• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Rengim =/

ben sevmiyorum böle uçuk şeyleri. saçlar garip bi sarı, kaşlar simsiyah. zamanla uzayacak dipler çıkacak. berbat olur bence. kaldı ki gerçek olduğunu da sanmıyorum. hiç saç gibi tel tel durmuyor, direk photoshopta boyanmış gibi :))

ben sevmiyorum böle uçuk şeyleri. saçlar garip bi sarı, kaşlar simsiyah. zamanla uzayacak dipler çıkacak. berbat olur bence. kaldı ki gerçek olduğunu da sanmıyorum. hiç saç gibi tel tel durmuyor, direk photoshopta boyanmış gibi :))

Kaşları simsiyah değil ki:bbo:

Canım sana çok yakışmış cidden. Tarzına ve ten rengine çok uyumlu.Bayıldım ben.aklinialirimsmile
Ama kendi saç rengin koyu bişyse dipler çıkınca çok kötü gözükecektir.

begenmedim ben..sen aynaya bakınca hoşlanıyosan kendinden..kalsın böyle cnm..dogal sarı yaptırsan daha iyi..abest olmuş..

cesaret işi
ilgi çekici
benim tercihim değil malesef
ama sen beğendiysen güle güle kullan...

photoshop değil malesef ki gerçek eger photoshop olsaydı bu sekilde bi baslık açmazdım.. ben beyendim.. rahatsız edici ama kullanabildim boyatalı 1, 5 hafta oldu dipler çıkıyo ama doğal rengim çok koyu olmadığı için kötü görünmüyo.. çok ağır yorum yapanlarda var gerçekten istediğim bu değildi daha doğal duran bi turuncu istemiştim açıktıktan sonra su bazlı boya kullandı boyada koyu görünüyodu ıslakende belli değildi fönden sonra anlayabildim rengin istediğim renk olmadığnı aktıkça daha doğal görünmeye başladı bu yüzden kullanmaya devam edicem.. herkese yorumları için tessekkür ederm..

Son düzenleme:
ya kızlar her marjinal olan tarz goze estetık gelecek dıye bısey yok ben aklmıdan gecenı oldugu gıbı soyleyecem tatlım sana yardımcı olmacaksam eger cok kotu olmus bence cok çiğ itici bir renk hani rengi marjinal diye kotu bulmadım renk kotu turuncuda degıl sarıda degıl turuncu olsa emınım cok yakısrdı sana turuncu yaptır yanı bakır

ben de beğenmedim canım kusura bakma, kuaförüne git bence bir süre sonra tekrar boyasın para mara da almasın nasıl bir turuncu anlayışı bu çok çiğ olmuş ama tabi sence bir sorun yoksa güle güle kullan

değiştirmelisin benceboshayallersmile,ancak daha koyu bir renge boyatmalasınolumunekankayizsmile,koyu kestaneye boyatır isen belki koyu kızıl oluşabilir rengi,ve o küaföre kafanı kırmalısınkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk::nazar:

cnm rengi güzel bence..marjinal bi tarzın var anlaşılan..bnm tarzıma gitmez mesela ama sana yakışmış...bi de böyle değişik renkleri seviyosan mavi dene derim ben buz mavisi bayılıyorum saçta o renge

canım çok iddialı bi renk değilmi okadar tatlı bi yüzün var ki doğal bi güzellik kendi güzelliğinle dikkat çekmen daha hoş bence..karar senin tabi fikir bizimkisi sadece..

Resmen peruk gibi duruyo bence hiç doğal değil doğallığı bırak ne biliyim bana çok kötü geldi...

Ama önemli olan senin beğenmen eğer sen beğendiysen sorun yok...

Yıkandıkça koyu sarı olacak.
O hiç hoş olmayacak.
Bnede denemiştim benimki daha koyu idi..
Yani tam turuncu.
Sürekli kullanabileceğin bir renk değil.
Sürekli boya, bakım, makyaj ister.
Yapmazsan kötü durur..
Ben karemele çevirdim rahat ettim tavsiye ederimyerimseniben

CADIARZUresmi ekleyen kaçtımı:olmaz: yoksa bu resimleri biryerden bulup mu ekledi

Back