payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.689 2.820 29 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #21 falwlessone1 .!.: Yeni olduğu için mi ciddi olmadığı için mi? Genişletmek için tıkla... Yeni birini kız neden babasına göstermek ister? Acele etmiyor musunuz? Belki anlaşamayıp ayrılacaksınız her ilişkiyi babanıza söylüyor musunu?
falwlessone1 .!.: Yeni olduğu için mi ciddi olmadığı için mi? Genişletmek için tıkla... Yeni birini kız neden babasına göstermek ister? Acele etmiyor musunuz? Belki anlaşamayıp ayrılacaksınız her ilişkiyi babanıza söylüyor musunu?
af000 Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2023 908 670 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #22 falwlessone1 .!.: Yeni olduğu için mi ciddi olmadığı için mi? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde yeni sizinki doğru olmamış bence
falwlessone1 .!.: Yeni olduğu için mi ciddi olmadığı için mi? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde yeni sizinki doğru olmamış bence
Freddy Popüler Üye Pro Üye 27 Ekim 2017 3.589 15.709 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #23 Kizin babası nazar degdirmesin diye.
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 27.523 120.280 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #24 falwlessone1 .!.: Bi de gülüşü nasıl tarif etsem böyle çocukça mi ne bir ses kaydından böyle diyorum. Böyle biri kötü olur mu acaba? Kötü biri öyle gülebilir mi ya Genişletmek için tıkla... Ay bayılazam. Üniversiteyi ailenin yanında okursun umarım. Yoksa başına gelecek çok iş var senin.
falwlessone1 .!.: Bi de gülüşü nasıl tarif etsem böyle çocukça mi ne bir ses kaydından böyle diyorum. Böyle biri kötü olur mu acaba? Kötü biri öyle gülebilir mi ya Genişletmek için tıkla... Ay bayılazam. Üniversiteyi ailenin yanında okursun umarım. Yoksa başına gelecek çok iş var senin.
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.198 71.928 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #25 falwlessone1 .!.: Yeni olduğu için mi ciddi olmadığı için mi? Genişletmek için tıkla... Saçma çünkü
F falwlessone1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Eylül 2023 1.103 -44 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #26 Margaret Hale .!.: Ay bayılazam. Üniversiteyi ailenin yanında okursun umarım. Yoksa başına gelecek çok iş var senin. Genişletmek için tıkla... Pardon??
Margaret Hale .!.: Ay bayılazam. Üniversiteyi ailenin yanında okursun umarım. Yoksa başına gelecek çok iş var senin. Genişletmek için tıkla... Pardon??
F falwlessone1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Eylül 2023 1.103 -44 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #27 Margaret Hale .!.: Ay bayılazam. Üniversiteyi ailenin yanında okursun umarım. Yoksa başına gelecek çok iş var senin. Genişletmek için tıkla... Ben kesin hüküm vermedim çocuk hakkında farkındaysan soruyorum işte.
Margaret Hale .!.: Ay bayılazam. Üniversiteyi ailenin yanında okursun umarım. Yoksa başına gelecek çok iş var senin. Genişletmek için tıkla... Ben kesin hüküm vermedim çocuk hakkında farkındaysan soruyorum işte.
F falwlessone1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Eylül 2023 1.103 -44 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #28 mhdvran .!.: Üniversiteds bunu çiğ çiğ yiyecekler vallahi. Not ayağına yazık olacak. Genişletmek için tıkla... Beni ne kadar tanıyorsun da hakkımda böyle konuşuyorsun çok saf bir insna degilim ben.
mhdvran .!.: Üniversiteds bunu çiğ çiğ yiyecekler vallahi. Not ayağına yazık olacak. Genişletmek için tıkla... Beni ne kadar tanıyorsun da hakkımda böyle konuşuyorsun çok saf bir insna degilim ben.
M mhdvran Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2024 1.873 3.092 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #29 falwlessone1 .!.: Beni ne kadar tanıyorsun da hakkımda böyle konuşuyorsun çok saf bir insna degilim ben. Genişletmek için tıkla... Tamam.
falwlessone1 .!.: Beni ne kadar tanıyorsun da hakkımda böyle konuşuyorsun çok saf bir insna degilim ben. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Honkiponkitorino ♌️🪄✨ tek ayak cezası Pro Üye 12 Ocak 2021 4.362 17.702 30 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #30 Keşke kimliğini ver nikah için gün alcam deseydib direkt