger ciddiyse..

cok gorduk ornek.oluyorum bitiyorum..seninle ciddiyim deyip 6 ay 1 sene gemesine ragmen 2 tane kiro arkadasindan baskasiya tanistirmayanini..etrafimda gordum cok. ya sevgilileri vardi o yuzden gizli tuttular..ya gonul eglendrdikleri icin aman kimse bilmesin basima dert kalmasin..

ailesinden birileriyle tanistirip tanistirmamak istemesi en belirgin davranis ciddiyeti acisindan..hayatini gercek anlamda paylasiyormu..calistigi yeri,okulu vs vs

Son düzenleme:
öyle lapp diye ciddi olup olmadığını anlayamazsın ki bi erkeğin ama örnek vermek gerekirse seni kıskanıyosa,sadece elini tutmak yetiyosa ve geleceğe yönelik planlaarının içinde sende varsan eğer( ki eğer öyleyse erkek bundan bahseder) ciddi düşünüyodur yani

anlayamazsiniz en iyisi hic bir sekilde sizden faydalanmasina izin vermemek cünki erkekler iyi oyuncu

Daha bir hafta olmadi 2.görüsmemizde bana eski ve 3,5 yillik sevgilimle tambicinsellik yasayip yasamadigimi sordu..bulusmadan 40 dk sonra mesajda icinin rahatladigini falan yazdi..senin gibi birini bulmak zor falan diye..ilk önce hemen farketmedim yanlis bisey yaptigindan yada utandim cekindim bisey demedim bilmiyorum..ama sonra tuhaf oldumnasil böyle bisey acik acik sorar diye cünkü hic böyle bi soru beklemiyordum..bana yakinlasmaya falan calismiyor....kendini tanitiyor böyle biriyim falan diye..kötü birini oldugunu düsünmedigim icin o soruya bile kizamadim aslnda.. ..acik giyinip giyinmedigimi sordu..kiskanc olup olmadigimi..discolara gitmeyi sevip sevmedigimi soruyor..benim bu aralar sinavlara calismam lazim diye sen bana söyle görüsmek istediginde daha iyi senin icin falan dedi.. sizce bu insan ciddimi ? yani illa evlenmeyi düsünmesi önemli degil..benimle öylesine bi iliski yasamasini istemiyorum..

KADIN GÜÇLÜ İSE

KADIN GÜÇLÜ İSE ERKEK YANINA BİLE YAKLAŞAMIYOR YADA İKİNCİ KADIN OLSUN İSTENİYOR ERKEKLER TARAFINDAN VE EVDEKİ GÜÇSÜZ KADINA ACIMA DUYGUSU ......ZAYIF KADINLA EVLENME İSTEĞİ,GÜÇLÜ KADINLA SEVGİLİ OLMA,KURAL HİÇ DEĞİŞMİYOR,

Bir yerde okudum bence doğru siz ne dersiniz?

seni sadece canı istediğinde arıyorsa,seni sessiz sakin yerlere götürüyorsa,sohbette sexden cok bahsediyorsa...
senin hakkında fazla konusmuyorsa
seni kıskanmıyorsa
eve bırakmıyorsa
nasılsın diye bir msj dahi atmıyorsa
seni öpmek için zorluyorsa (yani seni sıkıstırıp zorda bırakıyorsa )
kimse bizi görmesin der gibi davranıyorsa o erkekden kaç derim...

arkadaşlar aklım çok karışık kimseye danışamıyorum fikir alamıyorum yardımcı olursanız sevinirm. kısaca anlatıyım... biriyle tanıştık daha ilk buluşmada pat okuluna götürdü arkadaşlarıyla tanıştırdı bende çok şaşırdım ama sevindim de ciddi bi çocuk herhalde diye..ama 2. buluşmada yalnız çıktığımızda hoşuma gitmeyen bazı davranışları oldu mesela vapura binip karşıya geçelim mi dedi ama bahsettiğim güzergahta vapur çok seyrek kalkar ve aynı sinema kapatan fırsatçılar gibi niyetinin başka olduğunu hissettim. neyseki vapır gişesi kapalıydı. sonra konuşurken kendisinden ve ailesinden değil havadan sudan konuştu 2 saat kadar sohbet ettik sonra ben otobüse bindirmeye geldi yanağımdan öptü bindim yerime geçtiğimde yerinde yeller esiyordu beyfendinin. içimden (vay öküz demedim değil) sonra akşam gece ben mesaj attım öyle konuştuk. aramadı bile vardın mı eve diye. bir de ilk buluşmadan sonra beni beğendin mi nasıl buldun filan dedi. 2. buluşmadan sonra beni özledin mi dedi üstelik 24 saat geçmeden daha ayrılalı...

ve bugün...yarın için seni görmek istiyorum dedi bende bakarız tarzında cvp verdim. bi sonraki mesajda bana bebeğim demiş. delirdim resmen(tabi içimden) zaten açık açık olmasa da cnm diyordu mesajlarda buna anca tahammül ederken gayet gevşek bi şekilde bebeğim demesine anlam veremedim. yarın buluşsam mı yoksa bitirmeden karşıma alıp adam akıllı ilişkiden bekletilerimi yukarıdaki evli bayan arkadaş gibi kırmızı çizgilerimi anlatsam mı ona. ne dersiniz acaba beni deniyor olabilir mi. özel bi üni de yüzde yüz burslu okuyor ve anladığım kadaryla maddi durumu pek parlak değil ama çok zeki biri. maddiyatı umurumda değil ona bişey ısmarlatmamk için yemek yiyip çıkıyorum o bişey ısmarladysa bende karşılığını hemen veriyorum. aradğım sadece sevgi hayata bakışı vizyon sahibi biri olması önemli olan benim için.
bu arada ondan gerçekten hoşlandım konuşması davranışı aklı başında ama bu yaptıklarına da anlam veremiyorum bi türlü. doğru düzgün biriyle arkadaşlığım olsun istiyorum çok mu şey istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…