• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni mobilyalarıma fikir verir misiniz?

Canım yatak odası takımının aynısı bende var geçen sene eylül'de evlenmiştim bende... Çok sağlam bi kere onu söyliyim çok da seviyorum hatta benım salonum da aynı takımın serisi ama pişmanım aynı aldığım için keşke salonumu farklı alsaydım dıye dusunuyorum ama olsun memnunum bi kere tasındık esyaların bı kenarı bile çizilmedi. zaten cok da ağır mobilyalar dolap falan kullanışlı baya... :8:

bence yatak odası süper ve çok elit duruyor..nerden aldığını ve fiyatını yazarmısınn...

Ben mobilyalarımı sivastan aldım ama inegöl mobilya ürünler internetten de eylül yatak odası diye araştırdığınızda da bazı sitelerde görebilirsiniz..ben çok beğenerek aldım ama daha evimi yerleştirmedim umarım içinde güzel dururlar :) fiyatı da 5000 demişlerdi pazarlıkla 4000e aldık canım:)

Canım yatak odası takımının aynısı bende var geçen sene eylül'de evlenmiştim bende... Çok sağlam bi kere onu söyliyim çok da seviyorum hatta benım salonum da aynı takımın serisi ama pişmanım aynı aldığım için keşke salonumu farklı alsaydım dıye dusunuyorum ama olsun memnunum bi kere tasındık esyaların bı kenarı bile çizilmedi. zaten cok da ağır mobilyalar dolap falan kullanışlı baya... :8:

Aaa kullanmış birinin yorumu harika oldu ben daha evime yerleşemedim o yüzden henüz bilmiyorum kullanışlı olup olmadığını ama yorumunuz beni mutlu etti gerçekten :)

Back
X