gercekten delirmek üzereyim bütün kanallarda kısacık reklamlar çıktı. Sanki çok şey değişti. Diziyi 10 dk yayınlıyorlar 3-5 dakika reklam veriyor hop 10 dk sonra yine reklam. ne anladım ben bu işten? Eskiden en azından bi dizi arasına 3 reklam arası girerdi. bunda sayamadım bile tam diziye konsantr oluyorum reklam veriyorlar sinir oldum gerçekten çok saçma bi uygulama olmuş
öfff ben de diyorum bu ne oluyo bu akşam reklam çıkınca kanal değiştiriyodum bi geri dönüyorum ki ohoo dizi gitmiş..cart reklam zart dizi parça pinçik olmuş
öfff ben de diyorum bu ne oluyo bu akşam reklam çıkınca kanal değiştiriyodum bi geri dönüyorum ki ohoo dizi gitmiş..cart reklam zart dizi parça pinçik olmuş
evet aynen sanırım reytingler düşmesin diye yaptılar. 2 dakika kanalı değiştirmeyiz onlarda bol bol reyting alırlar diye. ama çok saçma olmuş sinir oluyorum neye uğradığımı şaşırdım.
kesinlikle berbat ya bi konsantre oluyp izleyemiyorum.beyaz showa bakıyorum sohbetin en güzel yerinde hoop reklam ama pazartesi düzenleme yapılacakmış sanırım.
evevt ya cok haklisiniz bende bi sinir olurum hele fatmagülün dizisinde tam bi sinir köpügü oluyom ama artik dizilere internetten bakiyorum daha rahat oluyor valla