• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Rengim =/

Kaşları simsiyah değil ki:bbo:

Canım sana çok yakışmış cidden. Tarzına ve ten rengine çok uyumlu.Bayıldım ben.aklinialirimsmile
Ama kendi saç rengin koyu bişyse dipler çıkınca çok kötü gözükecektir.

farkındaysan sarıda değil arkadaşım. o simsiyah kelimesini aradaki farkı söylemek için yazmıştım yerimseniben

Ayyy bu ne çok ilginç geldi farklılık yaratmayı sevenler kullanabilirler ama bence sanada yakışmış. Dikkat çekmekten hoşlananların kullanacağı bir renk. Şahsen ben böyle dışarıya adım atamam. Saç gibi durmuyor düşüncesindeyim.

amacına ulaşılmış gibi duruyor
gerçek olmadığı her halinden belli olan bir konu ve soru üzerine sayfalarca uzayan yazışmalar yapıldığına göre...

kesinlikle gerçek değil benceee!!!

sız begendıysenız gule gule kullanın ama hayatta bu renk kullanmam..

saçini kapkara yapip gezen bi dünya kisi var zaten önce o kapkaralarda çok yadirganmisti sonra millet alisti seninkide farkli bi renk ama giyiminle bütünlesmis bence hos olmus herkes birbirine benzicek ayni fabrika ürünü gibi takilcak degil ya biride bu tarz olsun güle güle kullan gayet hos...

çok farklı ben cesaret edemem ama sana yakışmış taşıyabiliyosun....bırak kalsın biraz böyle sonra değiştirirsin istersen ....

yorumlarınız için teşekkürler.. üzerine koleston spcial mix serisinden 0/43 numaralı rengi boyattm ilk baslarda çok kötü oldu aktı aktı aktıı ve yine aynı renk oldu :) suan bi değişiklik yapmayı düşünmüyorum.. malesef böyle kalıck..:1rolleyes:

cnmmmm bence tarzına ateş kırmızısı güzel gider..bu sarı acaippp ama hoşşuna gittiyse kullan tabi:)

kesinlikle değiştir cnm koyu renklerin sana daha çok yakısacağını düşünüyorum kuaföre bosuna para vermişsin güzel olmamış

Photoshoptan çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum bu bir photoshop.Gerçi photoshoptan anlamayan biri bile bunun gerçek olmadığını anlar ya =D

ama hata yapmışsın..Saçını photoshopta fırça ile boyadıktan sonra layer kısmından soft light seçeneğini yapsaydın çok daha inandırıcı olurdu ;)

bence değiştirmelisin eğer turuncu istiyorsan tabi
avrupa yakasındaki yaprak ın saç rengi güzeldi mesela

arkadaşlar lütfen sizde gerçek olmayan birşey için yakışmış yada değiştir filan demeyin bence =) Eğlendirmeyelim kimseyi :)

Photoshoptan çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum bu bir photoshop.Gerçi photoshoptan anlamayan biri bile bunun gerçek olmadığını anlar ya =D

ama hata yapmışsın..Saçını photoshopta fırça ile boyadıktan sonra layer kısmından soft light seçeneğini yapsaydın çok daha inandırıcı olurdu ;)

mesajını görmemiştim
keklendik desene :roflol:
bunu yapmaktaki amacı neydi acaba!!

Back