• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Rengim =/

şimdi fotoları büyütüp baktım belli oluyor gerçekten turuncu-kırmızı dalgalı olmuş
keşke senin önerdiğin yöntemle yapsaymış :))

Son düzenleme:
değil mi?çok dalgalı ve hafif bulanık.hemen belli oluyor :1closedeyes:
herkes senin gibi büyütüp dikkatlice baksın anlarlar zaten :-)

Photoshoptan çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum bu bir photoshop.Gerçi photoshoptan anlamayan biri bile bunun gerçek olmadığını anlar ya =D

ama hata yapmışsın..Saçını photoshopta fırça ile boyadıktan sonra layer kısmından soft light seçeneğini yapsaydın çok daha inandırıcı olurdu ;)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3

Photoshoptan çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum bu bir photoshop.Gerçi photoshoptan anlamayan biri bile bunun gerçek olmadığını anlar ya =D

ama hata yapmışsın..Saçını photoshopta fırça ile boyadıktan sonra layer kısmından soft light seçeneğini yapsaydın çok daha inandırıcı olurdu ;)

fıstıkk bende Photoshop programını kulanıyorum işim geregi..dedigin gibi olabilir..ama kendi boya rengide böyle olabilir..kuaförde renk sıkalasında görmüştüm böyle garip renkleri:)programla yaptıysada yada gerçekten boyadıysada farketmio yakışmamışş acıı ama gerçek:)

doğru dedin gerçekten =D acı ama gerçek hehe :roflol:

Evet böyle renkler var fakat saçlarda hafif blur uygulanmış bulanıklık var demiştim ya.Yüzü filan net ama saçlar bulanık (: o yüzden garip ve belli =)))

ve ayrıca fotoğraf çekildiğimizde mutlaka gölgeler olur bir tarafımızda.
özellikle son resimde saçın her tarafı aynı renkte üst taraflarda gölge olması lazımdı ışık açısından dolayı =)

halt etmissin sen tatlım o renk gerçek ve suan nasıl o renkle dolaştığma bende sasıyorum fotoğrafçılık okudum ben yıllardırda fotoğrafçılık yapıyorum tabikide phtshpta yaptım bişeyler saç rengimi bi ton daha canlı hale getirdim. inanmadğnz içn bn sızi knyorum asıl.)

çoook başarısız bir photoshop ya da ne bileyim başka bir tür program ama gerçekten başarısız....özellikle ilk ve son fotolarda net bir şekilde belli oluyor bence daha fazla uzatma arkdaşım....

En Sevdiğim Renk.. Kalsın Böyle.. :ssz:
Fakat Kaşlarınızı Unutmuşsunuz..

Son düzenleme:
Aylarca shop kursu almasam yerdim dicem de yemezdim heralde :D
Bariz belli renklerle oynadığınız !
Edit: Eski konuymuş :1:

Son düzenleme:
Back