Yeni mutfak yaptıracağım.

truf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
3.236
8
40
evimiz henüz inşaat aşamasında
3 yerden yaptırma ihtimalimiz var
platform mutfak
intema mutfak
regina mutfak

sizce hangisinden yaptırayım

ve teka mı? franke mi?

nedersiniz kızlar bi akıl verin bana?

platformda çizim yaptılar ve beyaz siyah gri tonları olmuş.çokmu bayar daha fiyatta vermediler zaten. siyaz üzeri yaldızlı granit tezgah ve taezgah alnı, dolaplar ise beyaz parlk laminat olurmu sizce. karar vermem lazım acele

Dolaplar beyaz olursa baymaz, birde kelebek mutfağa bakmanızı öneririm, gerçekten süper.

Dolaplar beyaz olursa baymaz, birde kelebek mutfağa bakmanızı öneririm, gerçekten süper.

teşekkürler canım ama o şansımız yok maalesef bu hafta sonu reginaya bakmak için samsuna gidicez. inşallah makul bi fiyat söylerler. platformda 19 bin ytl gibi uçuk bi rakam söylediler ordan vazgeçtik.

slm,
öncelikli hayırlı olsun. 19 bin epey ciddi bir rakam benim kendi fikrim bahsettiğiniz firmalar model beğeni fikir alıp iyi bir marangoza daha düşük fiyata yaptırmanız olacaktır. Kalite firmalarda hemen hemen aynı malzemeleri kullanıyorlar. Sadece kritik bazı noktalar oluyor onlarıda marangozunuzdan talep edersiniz. Tandem-box çekmece ray sistemi v.s gibi.

Hayırlısı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinkaydirigubbakcemile5

slm,
öncelikli hayırlı olsun. 19 bin epey ciddi bir rakam benim kendi fikrim bahsettiğiniz firmalar model beğeni fikir alıp iyi bir marangoza daha düşük fiyata yaptırmanız olacaktır. Kalite firmalarda hemen hemen aynı malzemeleri kullanıyorlar. Sadece kritik bazı noktalar oluyor onlarıda marangozunuzdan talep edersiniz. Tandem-box çekmece ray sistemi v.s gibi.

Hayırlısı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim armakcım. dediğinde doğrusun. güzel bir marangozda var hatta gittik görüştük ama o sadece dolapları yapıyor. fayansından tut granitine evyesine ankastresine kadar sen başka yerlerden alıyorsun diye böyle yapalım dedik ama eğer 10u geçmezse reginaya yaptırırız. eğer geçerse cengiz ustanın eline sağlık deriz.

Merhabalar;
Mutfagımı degistirmek istiyorum ben de. Hatta sizin dusundugunuz regina ve intema benim de listemde..En son kime yaptırmaya karar verdiniz ve regina ve intema ne kadar fiyat soylediler acaba diye merak ettim..
Benim 4,5 metrelik bir duvarıma dolap yapılacak sadece ama oyle cok firma ve model var ki karar veremiyorum bir turlu

Cok sevinirim yardımcı olabilirseniz, teskekurler simdiden.. .:eek:

biz reginaya karar verdik ama henüz eve geçmedik 1 ay kaldı inşallah

hayırlı olsun şimdiden..Ben de bu cumartesine randevu verdim intema ya ..Ölçü alıp fiyat verecekler bakalım

intema biraz daha pahalı olabilir fiyat açısından
ama daha güzel eve kaliteli gibi gelmişti.
aynı kalitede yapan bir usta ile anlaşırsanız daha iyi olabilir. çünkü modüler mutfak olduğu için dolabı beğeniyorsunuz kulpunu beğenmiyorsunuz ama değiştirme şansınız yok neyse o yani. kolay gelsin şimdiden
sormak istediğiniz şeyler varsa zevkle cevaplarım. çok zor karar vermek çooooook.

Gerçekten çok zor karar vermek..o kadar çok model ve değişik malzeme var ki.
Bir tek dolap kapagı malzemesi konusunda karar verdim.laminat kaplama olduğu için lake den daha dayanıklı dediler..hem de daha ucuzmuş.Laminat yaptırmaya karar verdim o yüzden..

Intema 'da yaklasık bizim mutfak byuklugunde bir modulun fiyatını sordum. 5000 tl. dediler..Buna tezgah ve dolap ici ekstra aparatlar dahil degil.Benim mutfagımda kose olmadıgı icin muhtemelen dolap ici aparat cok pahalı olmayacak ama tezgah malzeme secimine gore 1000-2000 arası bir fiyat tutabilirmis. Ama ölçü aldıkatn sonra ne fiyat verecekleri önemli.

Aynı kailtede yapan usta bulabilsem keske ama ben de eşim de bu malzemelerden pek anlamıyoruz ve istanbul da iş yaptırmak için güvenilecek birini bulmak gerçekten çok zor. ısmi olan bir firma olursa daha sonra problem çıkarsa halletmek daha kolay olur diye umuyorum.

Tezgah konusunda siz ne karar verdiniz? çimstone ve corian öneriyorlar ama bu konuda kararsız kaldım.
Teşekkürler yardım için =)

bende tercihimi laminattan yana kullandım canım. lake çok çabuk çizilebiliyor diye. intemadan bize tezgah+ sadece dolaplar için 7000lira fiyat verdilerdi.
regina 5,5 demişti regina işimize gelmişti. ama gel görki hep ekstra bişeyler çıkıyor ve bizim fiyat 13,5 filan oldu en son. tezgah olarak çimstone karar verdim. corian çok daha pahalı bir malzeme çünkü
tezgah alnı içinde cam seramik

bugün sadece dolaplar takıldı. seramik tezgah ve ankastreler 1-2 hafta içinde ama çooooooook güzel oldu çoooook hoşuma gitti bembeyaz dolaplar

merhaba arkadaşım
sanırım amasyadasın sen de
ben de amasyadayım ve mutfak yaptırıyorum ben de :SS
gerçekten çok zor karar vermek
gülerek kullanın mutfağınızı:)
platform,perle,dovi,4line çok uçuk fiyatlar söyledi
modele karar verdik zar zor, sedir möble ile anlaştık.bugün tam ölçüyü aldı
birdahaki hafta sonu takacağını söyledi.
ben de kırmızı beyaza karar verdim,alınlık cam seramik (kırmızı,gri,beyaz)
siyah giranit tezgah olcak.
vestiyer ve çamaşır mak. üst dolabı da aynısından olacak
15 ine taşınacaz inşallah yerimseniben

haa bu arada mazemesi parlak laminant
pvc membran kapak istedik ama laminantın daha kullanışlı olduğunu söyledi bir kaç kişi
fiyat da aynı olunca laminanta karar verdik

tebrik ederim canım güle güle kullan sende bizim bugün geçen hafta dolaplar takıldı bugünde tezgah takıldı haftaya seramikler ve ankastreler takılacak ama biz bu pazar taşınıyoruz. ayrıca ben o gün nöbette olacağım bilmem nasıl olacak. laminat seçmen iyi olmuş. biz perle 4line ve diğerlerine hiç uğramadık. platforma gittim sadece. ama reginaya karar verdik. Allah gönlüne göre versin seninde kendi evin olsunda hepsi bir işte

en önemlisi tabiki canım kendi evin olsun da mutfakta raf olsun :))
siz de gülerek oturun yeni evinizde eşinle çocuğunla inşallah.
bu arada evi ne taraftan aldınız:))
biz fgm civarından

X