- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Kazen Merhaba, Reklam ayarlarında bir sorun var sanırım. Kare reklam değil de geniş ve ince reklamlar çıktığında siteyi bozuyor. İki tane görsel (ekran fotosu) ekledim.
Eki Görüntüle 1647681 Eki Görüntüle 1647682
Merhaba, iPhone 5s Safari'den giriyorum.Merhaba,
Kullandığınız cep telefonu marka model ve kullandığınız web tarayıcının ismini öğrenebilir miyim?
Normalde ekran büyüklüğünüze göre reklam büyüklüğü otomatik gelmesi lazım.
Yan iken dik duruma getirirseniz bu durum olabilir.Merhaba, iPhone 5s Safari'den giriyorum.
Kimsede böyle bir sorun yok galiba. Benlik bir sorun mu acaba... Eskiden yoktu, birkaç gündür böyle.
Telefonu dik kullanırken sık sık oluyor. Yan tutunca çok kez yenileyip denememe rağmen hiç olmadı.
Eki Görüntüle 1647910
Yan iken dik duruma getirirseniz bu durum olabilir.
Ama dik iken devamlı bu oluyorsa problem var demektir.
Başka bir browser ile deneme şansınız var mı ?
Eğer safaride sorun var ama chrome da yok ise muh temelen sorun safari ile ilgilidir.Yan iken dik duruma hiç getirmedim, direk dik tutarken yenilediğimde oluyor. Test etmek için sürekli yenileyip de kontrol ediyorum yine oluyor. Ekranı dönmemesi için kilitleyip dikken yenilediğimde yine oluyor.
Şimdi chrome'dan denedim çok sefer. Hiç olmadı. Safari'de hala oluyor. Eğer siz bir değişiklik yapmadıysanız iOS güncellemeleri oldu geçenlerde, ondan sonra safari yüzünden bozulmuş olabilir mi acaba.
Şimdi safari ile kontrol edebilir misiniz ?Yan iken dik duruma hiç getirmedim, direk dik tutarken yenilediğimde oluyor. Test etmek için sürekli yenileyip de kontrol ediyorum yine oluyor. Ekranı dönmemesi için kilitleyip dikken yenilediğimde yine oluyor.
Şimdi chrome'dan denedim çok sefer. Hiç olmadı. Safari'de hala oluyor. Eğer siz bir değişiklik yapmadıysanız iOS güncellemeleri oldu geçenlerde, ondan sonra safari yüzünden bozulmuş olabilir mi acaba.
Çok kez yeniledim. Herhangi bir sorun olmadı hiç. Düzeldi sanırım.Eğer safaride sorun var ama chrome da yok ise muh temelen sorun safari ile ilgilidir.
Ben 1-2 saat içinde 1-2 değişiklik yapacağım safaride ki sorunuda çözmeye çalışacağım. Sizde bu arada chrome kullanabilirsiniz.
Bu sitelere yükleme yaparak linki paylaşmanız yeterli.Siteye video ekleme konusu altına yazdım ancak cevap alamadığım için buraya da yazıyorum.
Hangi video uzantılarını kabul ediyor acaba site?
.avi ya da flv kabul etmedi malesef.
tinypic sitesini kullarak yapmaya çalıştım, oldu ancak video mesajın içeriğinde çıkmadı, link verdi sadece ve daha da önemlisi
1 saat süren videonun sadece 20 dk lık bölümü dahil etmiş.
Yardım için şimdiden teşekkürler.
Şşşş kız göğsün sahibi duymasın seniBu reklamlardan nasil kurtulabiliyoruz ordaki tuhaf gögüs resimi migdemi bulandiriyor artik
Merhaba,Curly merhaba, telefondan siteye girince bu sayfa açılıyor ve bu sayfada foruma girmek için link bulamıyorum.
Eki Görüntüle 1705685
Bu sayfada forum için link var da ben mi görmüyorum, yoksa eğer git butonu var, orada açılan listeye forum eklemeniz mümkün mü?
Eki Görüntüle 1705690
Bir diğer sorun yine bu sayfada foruma ulaşmak için en alttaki masaüstü sürüme geç linkine tıkladığımda kimi zaman YouTube KK kanalı, daha sıklıkla da hepsiburada Philips lumea reklamı çıkıyor. Neden acaba?
Kısaca mobil sürümden foruma ulaşamıyorum.
Eki Görüntüle 1705697
Eki Görüntüle 1705698
Merhaba,Curly merhaba, telefondan siteye girince bu sayfa açılıyor ve bu sayfada foruma girmek için link bulamıyorum.
Eki Görüntüle 1705685
Bu sayfada forum için link var da ben mi görmüyorum, yoksa eğer git butonu var, orada açılan listeye forum eklemeniz mümkün mü?
Eki Görüntüle 1705690
Bir diğer sorun yine bu sayfada foruma ulaşmak için en alttaki masaüstü sürüme geç linkine tıkladığımda kimi zaman YouTube KK kanalı, daha sıklıkla da hepsiburada Philips lumea reklamı çıkıyor. Neden acaba?
Kısaca mobil sürümden foruma ulaşamıyorum.
Eki Görüntüle 1705697
Eki Görüntüle 1705698