Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu okuyanlari tekrar gormek istiyoruz kim var yok belli dgil neden kalktiki bu uuygulama
Merhaba,
topiklerde çevrimiçi olanlar gözükmüyor, neden?
Konuyu kimler okuyor alanı sadece pro üyelere aktif edilmiştir. Pro üyelerin artı hiç bir avantajı kalmadığı için böyle bir değişikliğe gidilmiştir.
Merhaba,
topiklerde çevrimiçi olanlar gözükmüyor, neden?
evet yok ve ben bu konuda kaç kez bize ulaşın kısmıdan msj gönderdim ama
ne bir cvp ne de bir ileti alabildim
ben ve forumdaki arkadaşlarım çok rahtsızız bu durumdan artık girmek bile istemiyuoruz lütfn
lütfen ama lütfen yardım ya da cvp rica ediyorum kasım2014 anneleri adına
Konuyu kimler okuyor alanı sadece pro üyelere aktif edilmiştir. Pro üyelerin artı hiç bir avantajı kalmadığı için böyle bir değişikliğe gidilmiştir.
Yazdığın mesajın altında sanırım yarım saat süreyle düzenle butonu olur . O şekilde gerekli düzenlemeleri yapabilirsin ama mesajların içeriğini tamamen silmek yasak . Süre dolduktan sonra hiçbir değişiklik yapamıyoruz .yeni mesaj atmaya başladığım için daha önce yazılan mesajlara cevap vermekte sorunlar yaşadım. garip garip seyler oldu. aynı mesajı birden fazla yanlış yerlere yazdım. yanlış yazdığım mesajları silemiyor muyum acaba??
evetmerhaba smile ler arasında 2 tane aynı smile var biri KK49 diğeri KK6 onun yerine farklı bişey konulabilir..
bide eskiden profilimize kimler baktı görebiliyorduk şimdi neden göremiyoruz yada ben mi bulamadım..
şimdiden teşekkürler...
Yazdığın mesajın altında sanırım yarım saat süreyle düzenle butonu olur . O şekilde gerekli düzenlemeleri yapabilirsin ama mesajların içeriğini tamamen silmek yasak . Süre dolduktan sonra hiçbir değişiklik yapamıyoruz .
Kimse o şekilde düşünmez endişelenme . Zaman zaman hepimiz karıştırabiliyoruz .anladım teşekkür ederim. biraz gerizekalı gibi görüneceğim o mesajlarla artık napalım :)
aklıma geldikçe yazıyorum. sitede foruma giriş yapmak için önxce kadinlarkulubu.com sonra forum a tıkla oradan " giriş yap üye ol " butonuna tıkla sonra kullanıcı adını gir ve giriş yap. nedir yahu sitenin ilk açılış sayfasına forumagiriş yap butonunu koysanız ya