benimki kabında yeşil ve içlere doğru sarı boyamaları var aslında boyama olarak çok doğal ve başarılı bir lens bence ama gözüme taktığımda mavimsi turkuazımsı bir renk durdu bende kendi gözümün koyuluğundan dolayı düşünüyorum çnkü başka bir kişi koymuştu yine buralarda bir başlık altında bal rengi gözde çok doğal duruyordu bende onda duranla alakası yok hele bu koyduğun çocuğunki gibi dursaydı keşke keşke keşkeeee :))
evet o gözü bal rengine takılı olan resmi bende görmüştüm...orada tıpkı adı gibi açık yeşildi..
demekki o lensin en iyi durduğu gerçek göz rengi bal rengi öyle anlaşılıyor..
womanizer arkadaşın göz rengi benimkine yakınmış yazdığına göre..ve ondada garip durmuş..yani göz rengi kahve de olsa siyah da olsa çok farketmiyor duruşlar..onu anladım..senin ve diğer arkadaşın yorumundan...
evet aynen katılıyorum zaten daha önce de bir yerlerde yine rainbow konusunda söylemiştim aynı şeyi rainbowların her rengi açık renk gözlerde çok çok güzel duruyor ama koyu gözlerde çok yapay duruyor bu da bence pupil boşluğu çok geniş olmasından şaşı ifade yaratıyor en başta o da zaten lenslerde en rhatsız edici olaysenin deep hazel di galiba ona da baktım rengi çok hoşmuş gerçekten ama o boşluk işte çok uyuz oluyorum ona yaa yoksa rainbowun boyaması bence çok doğal damarlı bir lens değil..:sm_confused:
boşluk olayı gerçekten sinir bozucu evet...hele ben özellikle deep hazel aldım ki
kendime gözüme çok yakın renk olsun da pupili göze batmasın diye...yani diğer renklere kıyasla pupil görüntüsü en az olan renk deep hazel...ama buna rağmen
gözlerden kaçmıyor...
ama bu sefer de rengi sevemedim daha doğrusu sarı olan tenimi daha da sarı gösterdi...
ve koyu renk arayışına girdim...
solotıca verdelerın yenı renklerı şahane duruyor bakmalısın
sence açacakmı gozlerını ? raınbow koyu gozlerı acmıyo da
ben mavı falan denedım raınbowda lacıvert oldu anlamadım valla yellow denettı fıstık yesılıydı resmen sapsarıydı kabında siz ona ssanırım gıallo dıosunz oda koyu yesıl oldu anlamadım gttı