• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Muhtemelen sorun kullandığınız işletim sistemi BADA'dan kaynaklanıyor. Zira 1-2 tarayıcısna baktım en son 2011-2012 de son sürümlerini çıkarmışlar.

Daha önce kullandığımız sistemin teknolojisi daha eski olduğu için muhtemelen problem yaşamıyordunuz.

Size önderim farklı browser (tarayıcılar) deneyerek en iyi görünümü sağlayanı kullanmak ... Ne yazık ki BADA işletim sistemi artık pek kullanılmıyor. :(

Anladım. Görüntüden ziyade mesaj yazamamak kötü:KK51: Bir kere alıntılayarak yazdım gibi anımsıyorum sanırım yanlış hatırlıyorum şimdi denedim o da olmadı :KK64:
Neyse bu işletim sistemi için yapabilecek pek bir şey yok sanırım, belki denerim başka tarayıcı..
Teşekkür ederim : )

Evet varsayılan sayı 10'du ancak ayarlarda sayfa başı 10-20-30-40 mesaj görüntüleyebilme seçeneği mevcuttu hatırlarsanız.
tQzAUJ0.png
.

Kesinlikle katiliyorum.. bu ozellikle ben hep her sayfada max gosterilme secenegini tercih ediyordum.. böyle cok sıkıcı oluyor.. bu secenek artik geri gelmeyecek mi?

Kazen Kazen 'nin yazdığı gibi bu sistemin bir takım sakıncıları var.
Örneğin sayfa başına 10 mesaj gören bir kullanıcının gönderdiği
threads/yeni-site-eksikler-talepler.745817/page-18 sayfasına
sayfa başına 20 mesaj gören bir kullanıcı tıkladığında farklı bir sayfaya gidecektir zira aynı sayfanın
ondaki karşılığı
threads/yeni-site-eksikler-talepler.745817/page-9 olacaktır.

Diğer bir nokta sayfa yüklenme zamanı 10 mesaj ile 20 mesaj arasında yaklaşık 2 kat fark edecektir.

Yeni sisteme geçmekteki amacımız Akıllı telefonlar, tablet veya Masa üstü kullananaların, yaklaşık aynı fonksiyonlara sahip olması.

Örneğin Eski sistemde masa üstü kullananlar mesajlarda beğen kullanabiliyorken, uygulama veya mobil tema kullanan kullanıcıların bu fonksiyondan mahrum olmalarıydı.

Çok detayla kafanızı karıştırmak istemem.

Kısaca asgari müşterekte bütün kullanıcıları buluşturmamız gerekiyor. Yani sizin bağlantınız hızlı olabilir daha geniş ekrandan bakıyor olabilirsiniz ama Cep telefonundan bağlananlar için 20 mesaj heleki içinde 5 kişin 500 kilobayt (evet yanlış yazmadım yarımn megabayt imzası olan kullanıcılar var) imza kullandığı bir sayfayı gezmek işkence olabilir.

Özetle önceliğimiz sitenin asgari müşterekde stabil olarak çalışması , hayati ve az kaynak kullanan fonksiyonların öncelikle hayata geçirilmesi.

Merhaba ,

Kazen Kazen , mobil uygulama için " Cevap verdim bu soruya mobil uygulama artik olmayacak." yanıtını paylaştı. Web browser üzerinden giriş yaparak kullanmanız gerekecek.

Sorunun yanıtın yer aldığı konu linki aşağıda yer almaktadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tek-tek-sorunları-dinleyelim.706225/page-118#post-36493376
Evet bu uygulama artık olmayacak Cep telefonunuzdan kaldırabilirsiniz.

Yeni sisteme geçmekteki en büyük sebep nomal masa üstü kullanıcıları, tablet kullanıcıları ve mobil telefon kullanıcılarının mümkün olduğunca aynı standartları kullandığı tek bir web uygulaması kullanmak.

Eski sistemde
1- Masa üstü kullanıcıları için web sayfası
2- MObil telefon / Tablet kullanıcıları için web sayfası
3- Android işletim sistemi kullananlar için uygulama
4- IOS kullanan Iphone kullanıcıları için uygulama

Yeni sistemde
1- Herkes için 1 web sitesi :)

Kazen Kazen 'nin yazdığı gibi bu sistemin bir takım sakıncıları var.
Örneğin sayfa başına 10 mesaj gören bir kullanıcının gönderdiği
threads/yeni-site-eksikler-talepler.745817/page-18 sayfasına
sayfa başına 20 mesaj gören bir kullanıcı tıkladığında farklı bir sayfaya gidecektir zira aynı sayfanın
ondaki karşılığı
threads/yeni-site-eksikler-talepler.745817/page-9 olacaktır.

Diğer bir nokta sayfa yüklenme zamanı 10 mesaj ile 20 mesaj arasında yaklaşık 2 kat fark edecektir.

Yeni sisteme geçmekteki amacımız Akıllı telefonlar, tablet veya Masa üstü kullananaların, yaklaşık aynı fonksiyonlara sahip olması.

Örneğin Eski sistemde masa üstü kullananlar mesajlarda beğen kullanabiliyorken, uygulama veya mobil tema kullanan kullanıcıların bu fonksiyondan mahrum olmalarıydı.

Çok detayla kafanızı karıştırmak istemem.

Kısaca asgari müşterekte bütün kullanıcıları buluşturmamız gerekiyor. Yani sizin bağlantınız hızlı olabilir daha geniş ekrandan bakıyor olabilirsiniz ama Cep telefonundan bağlananlar için 20 mesaj heleki içinde 5 kişin 500 kilobayt (evet yanlış yazmadım yarımn megabayt imzası olan kullanıcılar var) imza kullandığı bir sayfayı gezmek işkence olabilir.

Özetle önceliğimiz sitenin asgari müşterekde stabil olarak çalışması , hayati ve az kaynak kullanan fonksiyonların öncelikle hayata geçirilmesi.

Link veya referans verirken sayfa linki yerine doğrudan mesaj numarası veya linki de verilebilir aslında, nasılsa hepsi yerlerinde sabit.. Ki eskiden de bir üye "182. sayfada anlatıldı o canım" dediği sırada bende o kadar sayfa bile olmuyordu ama bende hangi sayfaya denk geldiğini anlayabiliyordum mesela. Bir şeyler okuyacağım diye dakikada iki kez sayfa değiştirmekten kesinlikle daha iyiydi, sayfa başı 40 mesaj görmek isteyen birinin göze alacağı bir şeydir bence ne bileyim...

Ama diğer sebepler konusunda bir şey diyemem. Yenilikleri ve yeni site deneyimini de zaten gerçekten çok beğendim, ama hızlı okuyan bir insan olarak sürekli sayfa değiştirmekten daral geliyor, sorun ettiğim tek şey bu.

Merhaba,
Böyle bir reklam modelimiz yok . Başka bir browserdan denemeniz mümkün mü acaba? Ortada iki adet X görüyorum oraya bastığınız zaman da kapan mıyor mu?

Kapanmıyor maalesef..Mozilla yükleyeyim tlfna öyle deneyeyim bir de..
pcden de saçma sapan korsan bir arama motoru musallat oldu bugün..bunun kk ile ilgisi olamaz değil mi?

Bir ben miyim bu reklamı gören : (

Link veya referans verirken sayfa linki yerine doğrudan mesaj numarası veya linki de verilebilir aslında, nasılsa hepsi yerlerinde sabit.. Ki eskiden de bir üye "182. sayfada anlatıldı o canım" dediği sırada bende o kadar sayfa bile olmuyordu ama bende hangi sayfaya denk geldiğini anlayabiliyordum mesela. Bir şeyler okuyacağım diye dakikada iki kez sayfa değiştirmekten kesinlikle daha iyiydi, sayfa başı 40 mesaj görmek isteyen birinin göze alacağı bir şeydir bence ne bileyim...

Ama diğer sebepler konusunda bir şey diyemem. Yenilikleri ve yeni site deneyimini de zaten gerçekten çok beğendim, ama hızlı okuyan bir insan olarak sürekli sayfa değiştirmekten daral geliyor, sorun ettiğim tek şey bu.

Herkesden hesap kitap yapmasını beklememek gerekir. Sayfa değiştirmek, hızlı okuyan biri oalrak size nefes almak için zaman verebilir. :)

Kapanmıyor maalesef..Mozilla yükleyeyim tlfna öyle deneyeyim bir de..
pcden de saçma sapan korsan bir arama motoru musallat oldu bugün..bunun kk ile ilgisi olamaz değil mi?

Bir ben miyim bu reklamı gören : (

Muhtemelen KK ile alakası yoktur. Zira böyle bir durumda binlerce e-posta alırdık. İşin aslı sizin mesajınızı okuduğumda aklıma cep telefonunuza da böyle bir (sizin tabirinizle korsan) arama motorunun sebep olabilceği geldi...

Eğer bir şekilde DNS ayarlarınızda veya başka bir ayarlarda değişiklik olmuş ise cep telefonunuzu fabrika ayarlarına çevirmenizi öneririm.

Diğer bir nokta; Chrome gibi browserlarda browser ın kendisine login olduğunuzda, PC niz, Cep telefonunuz, Tabletiniz vs vs bir birleri ile senkronize çalışmaya başlıyorlar. Yani birinde favorilerinize bir şey eklediğinizde diğerinede otomatik ekleniyor. Bu şekilde kullanıyorsanız PC nize musallat olan her ne ise, cep telefonunuzda da olabilir !

Herkesden hesap kitap yapmasını beklememek gerekir. Sayfa değiştirmek, hızlı okuyan biri oalrak size nefes almak için zaman verebilir. :)

Kullanıcıların yüzde kaçı öyle bir seçenekleri olduğunun farkındaydı ki o da var bence, herkes iki veya üç basamaklı sayfa numaraları ile mutlu gibiydi :KK51:

Neyse, ben o zaman nefes egzersizlerine başlayayım.. Bu duruma cidden canım sıkıldı ama diğer her şey için elinize sağlık bu arada.

Bir de, hazır yakalamışken yinelemek istediğim bir şey daha var. Bazı arkadaşların çizelgeleri ayar sayesinde çok şükür gözükmezken bazıları hâlâ gözüküyor. Bir de bu gebelik çizelgesiyle çoğu zaman yazılan mesajdan daha fazla yer kaplıyor. Bu durumla da ilgilenebilir misiniz acaba?

Üyelerin çizelgelerini görme seçeneğim kapalı.

Bazı arkadaşların takvimleri gözükmezken bazılarınınki takoz gibi yer kaplıyor, acaba bir çeşit hata mı? Kendi çabamla sadece resimlerin gözükmesini engelleyebiliyorum, umarım tamamen bir düzeltme söz konusu olur.

lRdHHZP.png

QUbQ19I.png

Mobil uygulamayi neden kaldirdiniz telefondan girdigim icin o kadar pratiktiki benim icin her dakika sitedeydim simdi ise imkansiZ daha kolay bir yolu olmuycakmi bunun yoksa hep siteye bu sekildemi giricez

Muhtemelen KK ile alakası yoktur. Zira böyle bir durumda binlerce e-posta alırdık. İşin aslı sizin mesajınızı okuduğumda aklıma cep telefonunuza da böyle bir (sizin tabirinizle korsan) arama motorunun sebep olabilceği geldi...

Eğer bir şekilde DNS ayarlarınızda veya başka bir ayarlarda değişiklik olmuş ise cep telefonunuzu fabrika ayarlarına çevirmenizi öneririm.

Diğer bir nokta; Chrome gibi browserlarda browser ın kendisine login olduğunuzda, PC niz, Cep telefonunuz, Tabletiniz vs vs bir birleri ile senkronize çalışmaya başlıyorlar. Yani birinde favorilerinize bir şey eklediğinizde diğerinede otomatik ekleniyor. Bu şekilde kullanıyorsanız PC nize musallat olan her ne ise, cep telefonunuzda da olabilir !

Tamam cok tesekkurler..fabrika ayarlarına dondurecegim tlfnumu..durumu yine paylasırım..

Mobil uygulamayi neden kaldirdiniz telefondan girdigim icin o kadar pratiktiki benim icin her dakika sitedeydim simdi ise imkansiZ daha kolay bir yolu olmuycakmi bunun yoksa hep siteye bu sekildemi giricez

Curly Curly bu soruyu yanıtladı. Bakınız ;)

Evet bu uygulama artık olmayacak Cep telefonunuzdan kaldırabilirsiniz.

Yeni sisteme geçmekteki en büyük sebep nomal masa üstü kullanıcıları, tablet kullanıcıları ve mobil telefon kullanıcılarının mümkün olduğunca aynı standartları kullandığı tek bir web uygulaması kullanmak.

Eski sistemde
1- Masa üstü kullanıcıları için web sayfası
2- MObil telefon / Tablet kullanıcıları için web sayfası
3- Android işletim sistemi kullananlar için uygulama
4- IOS kullanan Iphone kullanıcıları için uygulama

Yeni sistemde
1- Herkes için 1 web sitesi :)

Siteye hangi şekilde girdiğinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
Şu anda siteye cep telefonunuzdan girmeye engel bir durum yok!

Öncelikle günlerdir içten içe çemkirdim hani benim mobil uygulamamm diye ama emek büyük, ellerinize sağlık demek istedim. Sorunlarıma gelince:
*Çok ama çok reklam mevcut.
*Mesaj yazdığımızda bir pencere açılıyor açılmasın o veya açılacaksa da "mesajınız alınmıştır" falan desin. *Attığımız mesajı o topikte biz o an da göremiyoruz. Anca o topikten çıkıp tekrar girmemiz gerekiyor ki görebilelim.
*Oft'nin daha kullanışlı olmasını diliyorum bir de. Ben mobil'ci bir üye olarak eskiden "en son" cevaplanan aktif konuları kolayca izleyebilirdim. Şimdi kendimi yapayalnız hissediyorum :)
*Mesaj yazarken belli bir karakter sayısını geçince türkçe karakterlerde yazamıyorum. Bir bana mı oluyor o acaba? Lütfen bu da düzeltilsin:(
Bana deseniz ki bu yeni düzen mi, yoksa eski mi? Elbette ki bu yeni daha hoş ve de kullanışlı. Ama mobil uygulamanin yerini de tutamaz hani :(

Son düzenleme:
Ben de nacizane fikrimi soyleyeyim
Konu icinde Kimlerin online oldugunu gormek istiyoruzzz biz topikçe cok iyi bi ozellikti geri gelsin lutfen mumkunse :KK52:

Bir dee hata oluştu diyor mesaj yazdigimda ben de tekrar tekrar cevaplaya basiyorum ama aslinda her hata verdiginde de gondermiş oluyor...

Kazen Kazen Curly Curly

Telden enteresan ve tum sayfayı kaplayan bir reklam musallat oldu ve hic bir sey yaptırmıyor..ne kapatabiliyorum ne gezebiliyorum kkda..

Pcden de portal sepeti diye korsan bi arama motoru musallat oldu chrome a..kk ile ilgili olabilir mi? Son zamanlarda hic bisey indirmedim degisik yerlere girmedim zira..kaldırılmıyor da..sistem geri yukleme yapmak zorunda kaldım..
Med o portal sepeti çok lanet bişey virüs diyebiliyorum o_O eşimin bil.ına format atmak zorunda kaldım :KK20:
Bide ceptende bil.danda aynı modemi kullanıyorsan modeme ilk önce format at

Son düzenleme:
Kadınlar Kulübünün yenilendigi ilk günlerde eski mesajlarimizi duzenleyebiliyorduk şimdi denedim düzenleme kaldırılmış neden aceba o şekilde çok iyi olmuştu.

Siteye hangi şekilde girdiğinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
Şu anda siteye cep telefonunuzdan girmeye engel bir durum yok!
Tesekkurler ilginiz icin oncelikle ben telefonumdan hic web sitesine girip forumda dolasmadim ondan bana cok karisik geliyor mesela int sayfasina kadinlar kulubu yaziyorum cikan sayfayi tikladigimda hata veriyor foruma en kisa nerden girebilirim telefonumdaki mobil uygulama cok hizliydi ama simdi web ten girdigim icin cok yavas ister istemez telefon kasiyor benim fikrim bu uygulama sadece int ve tablet kullananlar icin iyi olmus bizi biraz es gecmissiniz gibi geldi

Back
X