Kürtaj açıklamasında devlet bakar diyodu peki bu 15 çocuğa neden bakmıyor.
Yorum yapmak isteyen yüzlerce kişi olduğuna eminim. Göz ardı edilmeyecek bir şey var bu noktada.. Artık internet üzerinden yazılan yorumlarda bile mahkeme yolu görünen, hakkında hukuki işlem yapılan kişiler var.. Haliyle insanlar böyle "hassas" konularda yorum yapmaktan imtina ediyor. Maalesef ülkemin geldiği son durum bu. "Aman başıma bela almayayım"
Bugün açtığınız konuyu görünce, ve yorumları okuyunca üyeliğimin bulunduğu sosyal paylaşım sitesinde bu konuya parmak bastım.. bir kaç kelam ettim.. Kimseden yorum yok.. Aşk üzerine veciz bir söz paylaşmış olsaydım anında "tık tıklar" gelirdi... Kimse rahatsızlığını dile getirecek yorum dahi yapmadı..Düşündüm ve ülkece geldiğimiz hale acıdım... Bir kaç gün bekleyeceğim ve hiç bir paylaşımda bulunmayacağım..
Bunun oy vermeyle bir alakası olmamalı... "aa ben zamanında oy verdim şimdi bir şey söylemeye hakkım yok" gibi düşünmemek lazım. Yanlışa dur demezsek, sıra bir gün bize gelir kimse ses çıkarmaz herkes izler...Hatta duymazlar bile...
bu ve bunun gibi pek çok uyulama var aslında bilmediğimiz...bunlar buzdağının görünmeyen kısımları...
insanları bakışlarını farklı noktalara kaydırmak..Allah ım yardım etsin..parası olmayan yaşamasın demekte nedir bu??
http://www.mpsturk.org/documents/mps_brosur.pdf
Konu hakkında daha fazla bilgi almak için şu linki inceleyebilirsiniz, ayrıca aylık belli bir ücret ödeyip üye olarak ya da bağışta bulunarakta mps derneğine katkıda bulunabiliyormuşuz. Bir de verdiğim linkte yurtdışındaki mps derneklerininde adresi var, belki bu eşitsizliği sadece sosyal paylaşım sitelerinde kendi arkadaşlarımızla değil, yurtdışındaki derneklerle iletişime geçip paylaşabilirsek daha çok ses getirir.
Ben pazartesi gunu burdaki dernegi arayabilirim ama sanmiyorum karisacaklarini. Sonucta Turkiye'de MPS in kendi dernegi varmis onlarla kontak kurun diyeceklerdir. MPS in kendi dernegi birsey yapamiyorsa, burdaki 3-5 kisinin birsey yapabilecegini sanmiyorum.
:) Yurtdışı mps dernekleri Türkiyedeki çocukların 200.000 tllik ilaç masraflarını karşılayamayabilirler, ya da devlete ilaç gönderin diye ihtar çekemezler tabiki, ama belki medyanın haberdar olmasını sağlayabilirler, uluslararası kamuoyunda duyulmasını sağlayabilirler, böylelikle daha geniş bir kitleye ulaşmış olur bu problem.
yazdım yazdım sildim... şairin dediği gibi "dilimin ucunda küfre dönüyor her sözcük"
aziz nesin'i daha iyi anlıyorum şimdi...
Cunku yazabilecek birsey yok. Vantekyurek kampanyasi gibi, hayatimda oyle bir yardim kampanyasi gormedim. Sonuc yine kisin sogugunda cadirda kalan insanlar , yanarak olen cocuklar. Bu sistem degismez, boyle gider.
yazdım yazdım sildim... şairin dediği gibi "dilimin ucunda küfre dönüyor her sözcük"
aziz nesin'i daha iyi anlıyorum şimdi...
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.... demiş Fuzuli
işte şu an Türkiye'de çoğu kişi bu durumu yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?