• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Kazen Kazen Merhaba, Reklam ayarlarında bir sorun var sanırım. Kare reklam değil de geniş ve ince reklamlar çıktığında siteyi bozuyor. İki tane görsel (ekran fotosu) ekledim.

image.webp
image.webp

Kazen Kazen sadece uzun reklamlarda değil kare reklamlar da büyük geliyormuş ama uzun reklamlar kadar çok değil.

image.webp

image.webp

Kazen Kazen Merhaba, Reklam ayarlarında bir sorun var sanırım. Kare reklam değil de geniş ve ince reklamlar çıktığında siteyi bozuyor. İki tane görsel (ekran fotosu) ekledim.

Eki Görüntüle 1647681 Eki Görüntüle 1647682
Merhaba,
Kullandığınız cep telefonu marka model ve kullandığınız web tarayıcının ismini öğrenebilir miyim?

Normalde ekran büyüklüğünüze göre reklam büyüklüğü otomatik gelmesi lazım.

Merhaba,
Kullandığınız cep telefonu marka model ve kullandığınız web tarayıcının ismini öğrenebilir miyim?

Normalde ekran büyüklüğünüze göre reklam büyüklüğü otomatik gelmesi lazım.
Merhaba, iPhone 5s Safari'den giriyorum.

Kimsede böyle bir sorun yok galiba. Benlik bir sorun mu acaba... Eskiden yoktu, birkaç gündür böyle.
Telefonu dik kullanırken sık sık oluyor. Yan tutunca çok kez yenileyip denememe rağmen hiç olmadı.

image.webp

Son düzenleme:
Merhaba, iPhone 5s Safari'den giriyorum.

Kimsede böyle bir sorun yok galiba. Benlik bir sorun mu acaba... Eskiden yoktu, birkaç gündür böyle.
Telefonu dik kullanırken sık sık oluyor. Yan tutunca çok kez yenileyip denememe rağmen hiç olmadı.

Eki Görüntüle 1647910
Yan iken dik duruma getirirseniz bu durum olabilir.
Ama dik iken devamlı bu oluyorsa problem var demektir.

Başka bir browser ile deneme şansınız var mı ?

Yan iken dik duruma getirirseniz bu durum olabilir.
Ama dik iken devamlı bu oluyorsa problem var demektir.

Başka bir browser ile deneme şansınız var mı ?

Yan iken dik duruma hiç getirmedim, direk dik tutarken yenilediğimde oluyor. Test etmek için sürekli yenileyip de kontrol ediyorum yine oluyor. Ekranı dönmemesi için kilitleyip dikken yenilediğimde yine oluyor.
Şimdi chrome'dan denedim çok sefer. Hiç olmadı. Safari'de hala oluyor. Eğer siz bir değişiklik yapmadıysanız iOS güncellemeleri oldu geçenlerde, ondan sonra safari yüzünden bozulmuş olabilir mi acaba.

Yan iken dik duruma hiç getirmedim, direk dik tutarken yenilediğimde oluyor. Test etmek için sürekli yenileyip de kontrol ediyorum yine oluyor. Ekranı dönmemesi için kilitleyip dikken yenilediğimde yine oluyor.
Şimdi chrome'dan denedim çok sefer. Hiç olmadı. Safari'de hala oluyor. Eğer siz bir değişiklik yapmadıysanız iOS güncellemeleri oldu geçenlerde, ondan sonra safari yüzünden bozulmuş olabilir mi acaba.
Eğer safaride sorun var ama chrome da yok ise muh temelen sorun safari ile ilgilidir.

Ben 1-2 saat içinde 1-2 değişiklik yapacağım safaride ki sorunuda çözmeye çalışacağım. Sizde bu arada chrome kullanabilirsiniz.

Şimdi safari ile kontrol edebilir misiniz ?

Eğer safaride sorun var ama chrome da yok ise muh temelen sorun safari ile ilgilidir.

Ben 1-2 saat içinde 1-2 değişiklik yapacağım safaride ki sorunuda çözmeye çalışacağım. Sizde bu arada chrome kullanabilirsiniz.
Çok kez yeniledim. Herhangi bir sorun olmadı hiç. Düzeldi sanırım.

Siteye video ekleme konusu altına yazdım ancak cevap alamadığım için buraya da yazıyorum.

Hangi video uzantılarını kabul ediyor acaba site?

.avi ya da flv kabul etmedi malesef.

tinypic sitesini kullarak yapmaya çalıştım, oldu ancak video mesajın içeriğinde çıkmadı, link verdi sadece ve daha da önemlisi

1 saat süren videonun sadece 20 dk lık bölümü dahil etmiş.

Yardım için şimdiden teşekkürler.

Siteye video ekleme konusu altına yazdım ancak cevap alamadığım için buraya da yazıyorum.

Hangi video uzantılarını kabul ediyor acaba site?

.avi ya da flv kabul etmedi malesef.

tinypic sitesini kullarak yapmaya çalıştım, oldu ancak video mesajın içeriğinde çıkmadı, link verdi sadece ve daha da önemlisi

1 saat süren videonun sadece 20 dk lık bölümü dahil etmiş.

Yardım için şimdiden teşekkürler.
Bu sitelere yükleme yaparak linki paylaşmanız yeterli.

Merhaba, ben size bir şey soracaktımda.
Neden app sotore de kadınlar kulubu programı yok acaba olsa çok güzel olur:KK68:bu kadar aktif bir sitenin telefona program olarak indirilmemesine çok şaşırdım. O kadar boş program varken. Program olarak indirebilelim artık lütfen.

Curly Curly merhaba, telefondan siteye girince bu sayfa açılıyor ve bu sayfada foruma girmek için link bulamıyorum.
image.webp

Bu sayfada forum için link var da ben mi görmüyorum, yoksa eğer git butonu var, orada açılan listeye forum eklemeniz mümkün mü?

image.webp

Bir diğer sorun yine bu sayfada foruma ulaşmak için en alttaki masaüstü sürüme geç linkine tıkladığımda kimi zaman YouTube KK kanalı, daha sıklıkla da hepsiburada Philips lumea reklamı çıkıyor. Neden acaba?
Kısaca mobil sürümden foruma ulaşamıyorum.
image.webp

image.webp

Curly Curly merhaba, telefondan siteye girince bu sayfa açılıyor ve bu sayfada foruma girmek için link bulamıyorum.
Eki Görüntüle 1705685

Bu sayfada forum için link var da ben mi görmüyorum, yoksa eğer git butonu var, orada açılan listeye forum eklemeniz mümkün mü?

Eki Görüntüle 1705690

Bir diğer sorun yine bu sayfada foruma ulaşmak için en alttaki masaüstü sürüme geç linkine tıkladığımda kimi zaman YouTube KK kanalı, daha sıklıkla da hepsiburada Philips lumea reklamı çıkıyor. Neden acaba?
Eki Görüntüle 1705697
Eki Görüntüle 1705698
Merhaba,
Öncelikle git yazan yere Forum linkini ekledim.

Ancak sizin normalde cep telefonundan bu görünümü değil mobile sürümü görmeniz gerekiyor.

MObil Sürüme geç i seçtiğinizde normal menüyü görmeniz gerekiyor.
Siz siteyi masaüstü görünümünde takip ediyorsunuz.

Diğer probleme bakıyorum.

Eki Görüntüle 1705685

Eki Görüntüle 1705690

Eki Görüntüle 1705697
Eki Görüntüle 1705698
Merhaba,
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/

bu sayfada sayfanın en altında mobil sürüme geç linkini göreceksiniz.

Basarsanız mobil tema üzerinden portalın bütün menülerini görebilceksiniz.
Deneyip sonucu yazabilir misiniz?

Back
X