Yeni küçük mutfağım ve banyom

flammer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
57
0
86
40
Kocaeli
Arkadaşlar fotoğrafları küçük banyo ve mutfakları en iyi şekilde değerlendirmeye örnek teşkiil ettiği için yüklüyorum,gördüğünüz eşyalarla ilgili sormak istedikleriniz olursa buyrun...

Eklentiler

• $DSC02910.webp
    $DSC02910.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 693
  • $DSC02914.webp
    $DSC02914.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 517
sen küçük mutfak görmemişsin benm yengemin bi mutfağı var kutu gibi seninki gayette rahat ki şuan sadece 2 duvarını görebiliorz
banyon gayet güzel
yalnız mutfakta tezgahın üstü karmaşık kalabalık göründü gözüme
hele borular falanda var yaa onlardanda öle duruo olabilir o neden mümkün olduunca az eşya bırak bence tezgahta

Valla 5m2 bi yer banyom da 4 :)
evet tezgahın üzeri şu an karmaşık haklısın daha 3 gün oldu tadilat biteli ancak inşaat kabasını temizledim,duvarları fayansları ovdum tüm temizlik bitti,sıra aksesuarlara ve ortalığı düzene sokmaya geldi...Borular ne yazık ki kapanmıyor,kombiden dolayı,zaten 35 senelik bir bina,çok zor tadilat ve değişiklik yapılıyor :)

Küçük ama çok şık cnm banyodaki musluk ne kadar ilginç öyle..
Sağlıkla mutlulukla oturun opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler canım :) valla ilk görüşte aşk o banyodaki armatürüm :) çok şık duruyor gerçekten,korkmuştum kullanışsız olur mu acaba diye ama çok şükür gayet kullanışlı...

güle güle kullanın inşallah mutfağınızı ne kadara yaptırdınız ben de yaptırmayı düşünüyorum da bi fikir almak istiyorum yardımcı olursanız teşekkürler..

Mutfağımdaki dolaplar MDF ve üzeri lake.Dolaplarım 1800TL tuttu,Koçtaş gibi mağazalarda 500TL ye de var ama benim mutfağım problemli olduğu için mecburen çizdirip ürettirmek zorunda kaldım.Ankastre 3lü setim Mekappa,en uygun ankastre şu an piyasadaki,800TL.Bir de kullanılan yer fayansı ve duvardaki çalışma tezgahı mozaikleri var,su tesisatı komple yenilendi,işçilikle beraber kaba malzeme 200TL ve bir de evye var o da muhteşem bi evye çok memnunum.Dominox diye bir firma Franke'nin alt firmasıymış,set halinde,,kurutmalık,bulaşıklık ve kesme tahtası çıkıyor içinden,o da 150TL.Sanırım birşey unutmadım :) sevgiler...

küçük mutfakmı :)) benim eski evimin mutfağına bir kişi çıkmadan diğeri giremezdi ,şimdikine ise 50 kişi sığar ,bir ortasını bulamadım :))

mutfak ve banyon çok şık canım ,güzel günlerde kullanın ailecek..

Ay ayy ay :) beğeniyorsunuz ya emeklerim daha da bi değerleniyor şimdi...Ailecek değil tek başıma yaşıyorum :) evlenmem için dua edelim hep beraber sağlık huzur ve mutluluğuma bir de güzel aile eklensin :)

çok şık olmuş mutfağın tam benim istediğim gib yanlız kötü durmasada bulaşık makineni de gri alsan ne güzel olur öyle ha deyince değişmez ama akşlında bulunsun

Ya canım haklısın gri çok güzel durur da buzdolabım da beyaz almıştım mutfak yaptırmak aklımda yoktu,sonra uymadı tabi...Evlenirsem kocam alsın artık napim :)

Ya canım haklısın gri çok güzel durur da buzdolabım da beyaz almıştım mutfak yaptırmak aklımda yoktu,sonra uymadı tabi...Evlenirsem kocam alsın artık napim :)

hmm ozaman ayrı tabi evlenince yenilersin ama gerçekten böylede çok şık olmuş güle güle kullan ben de inşallah yeni bir ev sahibi olursam beyaz gri karışımı mutfak yaptıracağım

Back
X