Yeni tanistiginiz bir erkegin niyeti ciddi mi degil mi nasil anlarsiniz?

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
yeni tanistiginiz bir erkegin niyeti ciddi mi degil mi nasil anlarsiniz? nasil belli eder?

Anlayamazsın.........................

canım anlarsın bence çunku eger sana yaklasıp bırseyler yapmak ısterse anla yanı senden faydalanmaya çalısırsa bence o erkek cıddı degıldır çunku ben bı arkadasımdan bılıyorum anlatırdı ben sadece vakıt geçırıyorum derdı onunla çunku benımle bırseyler yasayan baskasıylada benımle yasadıgı gıbı seyler yasamıştır derdı

yeni tanıştığınız birinin nasıl bir kişilikte olduğunu hemen anlayamazsınızki... ciddi olduğunu hiç anlayamazsınız ..bunu zaman gösterir tatlım..zamanla birbirinizi tanıyıp,sevip,huyunuzu suyunuzu öğrenip ondan sonra bir ömür boyu beraber yaşamaya beraber karar verirsiniz..herşey gönlünce olsun...

sagolun kızlar
ama nelere bakmalıyız, puf noktalar vardir, tecrubeli olanlar bilir
hadi konusturun tecrubeleri :)

ben anlarım abi
süper taktiklerim vardır bu hususta şakkıdı

bir erkeğin ciddi olup olmadığını cok ıyı anlarsın bu aslında anlatılmaz erkek kendını belli eder bır kere ılk basta elele tutusmaya çalısması tutturmazsan senı terk etmesı tamamen cıddı olmadığını gösterır..zamanla karekterını belli edersen o senın dığer kızlardan farklı oldunu anlar zaten aılesıyle tanıstrmak ıster gerısı zaten gelir:)arkadas ortamında senden bahsetmıyorsa da bu ınsan cıddıdıra.sa.s

onemli bisi soyledin bence
ilk basta elele tutmak istemisse sen tutturmadiysan ama aramaya devam ediyosa? yani belki mutlaka agima dusecek diye de dusunebilir aslinda

onemli bisi soyledin bence
ilk basta elele tutmak istemisse sen tutturmadiysan ama aramaya devam ediyosa? yani belki mutlaka agima dusecek diye de dusunebilir aslinda

ya canım kımse kımenın ıcını bılemez aslında bılıyormusun bır erkek sevıyorsa gözü kara olur ama genelde bızım erkeklerımız gezerler tozarlar o gezdiği kızı almazlar neymıs aıle kızı olucakmıs ılk'ı olacakmıs böle tıpler hala var kızlarklava:
ha senın dediğine gelelim elini tuturmuosun aramaya devam edıyorsa bence ılgısız olan kımse aramaz...erkek basta bı kızın elını tutamayınca der yanı bana bundan fayda gelmez der amacını baska kızlarda arar senı harcamaz yanı..ama sevıyorsa erkek asla kıymaz ve sevdığını baskalarına asla yar etmezz sevıyorsa ama

benim de sevgilim daha ilk başbaşa görüşmemiz olmadan ailesiyle (anne-baba- kardeş) tanıştırdı beni bir ortamda niyetinin ciddi olduğundan bahsetti o yüzden anlamama fırsat kalmadı şimdi 1,5 sene oldu ilk gün ciddi olduğunu bana anlatmıştı bu hareketleriyle yanılmadımda ALLAH a şükür hoş daha birşey yok söz nişan ama sevgilimin işi bir türlü olmadı ondan olamadısenağlama

Ciddilikten kastınız nedir?
Evlenmeyi düşünüp düşünmediği mi?
Eğer yeni tanıştığın birinin pat diye evlilik düşünmesini beklersen baştan kaybedersin zaten.
Ama duygularının ciddiliğini sorgulamak istersen , bir insan sürekli rol yapamaz.
Flört , nişanlılık evresi gibi zorlu koşulları barındıran zaman dilimlerinde kendisini gösterecektir.

Tabikide evlilik olamaz ilk anda buna karar veremezsin ama ciddi olmayan bi ilişkiyide anlatmaya açıklamaya gerek yoktur herhalde ciddilikten kastımız gönül eğlendirmek amaçlı olmayan çiftler anlaşırlarsa uyum sağlarlarsa bunu evliliğe dönüştürmektir ama evlilik kararıda zamanla olur

valla ciddi olup olmadığını zamanla anlarsın ilişkiyi ciddiye alışından, gelecekle ilgili planlardan ama evlilik sonrasının neler getireceğini kesinlikle anlayamazsın tecrübe konuşuyor

canım ben eşimle 2 yıl sevğili kaldım ben ciddi olup olmadıklarını anlarım erkeklern.sana şöyle sıralayayım,
1-ilk başta sana dokunup öpmek istiyorsa,
2-sana karışmiyor serbest bırakıyorsa,
3-ailen hakkında hiç birsey öğrenmiyorsa,
4-seni merak etmiyorsa,
5-seninle sex hakkında konusuyorsa,
6-ve seni ailesiyle taniştırmıyorsa ciddi degildir.

anlayabilirsin ben eşimle tanıştığımda hal ve hareketlerinden anladım ve işte bu o dedim:)

bunlardan 1.madde, 3.madde var
zaten ilk maddeyi yapmak istemesinden daha ilkbasta ciddi olmadigina karar verdim
ciddi dusunen biri bunu ileri asamalara birakirdi

evet katılıyorum ama niyeti zaten ciddi olmayan biriyle de zaman gecirmek istemem ben bastan belliyse
yani hosca vakit gecirmesine bir arac olmak istemem
bunu ilk etapta anlamak onemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…