yeni moda konu kapattirmak

Konuyu uzatan sizlersiniz cnm.hep bir olup uzatiyorsunuz.bak bu kapanan ikinci konunuz.abeslik bnde diil demek ki mantik yurut

Ayni kisi diiliz arkadas.ben lolitayim o kamuhe.ayni fikri savunduk okadar.bunun nesi abes
yazış stiliniz bile aynı ya. aynı anda görünüp aynı anda gitmenizde mi tesadüf. nedense konu ikinize birden aynı anda rahatsız edici geldi.? beğenmiyorsan yazma. zorlamadı ki kimse. engin fikirlerinize ihtiyacımız olmadı. ironiden bile anlamıyorsunuz yahu

ayni kisi degiliz cnm ben farkliyim sdce aciklik getirmek istedm evet hata bende bnm. diger arkadas haakkinda yorum yapamam bnm gbi oda satsti ama tanimiyorum bile ben birlik yada anlasma yok. ben hatamn farknda olup ozrumu diledm. ama ayni kisi degiliz gerçekten

Tovbe tovbe arkadasim neyin kafasindasin.benle ayni fikri sawunan biri olamaz mi..imkansiz mi yani bu ...suan hpmiz ayni anda burdayiz o arkadasta girer yazar ne abeslik war anlamadim ki.ayni anda da girer ayni anda da girmez.isim gucum yok takip mi edicem aynu anda girelim diye tovbe ya

Satasmak nedir kamuhe..sen gbi bndemi satastim ben sadece fikrimi soledim we topa tutuldum resmen

Yeni moda seni iki dakika da banlatırım diye tehdit etmek. Hatta tüm kk benim dostum diyecek kadar da cesurca.
Konularımız incelenmek üzere kapandı.
Biz kimseye hakaret etmedik adı üzerinde geyik orası. Birçok kişi gördü o topikleri ama istemediği için yazmadı. Sizde yapabilirdiniz ama siz hakaret edip tehdit etmeyi seçtiniz üstelik ikinci konuya gelip tahrik ettiniz. Ama suçlu biz olduk. Konular incelenir olur biter.ama siz hala burda dalga geçmeye devam ediyorsunuz.

Konunun kapanmasina siz neden bu kadar seviniyorsunuz?
Bu uyeler size bir kötülük etti de intikam mi aliyorsunuz?
Egonuzu mu tatmin etti sikayetle konu kapattirmak :)

Arkadasim sen kmsin..sewinirim sewinmem sanane ya.alla alla...kotuluk diil bir fikir soledik topa tuttu hepside..evet aynen egom tatmin oldu wlaa ne yalan soliyim mutluyummmmmmm

Satasmak nedir kamuhe..sen gbi bndemi satastim ben sadece fikrimi soledim we topa tutuldum resmen
benim kendi düşüncem ben hataliydm sen kendi adina hatali olma dusuncelermi soyluyorm
Yeni moda seni iki dakika da banlatırım diye tehdit etmek. Hatta tüm kk benim dostum diyecek kadar da cesurca.
Konularımız incelenmek üzere kapandı.
Biz kimseye
edilmicek laflar edindi burda hakli degiliz yani bn enazndn hatamn farkndym cnm.kendi adima konusyorum

Bi kahve pardonda sen niye taktin bukadar..anlayamadim..iki konunuz kapandi hala knusuosun.mantik yurut kapanan sizin konunuz bnimki diil

Fake konular var bildirdiğim onlar bile zor kapatılıyor anında bakamıyorlar yöneticiler haliyle. Biraz gerçekten gerekli konuları bildirseniz daha iyi olmaz mı? Neden geyik konusunu sabote etme gereği duyuldu hiç anlamıyorum. Benim burada geyik bölümü nerde haberim bile yok.. Bir de şöyle bir iddaa olmuş aynı kişi diye, eğer bir kadın 2 farklı hesap açıp 2'sinden de yorumlar atıyorsa ciddi psikolojik destek almalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…