- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
-
- Konu Sahibi yumussweat
Yabancılara cekimser yaklasmak bir sorun değil aksine temkinli bir yaklasim dogru olandir diye düsünüyorum.Her 5 dk sohbet ettigimize kadin/erkek fark etmez güvenmek zaten olmazdı.Ben bu sorunumu nasıl aşarım
Ama birbirinize kibar davranıyorsunuz ve takipleşmek isteyince hayır desen çok kaba, egolu bir davranış olmaz mı, utanıyorum demeye.Hayır demeyi öğrenmeniz lazım :)
Bu sorunu aşma, bu şekilde temkinli olmaya devam et. Hiç tanımadığın bir insan ile sosyal medyada takipleşmek yeterli, telefon numarası kişiye özeldir bence, vermemek daha uygun diye düşünüyorum.Bugün ders çalışmak için kütüphanedeydim. Eli yüzü düzgün iyi kalpli gibi duran çocuğun biri de ders çalışmak için yanıma geldi ve bir soru sorarken sohbet başladı. Çok uzun sayılmaz aslında genel konulardan 5-10 dakika falan konuşmuş bulunduk. Ardından da lafı sosyal medyaya getirdi ve takipleştik. Ee ne var bunda diyebilirsiniz?
Ama ben okul gibi yakın çevremden olmayan erkeklerden çekiniyorum. Şimdi bu çocuk bana durup dururken 2 gün sonra mesaj atsa içimi nedensiz bir korku sarar. Buluşmaya çağırsa yaşasın yeni arkadaşım olacak değil de şimdi bana ilgi falan duyar kıramam konuşmak zorunda kalırız diye düşünürüm. Sadece erkeklerle olan bir durum bu ayrıca. Ben bu sorunumu nasıl aşarım?
Haklısınız biraz kaba olabilir. Şahsen böyle durumlarda çoğu zaman direkt hayır demek yerine sosyal medya kullanmıyorum vs demeyi tercih ediyorum.Ama birbirinize kibar davranıyorsunuz ve takipleşmek isteyince hayır desen çok kaba, egolu bir davranış olmaz mı, utanıyorum demeye.
Yoksa emin olun arkadaşlarım çok açıksözlü hatta bazen gaddar olduğumu söyler.
Hmm evet mantıklı bir daha böyle diyeyim en iyisiHaklısınız biraz kaba olabilir. Şahsen böyle durumlarda çoğu zaman direkt hayır demek yerine sosyal medya kullanmıyorum vs demeyi tercih ediyorum.
Çok akıllıca bir hareket tarzıHaklısınız biraz kaba olabilir. Şahsen böyle durumlarda çoğu zaman direkt hayır demek yerine sosyal medya kullanmıyorum vs demeyi tercih ediyorum.
Buluşmaya çağırsa yaşasın yeni arkadaşım olacak değil de şimdi bana ilgi falan duyar kıramam konuşmak zorunda kalırız diye düşünürüm. Sadece erkeklerle olan bir durum bu ayrıca.
Ama şöyle de bir durum var yani belki ben bu insanla çok iyi arkadaş olacağım ya da belki hayatımın aşkı olacak. Böyle tesadüfen tanışılıp iyi ilişki kuran yok mudur ya? Kız olsun ya da erkek olsun. Yoksa sadece dizi filmlerde olan bir şey mı buÇekinmek değil bence bu.
Ama şöyle de bir durum var yani belki ben bu insanla çok iyi arkadaş olacağım ya da belki hayatımın aşkı olacak. Böyle tesadüfen tanışılıp iyi ilişki kuran yok mudur ya? Kız olsun ya da erkek olsun. Yoksa sadece dizi filmlerde olan bir şey mı bu
Tabi ki var. Zaten rahatsız olsan sosyal medyadan takiplşemeyi istemezdim. İlk izlenimine, hislerine kulak ver. Seni rahatsız eden bir sözü, hareketi, bakışı vb durumlar olursa sosyal medya kullanmıyorum dersin. Sen sınırını çizdikten sonra, kişisel bilgilerini (telefon numarası, ev adresi, ailenin durumu gibi) vermedikten sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Zamanla tanıdıkça davranışlarını ayarlarsın.Ama şöyle de bir durum var yani belki ben bu insanla çok iyi arkadaş olacağım ya da belki hayatımın aşkı olacak. Böyle tesadüfen tanışılıp iyi ilişki kuran yok mudur ya? Kız olsun ya da erkek olsun. Yoksa sadece dizi filmlerde olan bir şey mı bu
Tamamdır çok teşekkürler hepinize. Bazen boşuna taktığımı fak ediyorum bazı şeyleriTabi ki var. Zaten rahatsız olsan sosyal medyadan takiplşemeyi istemezdim. İlk izlenimine, hislerine kulak ver. Seni rahatsız eden bir sözü, hareketi, bakışı vb durumlar olursa sosyal medya kullanmıyorum dersin. Sen sınırını çizdikten sonra, kişisel bilgilerini (telefon numarası, ev adresi, ailenin durumu gibi) vermedikten sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Zamanla tanıdıkça davranışlarını ayarlarsın.
Sen kişisel bilgilerini korursan seni takip edip kaçıracak değil ya. Tabi bu arada konum paylaşma konusunda da dikkatli ol. İnsanların niyetlerini okuyamıyoruz, tanımadığımız insanlara iyidir kötüdür diyemeyiz. Sen önlemini al sonra hislerine kulak ver. Herşey zamanında güzeldir. Yaşına yakışanları sana yakıştığı şekilde yaşa.Tamamdır çok teşekkürler hepinize. Bazen boşuna taktığımı fak ediyorum bazı şeyleri
Ama şöyle de bir durum var yani belki ben bu insanla çok iyi arkadaş olacağım ya da belki hayatımın aşkı olacak. Böyle tesadüfen tanışılıp iyi ilişki kuran yok mudur ya? Kız olsun ya da erkek olsun. Yoksa sadece dizi filmlerde olan bir şey mı bu
Aslında öyle bakın.Ama birbirinize kibar davranıyorsunuz ve takipleşmek isteyince hayır desen çok kaba, egolu bir davranış olmaz mı, utanıyorum demeye.
Yoksa emin olun arkadaşlarım çok açıksözlü hatta bazen gaddar olduğumu söyler. Tek bu durumda hayırı söyleyemiyorum. Birkaç kez dedim farklı kişilere ve onlara sapık muamelesi yaptım gibi baktılar