Yeni saatim.. Farklı stil arayanlara fikir olsun!..

gitti gidiyorun ürünleri sadece kredi kartıylamı ödeniyor peşin paa veremiomusun gelen kargoya bilen arkadaşlar yardımcı olablrmi

malesef elden ödeme gibi bir şansımız yok gittigidiyorda ürün ödemesi sadece kredi kartı ile yapılıyor..

bizde dün siparişini verdik,kargoya verilmiş,merakla beklemedeyim:))

off yaa bugün gelmiş eşimin işyerine kargo,malesef kırık çıkmış geri gönderdik...birkaç gün daha bekliyeceğim üzüldüm((

off yaa bugün gelmiş eşimin işyerine kargo,malesef kırık çıkmış geri gönderdik...birkaç gün daha bekliyeceğim üzüldüm((

aaa çok üzüldüm malesef öyle sorunlar olabiliyor tabi olsun üzülmeyin heralde yolda taşıma sırasında zarar gördü hayırlısı olsun yenisi gelince keyifle kullanmanız dileğiyle...yerimseniben

eşim getirdi saatimi:))kelebeğin anteninde küçük bir kırıklık varmış,satıcı adam siz teslim alın ben size yedeğini gönderirim demiş,çok sevindim valla:))
şimdi astık saatimi süper oldu,fotosunu eklerim bende

murun bu arada sildinmi sen fotoyu,anlamadım bende görünmüyorda...eğer sildiysen yasak uyarı alabilirsin hatırlatayım dedim...

aa öyle mi çok sevindim o küçük ayrıntı hiç önemli değil göze bile çarpmaz bende asarken bir tane kelebeği arkasında ki yapıskanın kagıdını cıkarıp astım sandım meğer çıkarmamışım biraz sonra pat diye düştü (öyle de nasıl tuttuysa hala anlamadım gerçi :1rolleyes: ) bu sebepten dolayı bir tanesinin bacağı yok bende de ama henüz kimse farketmedi edemez de zaten önemsiz yani gelmese de olur ama gönderirim denmişse gelsin tabiki güle güle kullanın bu arada

evet evet belli bile olmadı,yapıştırdım:))
bakın bakalım güzel olmuşmu :))
telefonla çektiğim için anca bu kadar oldu ama...

güzel olmuş güle güle kullanın tekrar.. uyguladığınız yer de tam olarak o saat için ayrılmış gibi sanki.. eve de çok yakışmış

güzel olmuş güle güle kullanın tekrar.. uyguladığınız yer de tam olarak o saat için ayrılmış gibi sanki.. eve de çok yakışmış

beğenmene sevindim...çok teşekkürler..
ne zamandır hep aklımda idi oraya şık bir saat almak,işte şimdi oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…