E
EU3
Ziyaretçi
ne kadar güzel durmuş. :asigim:
benim ayak parmaklarını törpülemeye karar verdim:mymeka::smiley-cool:
:roflol::roflol:
boşver kuzu ayağında güzel olmayı versin
biz seni uzun ayak barnaklarınlan seviyoz :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim bilgi verdiğin için.arakadaşlar belli başlı mağazalarda daha çok model var demiş ben hem çalışıyorum hemde burda nerde var bilmiyorum. eğer sizin için mümkünde o değişik var olan modelleride koysanızda baksak olmaz mı. hangi moel demişsiniz ilk baktığımda ilk sayfada vardı beğenmiştim .ama şimdi göremedim. çıkardığınız modeller oldu mu bilmiyorum ama
Ne yalan söyleyim hiç beğenmedim Carla Verde yi..Yani bakkala giderken bile giymem ben bunları..Zevkler ne kadar farklı gerçekten..Size hayırlı alışverişler arkadaşlar..Öpüyorum..
Ne yalan söyleyim hiç beğenmedim Carla Verde yi..Yani bakkala giderken bile giymem ben bunları..Zevkler ne kadar farklı gerçekten..Size hayırlı alışverişler arkadaşlar..Öpüyorum..
Geçenlerde otobüsle işe geliyordum bir taraftanda etrafı izliyorum
aha bu modelin aynısından bir kadında gördüm. Neredeyse cama yapışacaktım K.K'danmı acaba kadın diye ama çıkaramadım.:sm_confused:![]()
artık etiket gibi birşey oldu hesositososito
kuzum carla verde nin de kopyasını yapmışlar
etlik iş merkezi nde ayakkabıcılarda gördüm geçen hafta markası farklı özellikle benimde dikkatimi çektiği için baktım ama [/COLOR][/FONT][/B]
Banane ya bende istiyom. Şaka bir tarafa ilk sayfalardaki modellerden başka yeni modeller var mı birde nasıl sipariş verecez öğrenebilirmiyim.
terlikler çok güzel ve rahat görünüyor fiyatlarda bir değişiklik varmı yani hala 24 lt mı?