7018-98 38 numarası mevcuttur
8250-97
Nihayet terliğime kavuştumhihoyyyt sergücüğümün yolladığı paket işyerime geldi büyük bir heyecanla açtım masanın altında hemen ayağıma giydim sanki benim ayağıma özel yapılmış o kadar kalıbı ayağıma uydu, yumuşacık ve o kadar rahat ki sanki ayağımda yok gibi, emeği geçenlerin eline sağlık... a.s.
Sergücüğüm'e ve nazlım'a sonsuz teşekkürler, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum....a.s.
Arkadaşlar topuklu modellerimiz şimdilik planlamaya alınmadı.en yüksek tabanlı urunler burada gördükleriniz.kusura bakmayın.
canlarım bu terliklere nasıl ulasıyoruz. ne kadar fiyatları ve 36 numara olan var mı goremedim pek..
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
nasıl yaniii nazlımmm, kış bşından beri ben topukluların hayalini kuruyorum ama senağlama
asıl topuklular iş yapar, anlamadım ben bu işi :1shok:
hiçmi üretilmeyecek bu sene topuklu kafamçokkarıştı
CANIMIN İÇİ SANA 2 SORUM OLACAK
1- TEK BU RENGİMİ VAR:uhm:
2- NİYE 37 Sİ YOK:sm_confused:
SEN ŞİMDİ BANA SÜPRİZ YAPIP 37 VAR DİYORMUŞSUN:sm_cool:
beğendiğiniz terliğin hemen yanındaki numara terliğin kod numarasıdır.
bana özelden adres bilginizi model kod numarasını rengi ve ayak numaranızı bildiriseniz sizlere terliğinizi hemen göndeririz.
sevgiler.
CANIMIN İÇİ SANA 2 SORUM OLACAK
1- TEK BU RENGİMİ VAR:uhm:
2- NİYE 37 Sİ YOK:sm_confused:
SEN ŞİMDİ BANA SÜPRİZ YAPIP 37 VAR DİYORMUŞSUN:sm_cool:
KIS SERGÜ CADISI SEN BENİM NAMIDİĞER NAM ARKADAŞIMI BEĞENMİYORMUSUNDA CEVAP NEYİM VERMİYOSUN:mymeka: ÇABUK CEVAP KIZA SENDEN CEVAP BEKLİYOR:mymeka: BENİM TELLİKLERİMİ GÖRDÜ EL KOYACAK ACELE ET:mymeka:
kalişim nam için nazlımm cevap verdi diye ben ses etmedim zuzumm :çok üzgünüm: neden yanıt yazmayım aşkolsun ya, nazlımmm yazınca ben bi daha yazmayayım dediydim :çok üzgünüm:
tamam zuzum hemen yazıyom şimdi..
canımcım değerli pek kıymetli şekercim tatlım balım namcım :asigimkendini affettirmeye çalışan hoşşik sergü):roflol:
istediğin modelin 37 si şu an yok bu günlerde anneler günü için modeller gelecek onların içinden olma ihtimali var yalnız olmayabilirde kesin bir şey söyleyemiyorum ama kalişimin terliklerini gördün onlardan istersen o modelin tabası ve kremi var yollarım zuzuşum..
kestane kebap acele cevapŞeniz
Sevgılı arkadaşım benım,ne kadar çok bekledıgını bılıyorum.sana karşı mahçubum.ama şuna inan ki buradaki ürünlerde sana çok yakışacak ve rahat edeceksin.canımsın kardeşim benım..
kalişim nam için nazlımm cevap verdi diye ben ses etmedim zuzumm :çok üzgünüm: neden yanıt yazmayım aşkolsun ya, nazlımmm yazınca ben bi daha yazmayayım dediydim :çok üzgünüm:
tamam zuzum hemen yazıyom şimdi..
canımcım değerli pek kıymetli şekercim tatlım balım namcım :asigimkendini affettirmeye çalışan hoşşik sergü):roflol:
istediğin modelin 37 si şu an yok bu günlerde anneler günü için modeller gelecek onların içinden olma ihtimali var yalnız olmayabilirde kesin bir şey söyleyemiyorum ama kalişimin terliklerini gördün onlardan istersen o modelin tabası ve kremi var yollarım zuzuşum..
kestane kebap acele cevapŞeniz
CEVAP İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SERGÜa.s.(DİĞER ARKADAŞIMADA NAZLIMM)
ÖNEMLİ DEĞİL BACUM BEKLERİMyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?