• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni nişanlandım çeyize nerden başlıycam bilmiyorum yardım noluuurrr...!!

oOopitipiti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
4.569
4
116
İzmir
kızlar 1 hafta önce nişanlandım ama hiç çeyizim yok nerden ne alınır nereden başlanır hiç bilemıyorum lütfen yardım edin aldıklarınızın resimlerini bekliyorumhihoyyyt

çatal kasık yemek ve tencere takımından baslayabılırsın
sana aıt olan beyaz esyanı alabılırsın
nevresım pıke uyku setı bornoz alabılırsın
karaca almada ne alırsan al ayrıca

ya karaca neden almıyım canım? bu reklamda dönen takımlardan arkadasım almış 1.294 olandan hani.. o begenmişti ama sen kullandın sanırım kalitesizmi?

saolun canlarım ya kötü bişeymiş ama.... neyse ben ne alcam şimdi yuvacığımıza=)) hem çalışıp hem okuyorum oyuzden cok pahalı beyaz esya vs alamam kendıbasıma, mesela nevresım takımyla baslıyımmı neler önerirsiniz ben cok çaylağım yaa

burcudeniz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz sanki. ben de nişanlımı salı günü askere göndereceğim :gitme: ve yeri belli değil onun da iice stres oldum. veee tabi bunun üstüne bir de çeyiz stresi var. buarada uğur böcüğü neden karaca almayalım???? ben aldım gerçi çeyiz setinden ama yine de merak ettim CADIARZU

burcudeniz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz sanki. ben de nişanlımı salı günü askere göndereceğim :gitme: ve yeri belli değil onun da iice stres oldum. veee tabi bunun üstüne bir de çeyiz stresi var. buarada uğur böcüğü neden karaca almayalım???? ben aldım gerçi çeyiz setinden ama yine de merak ettim CADIARZU

sizide allah kavuşturur inşallah canım.. sağsalim gidip gelsinlerde neresi olursa olsun demi.
buarada ben gecen cuma nişanlandım yüzüğe bile alışamadım okadar yeniyim buralarda yani ehehhihoyyyt

evt cnm kalıtesız
hısar yada korkmaz set alabılırsın :lepi:
yemek takımını kutahya alabılırsın
ama karaca alma derım benn genede sen bılırsın

öncelikle
yemek , çatal kaşık bıçak ve tencere takımlarını aradan çıkarabilirsin
ev tekstili ürünlerini alabilirsin ( nevresim , battaniye , pike , örgü battaniye , klozet tk , masa örtüleri , bornoz tk. , hamam seti.. vs.. )
küçük ev aletlerini alabilirsin
liste uzarda uzar senin maddi imkanlarına bağlı birazda. çünkü eksikler hiç bitmiyor..

çunku karacanınn tenceresının sapları kararıyo celık tencere 1 2 yıl ıcınde mefta oluyoo
porselenlerı kalıtelı deıl ve çinde uretılıyoo
ve daha bı sürü seyy
ceyıs topıcını takıp edersenız cok sey öğrenırsınız:lepi:

hayırlı olsun janım evet bende böcük gibi karacayı önermiyorum zaten birçok çeyizlik eşya satan magğazaların satıcısı da söylüyor baştan çinde üretildiğini vs olumsuzluklarını ben çatal kaşığımı nehir-imran diye bir türk markası aldım kullananlar cok memnun fiyatlarıda uygun modellerde cok hos

yemek takımların falan yoksa ilk onları al bence
nevresim ufak tefek kalıyo çünkü
gözüne çarptıkça beğendiklerini alırsın onda
karacayı bende tavsiye etmiyorum.
teflon tencere takımlarımı karaca aldım aynısını anneme de almıştık
teneke gibi
içi bozuldu hemen

canım öncelikle Allah kavuştursun.:Saruboceq:
Alıcağın şeyler senin tamamiyle maddi imkanına bağlı
istersen önce nevresim battaniye gibi şeyler alırsın nakit
yada yemek takımı ç.b. takımı tencere takımı veya bulaşık makinasını
sen alıcaksan taksitlere girebilirsin ama benim şahsi fikrim en pahalı olan hangisiyse ondan başla
düğün zamanı sıkışıklık olmaza.s.

ayyy benimle aynı kaderi paylaşanlar varmışş ben dee salı günü gönderiyorumm ve nereye gidecek uzun dönem mi kısa dönem mi hiçbir şey belli değill :gitme: inşallaah geldiklerindeki müjdeyi de burada paylaşırız .. çeyiz konusuna gelince canım ben de acemi olmakla birlikte yavaş yavaş alıyorum.. özellikle mutfak kısmına gelince iş, ihtiyaç hiç bitmiyor... ben evkurdan almıştım çatal kaşık tencere tabak vesair içime çok sinmese de idare eder.. sonra eşimle birlikte zevkimize göre alırız diye düşündüm ... şimdi beğendiğim bi kaç nevresim takımı var indirimleri takip edip almak istiyorum.. bir de aklımda çay seti var.. yani işte güzel kristal çay bardakları, tepsi şık bir şey olsun istiyorum çünkü çok kullanılıyor...

evt cnm kalıtesız
hısar yada korkmaz set alabılırsın :lepi:
yemek takımını kutahya alabılırsın
ama karaca alma derım benn genede sen bılırsın

ya saol canımcım bunu öğrendiğim çokçok iyi oldu çünkü reklamlarda kampanyanın son günü 10 ağustos diyodu bende hemen almayı istiyodum malum indirim psikolojisi-alışveriş-kadın şeytan üçgeni=))) ozaman ben araştırayım bugünden tezi yokkzemuszemus

ayyy benimle aynı kaderi paylaşanlar varmışş ben dee salı günü gönderiyorumm ve nereye gidecek uzun dönem mi kısa dönem mi hiçbir şey belli değill :gitme: inşallaah geldiklerindeki müjdeyi de burada paylaşırız .. çeyiz konusuna gelince canım ben de acemi olmakla birlikte yavaş yavaş alıyorum.. özellikle mutfak kısmına gelince iş, ihtiyaç hiç bitmiyor... ben evkurdan almıştım çatal kaşık tencere tabak vesair içime çok sinmese de idare eder.. sonra eşimle birlikte zevkimize göre alırız diye düşündüm ... şimdi beğendiğim bi kaç nevresim takımı var indirimleri takip edip almak istiyorum.. bir de aklımda çay seti var.. yani işte güzel kristal çay bardakları, tepsi şık bir şey olsun istiyorum çünkü çok kullanılıyor...[/QUOT
neçok asker yolu bkleyen var budönem!! aralıkta uzun dönem olma ihtimali yüzünden herkes agustosta gıttı tabii... senide allah kavustursun hepberaber geldıklerınde partı yaparız tey tey teyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

ben böyle sade seyleri çok sevıyorum.. ev guzel olcakki esya kendısını gostersın ama yahu

Eklentiler

• $1178.webp
    $1178.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $1273.webp
    $1273.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 76
  • $1458.webp
    $1458.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 82
Back
X