- Konu Sahibi oOopitipiti
benımde seneye inşallah bengü, ben yacas yavas almaya basladım ama ıvır zıvır aldım sımdılık.sonra sıkışıyo ya bence sende yavastan basla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce yemek takımlarını çatal bıçak takımlarını tencere takımlarını al
sonra küçük ev aletlerini al.
sonra nevresimleri al .
süs biblo tarzı şeyleri en sona bırak. mutfağında günlük kullanacağın ufak tefek şeyleride en sona bırak.
çünkü sağdan soldan çok getirirler
özelliklede hiç borcam alma. zaten herkes borcam getiriyor![]()
evet bı borcam furyası aldı basını gıdıyo senelerdır=))
aaa burcudeniz sendin demiii asker yolu da bekliyoruz birlikte çeyiz de yapıyoruzz :teytey:
merak ettim bak şimdi. bulduysan resmini eklesene canımkaydirigubbakcemile2bugün bernardodanbi yemek takımı beğendim ama 2.800dü yalnızzz içine düştüm resmenn=))
çok güzeldi kızlar bone chinaydı ve siyahlı gümüşlü sedefli 3 motifi biarada kulanmışlar sitesine girebilsem yapıştırcam ama site hata veriyo
dibim düştü cok pahalı ya=(
merak ettim bak şimdi. bulduysan resmini eklesene canımkaydirigubbakcemile2
ay canım sitesi yapım aşamasında hala ya ben adresi veriyim seninde aklında olsun ben yine bulursam gönderirim sana.alsıveriş merkezlerinde var bernardo. yakınlarda varsa almasan bile git bi bak gözün gönlün açılıyo yafkaydirigubbakcemile3
BERNARDO
bende 1 ay once nısanlandım ama evlenmemıze daha cok var
bakalım aralık ayını beklıyoruz o zaman bızım ıcın asagı yukarı net bı tarh olusacak. bı iş durumu var eger o iş olursa askere gıtmeyecek ama olmazsa mecbur askere gıdecekaradakı en buyuk prblem askerlık zaten.
raht 3,5 yıl falan işte. ve bu zaman ıcınde ne alıcam ne almıcam bılmyıorum herseyın hergun modası gecıyo
annem yıllar once bana yemek takımı almıstıbaskasına hedıye verdık gecen yıl cunku resmen o model tedavulden kalktı. o yuzden kokruyorum alırım gene yenı modeller cıkar dıye
sadece tencere setım var baskada bırsye yok
alabılecegım seyler sadece ; catal kasık takımı, bornoz takımı, belkı nevresım ve yemek takımı
beyaz esyayı almak ıstemıyorum hepsı bır alınır takım olsun dıyorum buzdolabı c.makınesı b.makınesı falan
offffff herseyı gectım yeterkı para olsunnn![]()
evet askerlik çok önemli biz nişanlandıktan hemen sonra gönderdim ben=(( asker yolu beklemek çok zor be güzelim allah sanada kolaylık versin.
çaydanlık çay seti tencere ve çatal ksıkları aynı markanın aynı modelinden alıcam ben hepsinin deseni aynı olsun diye, korkmazın spring modelini çok begendim 1500 dediler hepsine. bende gelicek ayı beklıyorum paramı ayarlayabilirsem hemen taksitle alıcam hihoyyyt
ben de sana fiyatını soracaktım canım. sen yazınca buraya baktım hemen çok güzelmiş cidden spring serisi hele ki çaydanlığa bayıldım. çok şirin duruyordu üstü porselendi galiba
evet canım porselen bayada büyük ve kullanışlı. tencere setinin resmi güzel değil yalnız deseni siyah ve parlaktı benim gördüğümün. çay setinin tepsisi çok güzel. bide burda bi kampanya buldum kütahya yemek takımı+ korkmazın tüm seti(çay+catalkasık+tencere)=2000tl. iyi demi ben çok uygun buldum