yeni koltuk takımları

$berra1byk.webp

Berra Koltuk Takm - KOLTUK TAKIMLARI - mobilya, inegl mobilyas, yatak odas, yemek odas, koltuk takm, ekonomik mobilya, online mobilya

Ben bunu sevdim. :34:

benim koltuklarım koyu mor.çok ama çok memnunum:) kaç kere su döktüm leke meke kalmadı.birde evin rengi çok önemli.bembeyaz halılarım var cok şık duruyorlar:)kısacası mor.ayrıca bereketi sembolize eden dinlendirici bir renk:)

benim koltuklarım koyu mor.çok ama çok memnunum:) kaç kere su döktüm leke meke kalmadı.birde evin rengi çok önemli.bembeyaz halılarım var cok şık duruyorlar:)kısacası mor.ayrıca bereketi sembolize eden dinlendirici bir renk:)

peki tv ünitesi ve yemek masası için nasıl bir tercih yapardınız?

salon içinse ben berrayı tercih ederdim ama oturma odası içinse mor daha canlı olduğu için onu tercih ederdim.

günlük oturma odası için istiyosan bence mor ama misafir odası içinsa çok sadeler canım daha değişik bişeyler bak bence

bence salon için berra iyi ağır duruyor ayrıca tv ünitesi falan uydurmak da kolay ama oturma için canlı renkler daha iyi ...

cnm sormuşsun bana tv ünitesi ve yemek masası fikrimi.ben tv ünitesi değilde siyah düz sade camlı bir tv sehpası kullanıyorum.yemek masası olarakta beyaz yemek masam var:)her gelen beğenir koltuklar mor olunca diğer temaları daha az dikkat çekici ve sade yaptım:)umarım yardımım olmuştur.

Google Images

berra daha iyi bi secim olurdu diye dusunuyorum cnm...Her mobilyaya her renk gitmiyor malesef bu modelde kahve daha iyi olmus...

tatlım ben olsam berra koltuk takımını alırdım. Beyaz tv ünitesi, beyaz yemek masası ile süper olur:16: bence:)))

Soho Koltuk Takm - Modern Takmlar - SALON TAKIMLARI - mobilya, inegl mobilyas, yatak odas, yemek odas, koltuk takm, ekonomik mobilya, online mobilya Arkadaşım sayende verdiğin linkten kendime koltuk modeli buldum. Bir türlü karar veremiyordum ama bu çok hoşuma gitti. Evim mavi boyalı. Lacivert perdeli. Bende kahverengi yerlerini mavi tonlarında yaptırmayı istiyorum.. Umarım sende en kısa zamanda istediğini bulabilrsin.tşkler:34:

Adınıza sevindim. Ama ben kırletli istemiyorum sırt kısmında. rahat kullanışlı hem göze hem cebe hitap etsin istiyorum.bu sitedenmi alacaksınız?görmeden dokunmadan almak ne kadar doğru olur acaba? bide mavi değilde gri düşünseniz nasıl olur.

Son düzenleme:
Adınıza sevindim. Ama ben kırletli istemiyorum sırt kısmında. rahat kullanışlı hem göze hem cebe hitap etsin istiyorum.bu sitedenmi alacaksınız?görmeden dokunmadan almak ne kadar doğru olur acaba? bide mavi değilde gri düşünseniz nasıl olur.

mobilyayı görmeden alma taraftarı değilim. Eşimin arkadaşı mobilyacı. resmi ona yolladım bizim beğendiğimiz tonlarda yapacak. Gri yi aslında çok düşündük ama yakışıp yakışmayacağına bir türlü karar veremedik. Kenarlarını Krem deri istiyorum ona yakışsın istediğim için mavi tonları diye düşündüm. Ama halen fikirlere açıkım :34:

Bence nereye olacağı çok önemli misafir odası için mi ? Yoksa oturma odası için mi ? Eğer oturma odası için olacaksa morlu olan cemre koltuk takımını tercih edin ve halı + perdesini mor beyazla kombinleyin halının içinde mordan çok beyaza yoğunluk verin temizlik açısından zor olsada odayı ferah göstermek ve boğmamak açısından beyaz iç açıcı olur tabi halının içinde diğer bir renk olarak morda olmak şartıyla...Duvar saati ve aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz ya da ufak bi tabloda şık olur...Eğer salon (misafir odası) için düşünüyorsanız kesinlikle açık renkli olan berra koltuk takımını tercih edin renk olarak ve model olarak salon için daha ağır olacağı doğrultusundayım duvarlarda kum beji olabilir...Eğer sadece bir oda olcaksa salon-oturma odası olarak kullanacağınız tek bi odanız varsa ve siz oraya mobilya seçeceksiniz açık renkli olan berra koltuk takımını tercih edin...Kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir :34:

Back
X