Yeni saatim.. Farklı stil arayanlara fikir olsun!..

ben 1 2 ay evvel bakmıstım fıyatlar cok uygundu 16.90 degıldı ama bu denlıde fahiş degıldı..cok sasırdım..nerdeyse 3 e 4 e katlamıs..bırsey moda olmaya gorsun yeter kii

arkadas vesılesıyle gırdım de stıcker satan sıtelere adeta ucmuslar...hatta bır sıtede satıcı su yorumu yapmıs kendı el emegıyle 105 lıra olan aynayı 10 lıra mal eden bırıne sızın gıbı uyanıklar yuzunden para kazanamıyoruz .bırazkın ınsanlar alsın lar demıs... arkadaslar sıze tavsıyem begendıgınız modelı netten cıkartıp reklam tabelası yapan bı yere gıdıp kaca mal edebılecegınızı sormanız ..fıyatın 4 - 5 mıslı dustugune sahıt olacaksınız ..aynı seyler stıcker ler ıcınde gecerlı..semt pazarlarında 1 lıraya satılıyor nette kudurmus gııbı fıyat koymuslar ustune essahtan bısey gıbı yuh ya... alın yapıskanlı kagıtlardan bazı hanımlar mutfak dolablarını falanda kaplıyor ıstedıgınız desenı verın ve yapıstırın..yazık gunah ya

ben 1 2 ay evvel bakmıstım fıyatlar cok uygundu 16.90 degıldı ama bu denlıde fahiş degıldı..cok sasırdım..nerdeyse 3 e 4 e katlamıs..bırsey moda olmaya gorsun yeter kii

ben,m aldıgım çok uzun sürede olmadı geçen ay falandı 19,90a aldım ve suan siteye bakıyorum hala aynı fiyatta sen başka markalara baktın sanırım canım. lazer art diye firmaydı benim aldıgım hatırladıgım kdarıyla incelemeni tavsiye ederim.

ayyy..çk beğendmya bende aldm şimdi gg'den siyah olanını oturma odama düşündm umarm göründüğü gibi güzeldir.güle güle kullan..:82:

bende alıcam ama siyahınımı alsam yoksa ayna gibi olanınımı karar veremiyorum.ayna olanın aynası nasıl parlakmı yoksa pilastik gibimi gözüküyo?

peki oturmaodası için kaç cm çapında alsam acaba?alanlar salondamı oturmaodasındamı kullanıyo bide kaç cm çapında alıyolar?

ben oturma odamda kullanıyorum 30x30 benimki çok uygun odama kelebekler yeterince göz dolduruyor zaten salonda dahi kullansanız küçük kalmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…