• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Loreal Excellence Intense Hakkında

Zengin sıcak sarı rengi hiç hoş degil kutudakiyle de alakası yok.. tarçın bakırını deneyen var mı? Resim paylaşsa

Ben Loreal excellence intense 6.32 karamel kahveyi alıp denedim. Sarı olan saçlarım bildiğiniz koyu kahve oldu. Kutunun ne üzerindeki nede arkasındaki renklerle hiç alakası olmayan bir renk çıktı :KK61::KK61:

Merhaba kızlar, ben bugün kutudaki resimden etkilenerek loreal intens 8.34 sıcak sarı rengini aldım, şimdiye kadar hep koleston 9.0 sarı ile boyadım yani saçım şu an koyu bir sarı fakat kolestonun amonyağı saç derimde egzama yapmaya başladı artık, yorumlara bakınca da korktum açıkçası hep turuncu yaptığı söyleniyo gerçekten turuncu mu olur acaba sürekli boyayan var mı aranızda bu numarayla, şu an boyanaya korkuyorum öyle cırt bi renk olucaksa hemen geri veriyim hafif dorelik çok severim ama öyle portakal kabuğu gibi de dolaşamam yani ne olur yardımcı olun

Merhaba kızlar, ben bugün kutudaki resimden etkilenerek loreal intens 8.34 sıcak sarı rengini aldım, şimdiye kadar hep koleston 9.0 sarı ile boyadım yani saçım şu an koyu bir sarı fakat kolestonun amonyağı saç derimde egzama yapmaya başladı artık, yorumlara bakınca da korktum açıkçası hep turuncu yaptığı söyleniyo gerçekten turuncu mu olur acaba sürekli boyayan var mı aranızda bu numarayla, şu an boyanaya korkuyorum öyle cırt bi renk olucaksa hemen geri veriyim hafif dorelik çok severim ama öyle portakal kabuğu gibi de dolaşamam yani ne olur yardımcı olun

ilk boyamada hemen akar zaten o turunculuk eğer sevmezsen bir dahakinde boyamazsın onunla..

ilk boyamada hemen akar zaten o turunculuk eğer sevmezsen bir dahakinde boyamazsın onunla..

Sağol Kiddyy valla boyadım ama pek beğenmedim tenime yakışmadı öf ya hürreme döndüm hiç sevmem turuncumsu saçı, bi kere kutudakinin üstündeki renkle hiç alakası yok resmen açık tütün rengi oldu, laorealden başka boya da saç diplerimde egzama yapıyo ben şimdi ne yapsam ki hangi rengini alsam da sarıya dönse koyu sarı bir renk istiyorum ben

Sağol Kiddyy valla boyadım ama pek beğenmedim tenime yakışmadı öf ya hürreme döndüm hiç sevmem turuncumsu saçı, bi kere kutudakinin üstündeki renkle hiç alakası yok resmen açık tütün rengi oldu, laorealden başka boya da saç diplerimde egzama yapıyo ben şimdi ne yapsam ki hangi rengini alsam da sarıya dönse koyu sarı bir renk istiyorum ben

küllü renkleri alman gerek dipler için turunculuk olmasın diye.. kutunun üzerindeki resim yanıltıcı oluyor..

boyanın kalitesi çok güzel ona dicek bişey yok, çünkü bende seboroid dermatit egzama mı nedir ondan var hangi boyayla boyasam kaşıntıdan ölüyorum ve kabuklar bağlıyo kafamı bunda öyle olmadı çok şükür ama gel gelelim kutudaki resimlerle yakından uzaktan hiç alakası yok renklerin zengin sıcak sarı diyo çıka çıka tütün rengi çıktı saçım demekki koyu tutuyo bu boya bakalım nasıl açıcam

Kizlar dun sacimi loreal 5.15 efsanevi kahveye boyadim kutunun usutunde kizilimissi kahve vardi tam istedigim renk. Ama cok koyu cikti kutudakiyle alakasi yok nasil acabilirim yada yikandikca acilir mi ? Yardimci olursaniz sevinirim :)

Merhaba sacimda koleston 12 numara cok acik dogal sari var.Loreal intense buzul sari aldim ama daha boyamadim nasil olur acaba fikri olan varmi

Merhabalar, loreal'in yeni çıkan boya serisi EXCELLENCE INTENSE'i deneyen var mı? Koyu saçı bile açabileceğini iddia ediyor kutunun üzerinde... Herhangi bir rengini deneyen var mı almayı düşünüyorum, merak ediyorum...
Canım şöyle söyliyeyim ablam yoğun kızılını 6.66 bende tarçın bakır tonunu denemiştim doğal saçım koyu açık kahve gibi bir şeylerdi palettenin tarçın bakırını boyadım çok yapay ve yansımalı oldu tam oturmamıştı bide çok akıyordu sonra bunu boyadım 7.43 saçıma rengi güzel oturtu koyu bi renk ortaya çıktı ama ondan sonraki boyadım boya missler gibi tuttu saçı açıp güzel tutmayı sağlıyor sanıyorsam çünkü aynı şekilde yoğun kızılınıda ablam yine benimle aynı tonda kendi saç renginin üstüne boyadı başta bi gölgemsi oluyor zamanla güzel güzel bi kaç sefere kutuya yakın renk elde ediyorsun ama malesef ki kutudaki gibi açık tonlar veya çarpıcı renkler olmuyor ama tavsiye edermiyim bilemedim vallahi :KK57:

Dip not geçiyim birde ondan sonraki boyadığım boya garnierin tarçın bakırıydı daha canlı renkler veriyor bence garnier

merhaba arkadaşlar ben de uzun zamandır koleston 10.0 açık sarı köpük boya kullanıyorum. Aslında çok memnunum ama artık saç boyamı bulmakta zorlanıyorum. lorealin buzul sarısını almayı düşünüyorum. CrnChe08 kullandınız mı acaba? ya da kullanan var mı deneyimlerinizi öğrenmek isterim

Back
X