- 23 Haziran 2014
- 972
- 326
- 73
Bende görünen 10 dk.. Resim eklemiştim 8. sayfada![]()
30 dk dolalı 10 dakika olmuş olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende görünen 10 dk.. Resim eklemiştim 8. sayfada![]()
Yok, cidden 10 dakika. Az evvel baktım, yazalı 11 dakika olmuş bir mesajımın altında düzenleme seçeneği yoktu.30 dk dolalı 10 dakika olmuş olmasın![]()
30 dk dolalı 10 dakika olmuş olmasın![]()
Sorun , üç tane olan arama kutusunun ilkini görmeyip , ikincisine aradığım kelimeyi yazmamdan kaynaklanıyormuş . Pencere cok yukarda açıldığından farketmemiştim .Konuda arama seçeneğini işaretlerken forumda arama seçeneğindeki işareti kaldırmıyor olabilir misiniz acaba?
Üyelerin çizelgelerini görme seçeneğim kapalı.
Bazı arkadaşların takvimleri gözükmezken bazılarınınki takoz gibi yer kaplıyor, acaba bir çeşit hata mı? Kendi çabamla sadece resimlerin gözükmesini engelleyebiliyorum, umarım tamamen bir düzeltme söz konusu olur.
![]()
![]()
Ayrıca mesajimi tamamlayamadim çünkü uzun mesaj yazdiginizda en asagiya inebilmek mümkün degil .. Sürekli cevapla kutucuğu kadarcik yerde kalmakta asagiya inmemekte israr ediyor!
İnşallah hemen geçer bu günler
Birde smile koydum silmek istiyorum duzenleye basiyorum sonra silme tusuma basiyorum bana misin demiyor orada kalmakta kararlilar..
An itibariyle saat bilgisini görüyor olmalısınız...OFT ekranına saat bilgisini de eklemek mümkün olur mu acaba ?![]()
Tesekkur ederim evet görebiliyorumAn itibariyle saat bilgisini görüyor olmalısınız...
Bu muydubi de benim avatar hala düzelmedi, vezirimin kafası yoko konuda yapılacak bir şey yoksa değiştireyim
An itibariyle her mesajın üstünde konu sahibini görebilirsiniz.Kazen Bey konu okurken konu sahibinin kim oldugunu sadece ilk yazılan mesajdan anlıyoruz . Özellikle sayfa cok ilerleyince adını unutuyoruz , haliyle bir cok mesaj yazılmış oluyor . Konuyu açan kimdi diye her seferinde ilk sayfaya dönüp bakıyorum .
Buna bir çözüm getirilebilir mi ?
bu sorunun kk dan kaynaklandığını sanıyordum,halletim... meğer caps lock dan dolayı imişKÜÇÜK HARFLERLE YAZAMIYORUM YARDIMMM LÜTFENN!!OLMUYOR?