• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

30 dk dolalı 10 dakika olmuş olmasın :KK56:

Hayır, bu konudaki açıklamayı görmeden önce denedim düzenlemeyi bu uyarıyı aldım dedim 10 dk yapmışlar heralde. Buraya baktım 30 dk yazıyor, özellikle mesajı gönderdikten sonra bekleyip tekrar denedim 10 dk sonra, yine aynı uyarıyı aldım...

Konuda arama seçeneğini işaretlerken forumda arama seçeneğindeki işareti kaldırmıyor olabilir misiniz acaba?
Sorun , üç tane olan arama kutusunun ilkini görmeyip , ikincisine aradığım kelimeyi yazmamdan kaynaklanıyormuş . Pencere cok yukarda açıldığından farketmemiştim . :-)
Tesekkur ederim ilginize .

Yazan oldu mu bilmiyorum .
Biraz evvel farkettim . OFT ekranında mesajlar akarken , cep telefonunuzun ekranına dokunup cok hafif aşağı veya yukarı oynatırsanız , parmağınizi kaldırıncaya kadar ekran donuyor . Akışı hızlı bulanlar icin belki yardımı olur :KK66:

Son düzenleme:
konuya cevap vermek ıcın,en alta ınene kadar,yazacağım şeyi unutuyorum..

benım gıbı hasta ve yaslılara üstten cevap verdirsenız..

bıde avatarlarımıza kal geldi..adrıanamın Bi gözü toprağa bakıyor..harekete gececeklermiiii onlarda?

fantazi giyime gırmekten,sıteye gıremıyorum..her dokunusum bir reklama carpıyor..

daha çok vardı da,unuttum yıne

Sorunlara baktim umarim tekrar etmiş olmam gordugum kadariyla belirten olmamis

Cevap yazarken alinti yaptiysam eğer birden yazdigim yazi alinti mesajin üstüne kopyalaniyor. Tuşlara dikkatle basiyorum yavaş yavaş yazıyorum ama yok aniden alintiladigim mesaji katlediyor gidip bu
yüzden mesaj yazmaktan vazgeciyorum hep:/

Ayrıca cevapla kutucugu sürekli aktif degil sayfa yeniliyerek konuyu kapayip tekrargirerek cevapla kutusunu
görebiliyorum..

Üyelerin çizelgelerini görme seçeneğim kapalı.

Bazı arkadaşların takvimleri gözükmezken bazılarınınki takoz gibi yer kaplıyor, acaba bir çeşit hata mı? Kendi çabamla sadece resimlerin gözükmesini engelleyebiliyorum, umarım tamamen bir düzeltme söz konusu olur.

lRdHHZP.png

QUbQ19I.png

ben de aynı sorudan muzdaribim. Kazen Kazen bunun çözümü mümkün mü yeni sitede? şöyle açıklayayım, forum seçenekleri kısmından imzaları göster kısmını inaktif ettim, imzalar gözükmüyor tamam. ama çizelge-takvim kısmında da inaktif etmem rağmen hala gözüküyorlar.

Ayrıca mesajimi tamamlayamadim çünkü uzun mesaj yazdiginizda en asagiya inebilmek mümkün degil .. Sürekli cevapla kutucuğu kadarcik yerde kalmakta asagiya inmemekte israr ediyor!

İnşallah hemen geçer bu günler:KK66:

Birde smile koydum silmek istiyorum duzenleye basiyorum sonra silme tusuma basiyorum bana misin demiyor orada kalmakta kararlilar..

ayni sorun bende var.

bir de uzun mesaj yazdigimda (ozel mesaj veya konu yorumu farketmeksizin) imleci en alta bir turlu getiremiyorum.
telden kaynakli sanip baska programlar siteler forumlar actim hatta ram icin es zamanli actim. yine de imlec ve kalvyede problem yasamiyorum.
kk ya gelince yok, yakala o imleci yakalayabilirsen... zaten dogru noktaya koyabilmek de ayri bir mesele.
neyden kaynaklandigni hala bulamadim...

Ayrıca mesajimi tamamlayamadim çünkü uzun mesaj yazdiginizda en asagiya inebilmek mümkün degil .. Sürekli cevapla kutucuğu kadarcik yerde kalmakta asagiya inmemekte israr ediyor!

İnşallah hemen geçer bu günler:KK66:

Birde smile koydum silmek istiyorum duzenleye basiyorum sonra silme tusuma basiyorum bana misin demiyor orada kalmakta kararlilar..

kk smiley tablosunu acmadan noktali virgul ile gulucuk koyuyorum "tamaaaam" dercesine kafasiyla onay veren kiz cikiyor.
normal gulucuk koyuyorum bazen gozkirpiyor bazen kahkaha atiyor.
smileylerin yazi karakteri olarak cikip cikmamasi farketmez ama en azindan dogru ifade ciksa yeter.

bir de alinti/bahsetme lerde bildirim secenegi acik ve bu bildirimler bolumundegozukuyor.
ancak maile uyarisi gelmiyor...
ya ozel mesaj haline getirip "konusmalar" in bildirimi gibi kk dan mail gelecek ya da "bildirimler" de kk nin haber verme maillerine eklenecek.
bu konuyla ilgili mesaj yazmistim fakat bu ozelligin zaten var oldugu ve profilden duzenleyebilecegim yanitini aldim.
teknoloji ozurlu bir insan olarak aradim ama bulamadim... secenekler bolumu ise yukarda bahsettigimozelliklerde.

Kazen Kazen Bey konu okurken konu sahibinin kim oldugunu sadece ilk yazılan mesajdan anlıyoruz . Özellikle sayfa cok ilerleyince adını unutuyoruz , haliyle bir cok mesaj yazılmış oluyor . Konuyu açan kimdi diye her seferinde ilk sayfaya dönüp bakıyorum .
Buna bir çözüm getirilebilir mi ?

Kazen Kazen Bey konu okurken konu sahibinin kim oldugunu sadece ilk yazılan mesajdan anlıyoruz . Özellikle sayfa cok ilerleyince adını unutuyoruz , haliyle bir cok mesaj yazılmış oluyor . Konuyu açan kimdi diye her seferinde ilk sayfaya dönüp bakıyorum .
Buna bir çözüm getirilebilir mi ?
An itibariyle her mesajın üstünde konu sahibini görebilirsiniz.

Yazı şeklimi rengimi hala sabitleyemedim ben???????????????????????????????

Son mesajların 1. görünme seçeneği eklendi mi acaba????????????? hangi linkten bulacam

Back
X