- Konu Sahibi oOopitipiti
kızlar 1 hafta önce nişanlandım ama hiç çeyizim yok nerden ne alınır nereden başlanır hiç bilemıyorum lütfen yardım edin aldıklarınızın resimlerini bekliyorumhihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutluluklarr işin en zevklı yanı sanırı bu :)
ay evet çok heyecanlıyım aslında birazda gerginim salı günü nişanlımı askere yolluyorum..nereye gitceğide belli değil..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burcudeniz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz sanki. ben de nişanlımı salı günü askere göndereceğim :gitme: ve yeri belli değil onun da iice stres oldum. veee tabi bunun üstüne bir de çeyiz stresi var. buarada uğur böcüğü neden karaca almayalım???? ben aldım gerçi çeyiz setinden ama yine de merak ettim CADIARZU
evt cnm kalıtesız
hısar yada korkmaz set alabılırsın :lepi:
yemek takımını kutahya alabılırsın
ama karaca alma derım benn genede sen bılırsın
ayyy benimle aynı kaderi paylaşanlar varmışş ben dee salı günü gönderiyorumm ve nereye gidecek uzun dönem mi kısa dönem mi hiçbir şey belli değill :gitme: inşallaah geldiklerindeki müjdeyi de burada paylaşırız .. çeyiz konusuna gelince canım ben de acemi olmakla birlikte yavaş yavaş alıyorum.. özellikle mutfak kısmına gelince iş, ihtiyaç hiç bitmiyor... ben evkurdan almıştım çatal kaşık tencere tabak vesair içime çok sinmese de idare eder.. sonra eşimle birlikte zevkimize göre alırız diye düşündüm ... şimdi beğendiğim bi kaç nevresim takımı var indirimleri takip edip almak istiyorum.. bir de aklımda çay seti var.. yani işte güzel kristal çay bardakları, tepsi şık bir şey olsun istiyorum çünkü çok kullanılıyor...[/QUOT
neçok asker yolu bkleyen var budönem!! aralıkta uzun dönem olma ihtimali yüzünden herkes agustosta gıttı tabii... senide allah kavustursun hepberaber geldıklerınde partı yaparız tey tey teyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey: