Yeni Konu Nasıl Açılır ? Nasıl Takip Edilir ?

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Öncelikle konumuzu kapsayan ilgili bölüme giriş yapıyoruz..

Örneğin ; aileniz veya sevgilinizle ilgili bir durum var ve yardım almak istiyorsunuz diyelim..
Bir derdim var - bölümüne girip YENİ KONU AÇ seçeneğine tıklıyoruz..

Daha sonra konu başlığımızı ve konu içeriğimi yazıp KONU OLUŞTUR seçeneğine tıklıyoruz..

Herhangi bir konuyu veya açtığınız konuları takibe almak için , yazılan mesajlardan haberdar olmak için ;

Konuyu takip etmeyi bırakmak için, konuyu takip et yazan kısımda çıkacak olan KONU TAKİP İPTAL seçeneğini tıklayarak , takip etmeyi sonlandırabilirsiniz..

Evim evim güzel evime konu açmak istiyorum resimleri filan yukluyorum ama iki anket diyor ne yapsam ankete cvp verilmedi diyor resimler siliniyor yuklemeside 5 dakika sürüyor sadece birtanesi bu anket sorusu ne nasıl cvp almalıyım yeni uyeyim

Konu AC butonu yok bende bi sorun mu var

MERHABALAR
konu açabildinmi?

Merhaba arkadaşlar, İstanbul Tuzla tarafında önerebileceğiniz ilgili güleryüzü branşında uzman bir çocuk doktoru varmı? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Merhaba..

Acmis oldugunuz konuya baktim..

Evinizin bolumlerini resimli anket olarak yuklemissiniz..

Fakat alt mesajlarinizda ev resimleri gorunuyor..

Sadece sorun anket olarak acmanizda..

Bu duzenlemeyi ben yapamiyorum cunku bolum bana ait degil..

Mune ye mesaj atiniz lutfen..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/buda-benim-evim-eksikleriyle.803828/

bende postiş çıtçıt bölümünde konu açmak istiyorum ama konu aç seçeneği yok yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…