• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php direkt bu adresi girseniz foruma gelirsiniz..Ya da bir sekmede kadınlar kulübü olsun hep şifremi kaydet diye kaydeder ve her girdiğinizde sadece sayfayı yenilersiniz.Portala git ordan foruma ordan kullanıcı adı falan uzun iş tabiki..
canım onu biliyorum ben siteden direk bağlanmak istiyorum . zaten kullanıcı adım ve şifrem kayıtlı yani çok büyük bir dertte değil tabi 1-2 tık fazla yapıyoruz :D

Bloglar geri gelmeyecek 2. sorunuzu anlayamadım ama profilinizden yazdığım mesajlar ve açtığım mesajlar linkinden mesaj trafiğinizi kontrol edebilirsiniz.

Yeni konu açmak istemedim. Alan kaydı nerede acaba?? ara ara başım döndü..

Dışarıdan siteyi okuyanlar direk profillere girebiliyor ve bilgileri okuyabiliyorlar.
,Eskisi gibi düzenleme yapılacak mı acaba?
Yapılması lazım diye düşünüyorum..

Dışarıdan siteyi okuyanlar direk profillere girebiliyor ve bilgileri okuyabiliyorlar.
,Eskisi gibi düzenleme yapılacak mı acaba?
Yapılması lazım diye düşünüyorum..
Demek sorun sadece bende değilmiş.rahatladım az da olsa.neden bütün bilgilerimiz ayrıntılarıyla görülüyor ki????? Ben de böyle bir ifade var.emailler attım.en son da buraya yazdım.ama maalesef hiç ilgilenen olmadı.o_O

Ziyaretçilerin okuma şansı olmasın,eski sistemde bu seçenek vardı,listemdeki arkadaşlarım diye işaretlediğimiz zaman bu sorun olmuyordu.İnşallah bu sorun çözülür..

Benim de öyleydi Hanımcım yeni siteye geçince farkettim bildirdim ama geri dönüş olmadı zamanla düzeltileceğine inanıyorum inş düzelir:KK51:

Ben sitenin bu özelliğini yeni farkettim . Üstte konu takipçileri yazıyor . Önce anlamadım , ziyaretçileri mi kastediyor acaba dedim ama sonra farkettim ki ilgili konuyu kaç /hangi üyelerin takibe aldığını görebiliyor muşuz .
Güzel bir uygulama olmuş .

Ben sitenin bu özelliğini yeni farkettim . Üstte konu takipçileri yazıyor . Önce anlamadım , ziyaretçileri mi kastediyor acaba dedim ama sonra farkettim ki ilgili konuyu kaç /hangi üyelerin takibe aldığını görebiliyor muşuz .
hangi üstte ben bulamadım.

hangi üstte ben bulamadım.
Konu isminin hemen altında yazılı .

Ekran görüntüsü

image.webp

Son düzenleme:
merhaba smile ler arasında 2 tane aynı smile var biri KK49 diğeri KK6 onun yerine farklı bişey konulabilir..

bide eskiden profilimize kimler baktı görebiliyorduk şimdi neden göremiyoruz yada ben mi bulamadım..

şimdiden teşekkürler...
Üzerinde çalışıyoruz.

Son düzenleme:
Bu özellik dün gece eklendi. Duyurup duyurmamakta kararsız kaldık. Belki bu özelliği kaldırabiliriz.

Zira kişilerin takip ettikleri konunun bilinmesini isteyip istemeyecekleri konusunda ikileme düştük. Belki bazı kullanıcılar bundan rahatsız olabilir. bu konuda gün içinde karrar veriyor olacağız.

Bu özellik dün gece eklendi. Duyurup duyurmamakta kararsız kaldık. Belki bu özelliği kaldırabiliriz.

Zira kişilerin takip ettikleri konunun bilinmesini isteyip istemeyecekleri konusunda ikileme düştük. Belki bazı kullanıcılar bundan rahatsız olabilir. bu konuda gün içinde karrar veriyor olacağız.
Farkedince hemen paylaşmak istedim , aceleci davranmışım o_O
Kesinlikle güzel bir özellik ama sanırım haklısınız bazı üyeler rahatsızlık duyabilir .

merhaba smile ler arasında 2 tane aynı smile var biri KK49 diğeri KK6 onun yerine farklı bişey konulabilir..

bide eskiden profilimize kimler baktı görebiliyorduk şimdi neden göremiyoruz yada ben mi bulamadım..

şimdiden teşekkürler...

Farkedince hemen paylaşmak istedim , aceleci davranmışım o_O
Kesinlikle güzel bir özellik ama sanırım haklısınız bazı üyeler rahatsızlık duyabilir .

Kullanıcı Profilinde profili ziyaret eden kullanıcıların ve konuyu takip eden kullanıcıların gösterilmesi konusunda gün içinde karar vermiş olacağız. Evet güzel uygulamalar ama kullanıcıların rahatsız olmaması da gerekiyor.

Kullanıcı Profilinde profili ziyaret eden kullanıcıların ve konuyu takip eden kullanıcıların gösterilmesi konusunda gün içinde karar vermiş olacağız. Evet güzel uygulamalar ama kullanıcıların rahatsız olmaması da gerekiyor.
rahatsız olan kullanıcı kapatabilecek şekilde de olabiilir mesela online olmak istemediğimiz gibi.

Evet..mesela ben dün bu özelliği farkettikten sonra bazı konuları izlemeyi durdurdum.

merhaba,oyun bölümüne tavla gibi oyunlar yükleme/koyma durumunuz var mı acaba?

Back
X