Yeni küçük mutfağım ve banyom

Ben çok beğendim, çok şık.
Küçük olmaları avantajlı bence, temizliği kolay olur zemuszemus
İyi günlerde kullanın :nazar:

Hepinize çok çok teşekkürler,paylaşınca daha zevkli oluyormuş yaptığına dışarıdan bakabilmek...opuyorumnanaktan

Çok ferah duruyor mutfak. Sanırım renkle ilgili. İyi günlerde oturun.

çok küçük gözükmüyorlar...ya da kullanışlı bir şekilde yaptırdığınız için olabilir...
çok ferah ve temzi bir görünümleri var..güle güle kullanın...

beyaz benim vazgeçilmezim
mutfagında banyonda güzel
mutfak dolaplarımız benziyor
benimkiler lake degıl memran
tezgahın gri sanırım benimde gri
belki görmişssündür mutfagımı
ama senin tezgahın hangi malzeme pek emin olamadım
çimstone degil demi...
güle güle kullan canım..
zevklı bir mutfak ve banyo..

Öncelikle çok teşekkür ederim Birzey...Bende inan çok seviyorum beyazı bana kalsa koltuktan sehpaya herşeyi parlak yani lake beyaz yapıcam ama annem artık abartma diyor :) Tezgah çimstone değil canım metretülü bilmem kaç lira hayatta o kadar para veremem bekar evim için :) kısmetse evlenince güsel evime yaptırırım,o zaman feda olsun :) benimki laminant,ben çok memnunum,koyu bir gri ve bana kalırsa ıslak bırakılmadığı sürece gayet sağlıklı ve kullanışlı bir malzeme gibi geliyor,bakalım zamanla görücez :)
senin evin de çok güzelmiş sanırım yeni bir bina çünkü fransız balkon gördüm salonda ki ben bayılırım,yeni binalarda çok kullanılıyor.mutfak benziyor evet ama seninki kaliteli kaçıyor canımcım ben çok az maliyetle halletmeye çalıştım hem ev hem ofis olarak kullandığım için...
Güzel evinizde,sağlık ve mutlulukla oturmanız dileğiyle,sevgiler...

anam bu mutfak küçükmü kız. sen benim mutfağımı görsen varya 2. kişi katiyen giremiyor. ama kiradaydım şimdi ev aldık yeni evime taşınıyoruz. bu arada mutfak çok güzel benimkilerde lake oluyor. ama alt dolaplar abanoz renginde

Çok güzelmiş ama o kadar küçük sayılmazlar biz kayınvalidemin mutfağında 2kişi yanyana duramıyoruz anca sırt sırta verip iş yapabiliyoruz seninki yine daha büyükmüş.Beğendim ama çok güzel.

Back
X