• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni küçük mutfağım ve banyom

mutfağın çok güzel olmuş canım gerçekten örnek alınabilir güzellikte güle güle kullan inşallah....

mutfağın da banyon da şık ve kullanışlı olmuş arkadaşım
bu arada Rabbim hayırlı kaderler kısmetler nasip etsin tez zamanda
herşey gönlünce olsun

canım mutfağında banyonda çok güzel olmuş bende yeni ev yaptırıyorum ve su sıralar yana yana mutfak banyo dekorasyonlarına bakıyorum bende beyaz lake düşünüyorum mutfak dolaplarımı acaba sen hangi firmadan yaptırdın birde tezgahın granitmi ben siyah giranit istiyorum ama pahalı diyo herkes bana biraz yardımcı olurmusun güle güle kullan canım bu arada.

güle güle kullan arkadaşım çok güzel hepsi.bende girişicem . su tesisatı yer mutfak. aynen yani. su tesisatını falan kaça mal oldu tam yazsan.200 demişin anlamadım fiat analızi yapıyorumda :( biraz tasarruflu davranmam lazım çünki bi kocam çalışıyo 2 çocuk zor yani anla

mutfağını çok beğendim küçük felan da gelmedi gözüme:)renk uyumları da çok güzel olmuş:)
banyo da da böyle kırmızı siyah felan mı kullansayddın?ama bunlarda uyumlu olmuşş..

beyaz renge bayılıyorum ya. banyoda salonda mutfakta heryerde harika duruyor. insanın içini açıyor. sizinki de çok güzel olmuş. güle güle oturun inşallah.

banyo dolabın benımkı ıle aynı ama benım banyom daha kucuk camasır makınam sıgmıyor :)

muslugun nasıl bırsey resımde tam secemedım tek resmı varmı muslugun???

Arkadaşlar fotoğrafları küçük banyo ve mutfakları en iyi şekilde değerlendirmeye örnek teşkiil ettiği için yüklüyorum,gördüğünüz eşyalarla ilgili sormak istedikleriniz olursa buyrun...

bencede küçük sayılmaz gayet güzel iyi günlerde kullanın :)

şu an nedense izin vermiyor sistem yüklememe ama en kısa zamanda musluğun yakın çekimini yüklemeyi tekrar deneyeceğim :)

Back
X