9545-51
20 TL
sergücüm bundan istiyorum ben 37 numara kaydirigubbakcemile5
merhaba ben çocuk ve erkek modellerinide görmek istiyorum sizede yazmıştım daha önce...
ben daha önce aldım carla verde ve kullanıyorum
ilk başlardaki mesajlardada belirttim okuyabilirsiniz arkadaşlar
çok memnunum
sergüşüm bende istiyorum bunlardan 2 farkli renk olarak, fiyatları çok uygun geldi bana, ama diğer modellerde gelsin bir göreyim diyorum birde benim bir sorunum var, 37 nurara giyiyorum ben fakat bazen aldığım ayakkabılar yada terlikler bir süre giyince (1 hafta-10 gün) genişliyorlar, mesela terlik genişleyince ayak parmaklarım önden fazla çıkıyor buda hiç hoş bir görüntü olmuyor ve rahat giyemiyorum, bunlardan kullanan arkadaşlar varsa bilgi verseler iyi olur ona göre alalım derim ben, bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım, emeği geçen herkese teşekkürler, diğerlerinide sabırsızlıkla bekliyorum ben.....
canim gercekten cok hoslar ve fiyatlari süper....
ben en cok bu ikisini begendim -->8253-51 / 9004-51
almak istesem nereden alabilirimki ben yurtdisindayim buradada satis yapiliyormu ?
yada yaza türkiyeye geldigimdemi alabilirim ?
hayirli kazanclar insaallah.............
Seneye ihracat planlamamız mevcut.inşallah oradada sizlere ulaşacağız.Türkiyemizde çok rahatlıkla bulabilirsiniz.Ülkemizin her yerinde mevcut.çok teşekkürler.hoşçakalınız
fiyatları gayet uygun ve modeller güzel
fakat bir sorunum var benim benneyaptımki
metal alerjim olduğundan bu modellerinizi malesef iç çekerek sadece izliyorum
metalleri tene değmeyecek başka bir model yok mu acaba :uhm:
Bir kaç modelin farklı renkleri mevcut sanırsam...CADIARZU
Başka modelleri yok mu acaba Carla Verde lerin?a.s
nazlımmm hayırlı olsun satışlarınız. Tesadüfen gördüm iyide oldu. Başka modellerinizin resimlerinide bekliyorum. Şöyle topuklu falan, parmak arası olmayan hihoyyyt
ama bunlarda çok güzel ve rahata benziyor.
satın almaya karar verdiğimiz zaman alım ve ödeme şekli nasıl olacak anlamadım:uhm: taksitlendirme var mı?
bir de değişik modelleri ne zaman sunacaksınız?
Merhaba,öncelikle talep ettiğiniz ürünün kargo maliyetini ödeyeceksiniz.Bu arada daha önceki sayfalarda belirtiğimiz şekildeki(aaaaa bu ne güzel terlikmiş dediklerinde , sizde evet bu harika bir terlikmiş dediğinizde artı puanlar puanlar bize para olarak dönecek )ve sizde 20 lirayı bize göndereceksiniz.bu ürünü aldığınız iki ay için geçerli.ya şayet beğenmezseniz biz size sizin ayağınızı rahatsız ettiğimiz için özür dileyeceğiz ve 6 lirayı özür parası olarak göndereceğiz.B u şekilde satış yöntemine hiç rastladınızmı sevgili sardunya..hoşçakalll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?