G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
Hiç Anlayamaszin çok Iyi Oyun Oynarlar
ben anlarım abi
süper taktiklerim vardır bu hususta şakkıdı
bir erkeğin ciddi olup olmadığını cok ıyı anlarsın bu aslında anlatılmaz erkek kendını belli eder bır kere ılk basta elele tutusmaya çalısması tutturmazsan senı terk etmesı tamamen cıddı olmadığını gösterır..zamanla karekterını belli edersen o senın dığer kızlardan farklı oldunu anlar zaten aılesıyle tanıstrmak ıster gerısı zaten gelir:)arkadas ortamında senden bahsetmıyorsa da bu ınsan cıddıdıra.sa.s
onemli bisi soyledin bence
ilk basta elele tutmak istemisse sen tutturmadiysan ama aramaya devam ediyosa? yani belki mutlaka agima dusecek diye de dusunebilir aslinda
canım ben eşimle 2 yıl sevğili kaldım ben ciddi olup olmadıklarını anlarım erkeklern.sana şöyle sıralayayım,
1-ilk başta sana dokunup öpmek istiyorsa,
2-sana karışmiyor serbest bırakıyorsa,
3-ailen hakkında hiç birsey öğrenmiyorsa,
4-seni merak etmiyorsa,
5-seninle sex hakkında konusuyorsa,
6-ve seni ailesiyle taniştırmıyorsa ciddi degildir.
yeni tanıştığım bir erkeğin benimle ilgili ciddi planlar yapmasına ve bana söylemesine izin vermem ki.
hem önce benim o nun hakkında ne düşüneceğim önemli.
yeni tanıştığım bir erkekle ilgili de herhalde ki gelecek planları yapmam.
hakkında henüz bir fikir sahibi olmadığım yeni tanıştığım birinin benimle ilgili ciddi olarak ne düşündüğüyle kafamı yoracağıma gözümü açıp o nu tanımaya çalışırım.
ilişkinin ileriki evrelerinde benim kararım doğrultusunda (yani ben onunla gelecek planları yapmaya karar vermişsem)açık açık sorarım düşüncesini
eğer ciddi bir planı yoksa başka sebeplerden de olabilir (maddi manevi veya evlilikten korkma vs.) oturur konuşurum sebepleri samimiyse devam ederim değilse yollarım