gitti gidiyorun ürünleri sadece kredi kartıylamı ödeniyor peşin paa veremiomusun gelen kargoya bilen arkadaşlar yardımcı olablrmi
gule gule kullanin, cok begedimmmm....super , tam tarzim
gitti gidiyorun ürünleri sadece kredi kartıylamı ödeniyor peşin paa veremiomusun gelen kargoya bilen arkadaşlar yardımcı olablrmi[/QUOTE
bankadan eft yaparakta ödeyebiliyorsun cnm.ben öyle alışveriş yapıyorum gittigidiyordan.yani açık artırmaya katılıyorsun ürün sende kalırsa bankadan ücreti gönderiyorssun ve ürün eline geçincede onay veriyosun,para satıcıya aktarılıyora.s.
bizde dün siparişini verdik,kargoya verilmiş,merakla beklemedeyim:))
.
nerden aldiniz??
gitti gidiyor internet üzeri alışveriş sitesinden aldım
off yaa bugün gelmiş eşimin işyerine kargo,malesef kırık çıkmış geri gönderdik...birkaç gün daha bekliyeceğim üzüldüm((
eşim getirdi saatimi:))kelebeğin anteninde küçük bir kırıklık varmış,satıcı adam siz teslim alın ben size yedeğini gönderirim demiş,çok sevindim valla:))
şimdi astık saatimi süper oldu,fotosunu eklerim bende
murun bu arada sildinmi sen fotoyu,anlamadım bende görünmüyorda...eğer sildiysen yasak uyarı alabilirsin hatırlatayım dedim...
güzel olmuş güle güle kullanın tekrar.. uyguladığınız yer de tam olarak o saat için ayrılmış gibi sanki.. eve de çok yakışmış
beğenmene sevindim...çok teşekkürler..
ne zamandır hep aklımda idi oraya şık bir saat almak,işte şimdi oldu:)))
demek ki yeri de gercekten oraymış doğru yakıştırma yapmışım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?