Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fake saçlar.
Bi siz biliyorsunuz sanki internetteki o saç boyama sitelerini. Vay be, ne zeka.
Üstelik emin ol en kötüsünü kullanmışsın, becerememişsin.
Neyse madem yorum bekliyorsun söyleyim, hiç olmamış berbat olmuş zerre kadar yakışmamış.
Nokta.
Photoshop veya değil sonuçta gönlünüzdeki renk bu, belli...
Fakat eğer fikrimi önemserseniz; eğer bu renk sizi mutlu ediyorsa tabi ki kullanın, hevesinizi alın.
Daha sonra deneyerek kendinize yakışan rengi bulacaksınız mutlaka:)
bu saç rengın sadece guzellıgını kapatır..nedenmı? evet ınsanlar sana bakarlar bu saçla ama sadece fosforlu saclarına ..guzellıgın dıkkat dahı cekmez...bence acılen degıstır cunku bu sacla gezınmemelı bana kalırsa
Konu hortlamis..
Her ne kadar marjinal renkleri sevsem de bunu begenmedim yahu..
Yemyesil iri gözlü, mermer gibi teni olan, rengarenk giyimli bir hatunda iyi durabilir ama.
Fotoshop da olabilir tabi. Son zamanlarda KKda bu tip vakalarla cok karsilasiyorum, eski bir konu ama iyi hortlatmissiniz. Fotograflari büyütebilsem ben de yorum yapacagim shop olup olmadigi hakkinda. Ama KK kizlarina güveniyorum ben. O kadar arkadas shop dedigine göre var bu iste bir sey..
Saclarin turuncu yapilacakken bu renk yapilmasi da ilginc yani. Kuaförün ya renk körüydü renk kartelasindan 0.43 yerine 0.33ü secti ya da Kolestonun profesyonel boyalari 0.43 yerine 0.33 rengini verecek kadar berbat. Veya da bu bir fotoshop!
Ayrica dogal turuncu istedigin zaman kuaförün 8.44 boyamayacak kadar cahil mi?
halt etmissin sen tatlım o renk gerçek ve suan nasıl o renkle dolaştığma bende sasıyorum fotoğrafçılık okudum ben yıllardırda fotoğrafçılık yapıyorum tabikide phtshpta yaptım bişeyler saç rengimi bi ton daha canlı hale getirdim. inanmadğnz içn bn sızi knyorum asıl.)
Keske bu kadar agresif olmasan be güzelim... Herkes kötü icerik butonlarina bassin ve sonra dagilsin. Ilgi cekmek istedi ve basardi, daha fazla eglendirmeyelim arkadasi.
halt etmissin sen tatlım o renk gerçek ve suan nasıl o renkle dolaştığma bende sasıyorum fotoğrafçılık okudum ben yıllardırda fotoğrafçılık yapıyorum tabikide phtshpta yaptım bişeyler saç rengimi bi ton daha canlı hale getirdim. inanmadğnz içn bn sızi knyorum asıl.)
Ah canım yaa bende yıllarca grafik tasarım okumuş biri olarak söylüyorum ki bu saç photoshop.
Bari shop yapabiliyorsun brushını değiştirip ince bir fırça seçseydinde alnın kalıp gibi durmasaydı
Neyse renge gelince çok yakışmış başka renklerde dene nasıl olsa ps de saç yıpranmıyor