Bölgesel İncelme Yeni nesil lpg?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
32
Kizlar meraba ben 50 kiloyum ve bel bolgem 72 cm yasim 21 ama sporla yagla falan incelmedi bi turlu istikrarli yapamiyorum hic birini. Bu nedenle su yeni nesil lpg uygulatmak istiyorum bel ve gobegime. Yeni nesil lpg fiyatlari hakkinda bni bilgilendirir misiniz?

Arkadaşlar yeni nesil LPG'ye başladım. Şu an 2. seansım tamamlandı. Yarın 3. seansıma gideceğim. Buraya sonuçları yazıp sizi bilgilendireceğim. İlk olarak sadece 4 kilo fazlam olduğunu belirteyim. Ama kilonun çoğu göbek bölgesinde ve bu durum beni rahatsız ediyor. 2 aydır haftanın 6 günü günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Akşam yemeklerini de en aza indirdim. Tatlı kesinlikle yok. Bu kadar dikkat etmeme rağmen 2 ayda sadece 4 kilo verebildim. Bu işi biraz hızlandırmak ve kalan 4 kilomu verirken aynı zamanda sıkılaşmak adına LPG'ye başladım. Tabii ki bol su, ve spora devam...

10. seans bitti. Değişim inanılmaz. Sanki 6 aydır pilates yapıyormuşum gibi inceldim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yalnız mutlaka bol su içmeli ve her gün en az 40 dakika kadar hızlı tempoda yürüyerek destek olmalısınız programa. Ve tabii boğazınızı tutmak da önemli. Emek olmadan yemek olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…