• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Merhaba,
topiklerde çevrimiçi olanlar gözükmüyor, neden?

evet yok ve ben bu konuda kaç kez bize ulaşın kısmıdan msj gönderdim ama
ne bir cvp ne de bir ileti alabildim
ben ve forumdaki arkadaşlarım çok rahtsızız bu durumdan artık girmek bile istemiyuoruz lütfn
lütfen ama lütfen yardım ya da cvp rica ediyorum kasım2014 anneleri adına

evet yok ve ben bu konuda kaç kez bize ulaşın kısmıdan msj gönderdim ama
ne bir cvp ne de bir ileti alabildim
ben ve forumdaki arkadaşlarım çok rahtsızız bu durumdan artık girmek bile istemiyuoruz lütfn
lütfen ama lütfen yardım ya da cvp rica ediyorum kasım2014 anneleri adına

Bu konuda Kazen Kazen 'in bir mesajı vardı zaten;

bknz:
Konuyu kimler okuyor alanı sadece pro üyelere aktif edilmiştir. Pro üyelerin artı hiç bir avantajı kalmadığı için böyle bir değişikliğe gidilmiştir.

Ceza alınca hangi konudan olduğu özel mesajla bildiriliyordu,şimdi böyle değil.
Eski sistemde ki tekrar bilgilendirilmeye dönüş yapılsa..

merhaba smile ler arasında 2 tane aynı smile var biri KK49 diğeri KK6 onun yerine farklı bişey konulabilir..

bide eskiden profilimize kimler baktı görebiliyorduk şimdi neden göremiyoruz yada ben mi bulamadım..

şimdiden teşekkürler...

yeni mesaj atmaya başladığım için daha önce yazılan mesajlara cevap vermekte sorunlar yaşadım. garip garip seyler oldu. aynı mesajı birden fazla yanlış yerlere yazdım. yanlış yazdığım mesajları silemiyor muyum acaba??

yeni mesaj atmaya başladığım için daha önce yazılan mesajlara cevap vermekte sorunlar yaşadım. garip garip seyler oldu. aynı mesajı birden fazla yanlış yerlere yazdım. yanlış yazdığım mesajları silemiyor muyum acaba??
Yazdığın mesajın altında sanırım yarım saat süreyle düzenle butonu olur . O şekilde gerekli düzenlemeleri yapabilirsin ama mesajların içeriğini tamamen silmek yasak . Süre dolduktan sonra hiçbir değişiklik yapamıyoruz .

merhaba smile ler arasında 2 tane aynı smile var biri KK49 diğeri KK6 onun yerine farklı bişey konulabilir..

bide eskiden profilimize kimler baktı görebiliyorduk şimdi neden göremiyoruz yada ben mi bulamadım..

şimdiden teşekkürler...
evet Kazen Kazen varsa bu ozellıgı bende ıstıyorum onceden profılımıze kımler bakmıs gorebılıyorduk sımdı goremıyoruz bu ozellık gerı gelebılırmı?

Yazdığın mesajın altında sanırım yarım saat süreyle düzenle butonu olur . O şekilde gerekli düzenlemeleri yapabilirsin ama mesajların içeriğini tamamen silmek yasak . Süre dolduktan sonra hiçbir değişiklik yapamıyoruz .

anladım teşekkür ederim. biraz gerizekalı gibi görüneceğim o mesajlarla artık napalım :)

o değil de bilgisayara ve internete hakim olduğumu sanıyordum.. burası ne karışıkmış böyle ;)

siteye dosya yükle butonuyla foto yüklediğimde ya kocaman yada küçük foto çıkıyor böyle bir seçenek olmasa direk ikisinin ortası bir boyutta yüklense kişi isterse üstüne tıklayıp büyütse fotoyu daha kullanışlı olur.

ayrıca sitede çoklu alıntı yapamıyorum. bir kişinin mesajına tıklıyorum çoklu alıntı yap diye 2.3. 4. mesela 4. mesajda tamamladım diyelim listeyi mesajı cevaplıyorum bir de bakıyorum sadece son eklediğim kişiyi alıntılamış

aklıma geldikçe yazıyorum. sitede foruma giriş yapmak için önxce kadinlarkulubu.com sonra forum a tıkla oradan " giriş yap üye ol " butonuna tıkla sonra kullanıcı adını gir ve giriş yap. nedir yahu sitenin ilk açılış sayfasına forumagiriş yap butonunu koysanız ya

aklıma geldikçe yazıyorum. sitede foruma giriş yapmak için önxce kadinlarkulubu.com sonra forum a tıkla oradan " giriş yap üye ol " butonuna tıkla sonra kullanıcı adını gir ve giriş yap. nedir yahu sitenin ilk açılış sayfasına forumagiriş yap butonunu koysanız ya

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php direkt bu adresi girseniz foruma gelirsiniz..Ya da bir sekmede kadınlar kulübü olsun hep şifremi kaydet diye kaydeder ve her girdiğinizde sadece sayfayı yenilersiniz.Portala git ordan foruma ordan kullanıcı adı falan uzun iş tabiki..

Back
X