- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
- Konu Sahibi yumussweat
Bugün ders çalışmak için kütüphanedeydim. Eli yüzü düzgün iyi kalpli gibi duran çocuğun biri de ders çalışmak için yanıma geldi ve bir soru sorarken sohbet başladı. Çok uzun sayılmaz aslında genel konulardan 5-10 dakika falan konuşmuş bulunduk. Ardından da lafı sosyal medyaya getirdi ve takipleştik. Ee ne var bunda diyebilirsiniz?
Ama ben okul gibi yakın çevremden olmayan erkeklerden çekiniyorum. Şimdi bu çocuk bana durup dururken 2 gün sonra mesaj atsa içimi nedensiz bir korku sarar. Buluşmaya çağırsa yaşasın yeni arkadaşım olacak değil de şimdi bana ilgi falan duyar kıramam konuşmak zorunda kalırız diye düşünürüm. Sadece erkeklerle olan bir durum bu ayrıca. Ben bu sorunumu nasıl aşarım?
Ama ben okul gibi yakın çevremden olmayan erkeklerden çekiniyorum. Şimdi bu çocuk bana durup dururken 2 gün sonra mesaj atsa içimi nedensiz bir korku sarar. Buluşmaya çağırsa yaşasın yeni arkadaşım olacak değil de şimdi bana ilgi falan duyar kıramam konuşmak zorunda kalırız diye düşünürüm. Sadece erkeklerle olan bir durum bu ayrıca. Ben bu sorunumu nasıl aşarım?