- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Konu AC butonu yok bende bi sorun mu varÖncelikle konumuzu kapsayan ilgili bölüme giriş yapıyoruz..
Örneğin ; aileniz veya sevgilinizle ilgili bir durum var ve yardım almak istiyorsunuz diyelim..
Bir derdim var - bölümüne girip YENİ KONU AÇ seçeneğine tıklıyoruz..
Daha sonra konu başlığımızı ve konu içeriğimi yazıp KONU OLUŞTUR seçeneğine tıklıyoruz..
Herhangi bir konuyu veya açtığınız konuları takibe almak için , yazılan mesajlardan haberdar olmak için ;
Konuyu takip etmeyi bırakmak için, konuyu takip et yazan kısımda çıkacak olan KONU TAKİP İPTAL seçeneğini tıklayarak , takip etmeyi sonlandırabilirsiniz..
Konu AC butonu yok bende bi sorun mu var
Konu acmak istediginiz bolume girdikte sonra sag tarafta yukarida yer aliyor..bende de konu aç diye bi buton yok nasıl açıcam
Merhaba..Evim evim güzel evime konu açmak istiyorum resimleri filan yukluyorum ama iki anket diyor ne yapsam ankete cvp verilmedi diyor resimler siliniyor yuklemeside 5 dakika sürüyor sadece birtanesi bu anket sorusu ne nasıl cvp almalıyım yeni uyeyim
Valla bende ilk kez açtım bilmiyorum nasıl düzenleyeceği miMerhaba..
Acmis oldugunuz konuya baktim..
Evinizin bolumlerini resimli anket olarak yuklemissiniz..
Fakat alt mesajlarinizda ev resimleri gorunuyor..
Sadece sorun anket olarak acmanizda..
Bu duzenlemeyi ben yapamiyorum cunku bolum bana ait degil..
Mune ye mesaj atiniz lutfen..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/buda-benim-evim-eksikleriyle.803828/
Bendede yok açabilir mi ?bende de konu aç diye bi buton yok nasıl açıcam
Açılan konuları veya yazılan mesajları silme gibi bir durum söz konusu değildir.konu nasıl silinir ?
peki teşekkürlerAçılan konuları veya yazılan mesajları silme gibi bir durum söz konusu değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?