Kontakt Lens yeni solotica mel kullanan var mı ?

dreams12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
161
4
merhaba arkadaşlar . aranızda yeni mel alan var mı? cor mel almayı planlıyorum ama koyulaşmış sanırım yeni seri. göz rengim açık kahve. azda olsa rengin belirgin olmasını istiyorum . bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

merhabalar tam tersi meller açıldı eski sayfaları okuduysanız karıştırdınız sanırım son halleri gayet açık ve güzel..

merhabalar tam tersi meller açıldı eski sayfaları okuduysanız karıştırdınız sanırım son halleri gayet açık ve güzel..

cevabınız için teşekkür ederim. peki sizde nc mi yoksa hidrocor mu daha gözü açıyor. araştırdığım kadarıyla hidrocor daha açık nc ye göre .

arzucuğummm merhaba, konu mel olunca dayanamadım atladım. son seri yolladığım charm mel renk olrak gercekten süper açılmış ve cok guzel . gecen senekı serilerle kıyaslandıgında oldukça açık bır renk. ben bu renkten yedeklemek istiyorum fakat tek tereddütüm elımdekı charm melller gecen seneye göre sanki daha fazla bombeli duruyor gözde. eskı seriyi kımse anlamıyordu lens oldugunu fakat bu daha belırgın bır durusu var. o nedenle sence nc mı cor mu yenı seride daha aza bombeli sen hangısını önerirsen onu alayım. tabi renk tonlarıda önemli.

ben de hidrocor mel almak istıyorum ... ama gözümde sıyah cerceve gıbı cıksın ıstemıyorum kendı goz rengım.
onu ayarlamanın bı yolu var mı yoksa sansa mı ?

X