• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni nişanlandım çeyize nerden başlıycam bilmiyorum yardım noluuurrr...!!

benımde seneye inşallah bengü, ben yacas yavas almaya basladım ama ıvır zıvır aldım sımdılık.sonra sıkışıyo ya bence sende yavastan basla

Sevgilim polis ve ocak ayında ataması yapılacak o yüzden ocaktan sonra almayı düşünüyorum çünkü uzak biryere çıkarsa yolda bişi olur die korkuyorum. Ben de aslında ıvır zıvır aldım bi çatal kaşık takımım var bi de süpürgem başka da bir şeyim yok bakalım yemek takımı almayı düşünüyorum malum Kütahya'lıyım almasam ayıp olur beğendiğim modellerin de seneye düşer fiyatı şimdilik model araştırması yapıyorum, dediğim gibi fırın bulaşık makinesi gibi yerleri sevgilimin atamasından sonra alacağım inşallah

Ben nişanlımı Samsuna asker olarak yolladım. çok ama çok zordu ayrılmak Allahtan kısa dönem. inş tüm askerlerimiz hayırlısıyla gidip gelirler. Ben de kendimi çeyiz alışverişleriyle oyalacağım artık.tencere takımımı ve günlük çatallarımı ar yıldızdan aldım.öneririm. philips mutfak robotu ve hazneli blendır aldm.nevresim takımları pike takımları ve yatak örtülerim hazır. yavaş yavaş yapacağım işte

benımkide kısa dönem ama doğu çıktı işte...inşallah sağsalim gelir biyarım onla kaldı giderken 2 gündür çok şaşkınım ne yediğimden bişey anlıyorum ne uykumdan. cok zormuş..

önce yemek takımlarını çatal bıçak takımlarını tencere takımlarını al
sonra küçük ev aletlerini al.
sonra nevresimleri al .
süs biblo tarzı şeyleri en sona bırak. mutfağında günlük kullanacağın ufak tefek şeyleride en sona bırak.
çünkü sağdan soldan çok getirirler
özelliklede hiç borcam alma. zaten herkes borcam getiriyor :D

önce yemek takımlarını çatal bıçak takımlarını tencere takımlarını al
sonra küçük ev aletlerini al.
sonra nevresimleri al .
süs biblo tarzı şeyleri en sona bırak. mutfağında günlük kullanacağın ufak tefek şeyleride en sona bırak.
çünkü sağdan soldan çok getirirler
özelliklede hiç borcam alma. zaten herkes borcam getiriyor :D

evet bı borcam furyası aldı basını gıdıyo senelerdır=))

bugün bernardodanbi yemek takımı beğendim ama 2.800dü yalnızzz içine düştüm resmenn=))
çok güzeldi kızlar bone chinaydı ve siyahlı gümüşlü sedefli 3 motifi biarada kulanmışlar sitesine girebilsem yapıştırcam ama site hata veriyo
dibim düştü cok pahalı ya=(

bugün bernardodanbi yemek takımı beğendim ama 2.800dü yalnızzz içine düştüm resmenn=))
çok güzeldi kızlar bone chinaydı ve siyahlı gümüşlü sedefli 3 motifi biarada kulanmışlar sitesine girebilsem yapıştırcam ama site hata veriyo
dibim düştü cok pahalı ya=(
merak ettim bak şimdi. bulduysan resmini eklesene canımkaydirigubbakcemile2

merak ettim bak şimdi. bulduysan resmini eklesene canımkaydirigubbakcemile2

ay canım sitesi yapım aşamasında hala ya ben adresi veriyim seninde aklında olsun ben yine bulursam gönderirim sana.alsıveriş merkezlerinde var bernardo. yakınlarda varsa almasan bile git bi bak gözün gönlün açılıyo yafkaydirigubbakcemile3

BERNARDO

ay canım sitesi yapım aşamasında hala ya ben adresi veriyim seninde aklında olsun ben yine bulursam gönderirim sana.alsıveriş merkezlerinde var bernardo. yakınlarda varsa almasan bile git bi bak gözün gönlün açılıyo yafkaydirigubbakcemile3

BERNARDO

maaşa kadar sadece bakmakla yetineceğim zaten kaydirigubbakcemile3 hatta ben bu fiyatla bu takıma çook uzun bir süre bakmakla yetinirim desem daha doğru olur :)

bende 1 ay once nısanlandım ama evlenmemıze daha cok var :(
bakalım aralık ayını beklıyoruz o zaman bızım ıcın asagı yukarı net bı tarh olusacak. bı iş durumu var eger o iş olursa askere gıtmeyecek ama olmazsa mecbur askere gıdecek :( aradakı en buyuk prblem askerlık zaten.
raht 3,5 yıl falan işte. ve bu zaman ıcınde ne alıcam ne almıcam bılmyıorum herseyın hergun modası gecıyo
annem yıllar once bana yemek takımı almıstı :( baskasına hedıye verdık gecen yıl cunku resmen o model tedavulden kalktı. o yuzden kokruyorum alırım gene yenı modeller cıkar dıye :(
sadece tencere setım var baskada bırsye yok
alabılecegım seyler sadece ; catal kasık takımı, bornoz takımı, belkı nevresım ve yemek takımı
beyaz esyayı almak ıstemıyorum hepsı bır alınır takım olsun dıyorum buzdolabı c.makınesı b.makınesı falan
offffff herseyı gectım yeterkı para olsunnn :(

bende 1 ay once nısanlandım ama evlenmemıze daha cok var :(
bakalım aralık ayını beklıyoruz o zaman bızım ıcın asagı yukarı net bı tarh olusacak. bı iş durumu var eger o iş olursa askere gıtmeyecek ama olmazsa mecbur askere gıdecek :( aradakı en buyuk prblem askerlık zaten.
raht 3,5 yıl falan işte. ve bu zaman ıcınde ne alıcam ne almıcam bılmyıorum herseyın hergun modası gecıyo
annem yıllar once bana yemek takımı almıstı :( baskasına hedıye verdık gecen yıl cunku resmen o model tedavulden kalktı. o yuzden kokruyorum alırım gene yenı modeller cıkar dıye :(
sadece tencere setım var baskada bırsye yok
alabılecegım seyler sadece ; catal kasık takımı, bornoz takımı, belkı nevresım ve yemek takımı
beyaz esyayı almak ıstemıyorum hepsı bır alınır takım olsun dıyorum buzdolabı c.makınesı b.makınesı falan
offffff herseyı gectım yeterkı para olsunnn :(

evet askerlik çok önemli biz nişanlandıktan hemen sonra gönderdim ben=(( asker yolu beklemek çok zor be güzelim allah sanada kolaylık versin.
çaydanlık çay seti tencere ve çatal ksıkları aynı markanın aynı modelinden alıcam ben hepsinin deseni aynı olsun diye, korkmazın spring modelini çok begendim 1500 dediler hepsine. bende gelicek ayı beklıyorum paramı ayarlayabilirsem hemen taksitle alıcam hihoyyyt

evet askerlik çok önemli biz nişanlandıktan hemen sonra gönderdim ben=(( asker yolu beklemek çok zor be güzelim allah sanada kolaylık versin.
çaydanlık çay seti tencere ve çatal ksıkları aynı markanın aynı modelinden alıcam ben hepsinin deseni aynı olsun diye, korkmazın spring modelini çok begendim 1500 dediler hepsine. bende gelicek ayı beklıyorum paramı ayarlayabilirsem hemen taksitle alıcam hihoyyyt

ben de sana fiyatını soracaktım canım. sen yazınca buraya baktım hemen çok güzelmiş cidden spring serisi hele ki çaydanlığa bayıldım. çok şirin duruyordu üstü porselendi galiba

ben de sana fiyatını soracaktım canım. sen yazınca buraya baktım hemen çok güzelmiş cidden spring serisi hele ki çaydanlığa bayıldım. çok şirin duruyordu üstü porselendi galiba

evet canım porselen bayada büyük ve kullanışlı. tencere setinin resmi güzel değil yalnız deseni siyah ve parlaktı benim gördüğümün. çay setinin tepsisi çok güzel. bide burda bi kampanya buldum kütahya yemek takımı+ korkmazın tüm seti(çay+catalkasık+tencere)=2000tl. iyi demi ben çok uygun buldum

evet canım porselen bayada büyük ve kullanışlı. tencere setinin resmi güzel değil yalnız deseni siyah ve parlaktı benim gördüğümün. çay setinin tepsisi çok güzel. bide burda bi kampanya buldum kütahya yemek takımı+ korkmazın tüm seti(çay+catalkasık+tencere)=2000tl. iyi demi ben çok uygun buldum

gayet ii canım fiyatı. herşey varmış içinde çünkü. anneme de gösterdim çay setini o bayıldı. galiba ben de çay setimi korkmazdan alacağım. hiç de modası geçmez onların çünkü. bir tane daha tencere setine ihtiyacım var benim onu da belki alırım ama çay seti cidden güzel. çaydanlıkla da çok uyumlu zaten.

çok lafını ettik resminide koyalım artık=)

Eklentiler

• $springcatalkaşık.webp
    $springcatalkaşık.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $springCay3.webp
    $springCay3.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $çaydanlık.webp
    $çaydanlık.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 77
Back
X