- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
bu teknik bir konu olabilir.İnternet geçmişini temizlerseniz fayda edebilir.Ben de msj yazarken surat ifadeleri varya onları kullanamıyorum yani ilk tıklamayla geliyor sonra kayboluyor dolayısıyla da msjlarımda çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Pro uyelere ozel bir bolum orasi pro uyeler mesaj atabiliyorbende birseyde yardim istiyorum.
+18 bolumune yorum yapma yetkim yok. bir ayar mi var, nereden nasil yapiliyor bulamiyorum. yardimci olur musun?Huy Meselesi
Konular tasindigi icin oyleElif merhaba, evet daha once de soylemislerdi ama mesela su konuya bir bakar misin, burada konu acanda uyelerin bazilari da Pro degil ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/selam-kizlar-hele-bi-bakin-hele-d.846590/
(onume denk gelen ilk konuyu sectim)
Efendim buyrunMargarikotin
Hangi tarayici kullaniyorsunuz mobilden mi baglaniyorsunuzMargarikotin
Bu bahsettiginiz durum bendede olmustu.Evet mobilden bağlanıyorum
arkadaşlar bende de konu aç butonu yok lütfen yardım edinn
Cinsellik bölümünemi açmaya çalışıyorsunuz acaba?O bölüme sadece pro üyeler açabiliyorBende daha önce vardı şimdi yeni konu aç diye birşey yok nasıl yapıcam
Cinsellik bölümünemi açmaya çalışıyorsunuz acaba?O bölüme sadece pro üyeler açabiliyor[/QUOTE. Gebelik hamilelik bölümü için ama her bölüme baktım açamıyorum önceden açıyordum
Ya arkadaslar neden yeni konu açmak bu kadar zor bu görsellerdeki gibi hiçbiryerde konu ac yazmıyor.
Profilinde açtığım konular diye bir bölüm var oradan rahatlıkla bulabilirsinKonu açıyorum ama sonra nerde olduğunu bulamıyorum
googleye bir derdim var kadınlar kulubu yazın girin aşağı dogru gelin sag altta yeni konu aç var ona basıp açabilirsiniz konuyu. :)bende de konu aç diye bi buton yok nasıl açıcam
Mesaj silmek içerik silmek yasakForumdaki bir mesaji silmek istiyorum yetkililer lutfen bana ulasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?