ben ilk carla verdelerin modellerini gösterdiğinizde 2/3 model beğenmiştim.
daha değişik modeller varsa elinizde onların fotoğrafını koyabilirmisiniz rica etsem.sabırsızlıkla bekliyorum.
bronz parmak arası bir model vardı..
bu arada ben parayıda hemen göndermek isterim ver parayı al malı bana daha uygun geliyor.borcum varsa uyuyamayanlardanım ben.
ben ilk carla verdelerin modellerini gösterdiğinizde 2/3 model beğenmiştim.
daha değişik modeller varsa elinizde onların fotoğrafını koyabilirmisiniz rica etsem.sabırsızlıkla bekliyorum.
bronz parmak arası bir model vardı..
bu arada ben parayıda hemen göndermek isterim ver parayı al malı bana daha uygun geliyor.borcum varsa uyuyamayanlardanım ben.
evet katılıyorum ben de hemen yollayacağım......kredi kartı ile taksitlendirme ayrı bir şey bu apayayrı.
üstelik ben 1 terlik için değil 3-4 terlik için düşünerek sormuştum taksitlendirme işini.
inanmayacaksınız belki ama söyleyeceğim rakam sizi şaşırtabilir.tam 1000 model ve farklı renk mevcut.
Biz satış işlemlerini ,Sevgili ablam SERGÜ ile birlikte yardımlaşarak yapmaya karar verdik.Şu anda kendisinde bekleyen 15 koli,180 adet terlik mevcut.Buradaki başarının görülmesine bağlı olarak yenıden yapılanmaya giderek çözüm yollarını bulmaya çalışacağız.Zaman içerisindeki harekete bağlı daha fazla model ile size ulaşacağız.
Şimdilik burada olan modellerimizin ilk aşamada en azından yarısının bitirilmesini beklemek zorundayız .
Umarım bizi anlayışla karşılarsınız.Hoşçakalınız
terlikler çok rahat gibi duruyo
yumuşacık gibi sanki
yıllarca giy eskimez türlerden galiba
banada çubuk tavsiye etti
saol çubuk kıııız
kırk yılda bir işe yaradın :roflol:
topuklu seksi modelleri bekliyorum nazlım ben de barçman ablam gibi şakkıdı
hayırlı uğurlu olsun allah bol kazanç versin bol bol satış yapın
terlikler harbiden hoş olmuş ilk baştaki beyaz ve camel rengi süper yeni modellerinizi de bekliyoruz sanırım daha piyasaya sürülmeden ilk biz kk bayanları görüyoruz
hayırlı satışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?