- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- Konu Sahibi girlwithlove
Kısaca kar yağarken parkta etmişti :))Evlenme teklifin nasıldııı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısaca kar yağarken parkta etmişti :))Evlenme teklifin nasıldııı :))
Kız herhalde bende bebek için evlenmedim yahu :) ben evlat sevgisinin öneminden bahsetmek istedim :)) herhalde severek evlendim ❤❤❤Bende evliyim bebek icin evlenmedim ama şimdi bende bebek istiyom
Valla ben sevmeden gorucu usulu evlendim. Bebegi hic istemiyodum. Bi yil olacak simdi cok aşırı istiyorummmKız herhalde bende bebek için evlenmedim yahu :) ben evlat sevgisinin öneminden bahsetmek istedim :)) herhalde severek evlendim ❤❤❤
İnşallah olur canim benim ❤❤❤❤Valla ben sevmeden gorucu usulu evlendim. Bebegi hic istemiyodum. Bi yil olacak simdi cok aşırı istiyorummm
Hahah bizim buralar yanıyor valla sizin oraları düşünemiyorum :/Adana da kar yok nisankralicesi artik benimki de olursa gunes isigi altinda olur
Gorucu usulu zor mu oldu,simdi seviyor musuunnnValla ben sevmeden gorucu usulu evlendim. Bebegi hic istemiyodum. Bi yil olacak simdi cok aşırı istiyorummm
Insallah canim benim yaİnşallah olur canim benim ❤❤❤❤
Ramazanda serindi sansimiza ama simdi yaniyormus Biz antalyadayiz ama tatil icin :))Hahah bizim buralar yanıyor valla sizin oraları düşünemiyorum :/
Şimdi aşığım ona. Ilk basta zor oldu. Farkli sehirlerde oldugumuz icin tanimadada sıkıntı yasadik. Ama ayni eve girince ilk cok tartistik. Zamanla oturdu anlaştık tanıdık kaynastikGorucu usulu zor mu oldu,simdi seviyor musuunnn
Oh ne güzel tatlım tatlını çıkar canim ❤Ramazanda serindi sansimiza ama simdi yaniyormus Biz antalyadayiz ama tatil icin :))
Ayy Allah bozmasin daha da arttirsin inşallah :)) ❤Şimdi aşığım ona. Ilk basta zor oldu. Farkli sehirlerde oldugumuz icin tanimadada sıkıntı yasadik. Ama ayni eve girince ilk cok tartistik. Zamanla oturdu anlaştık tanıdık kaynastik
Amiiiinnn cumlemize ask dolu yuva nasip etsin RabbimAyy Allah bozmasin daha da arttirsin inşallah :)) ❤
Ay ramazanda yatinca surekli,burda yuzer yuzmez hamladim bu sabah buz falan tuttum ama cok sukur gecti hemen :))Oh ne güzel tatlım tatlını çıkar canim ❤
İnşallah ya cunku bebislerde sevgi dolu oluyor aile olunca :) mesela benim annemle babam hala sevgili gibiler maşallahAyy Allah bozmasin daha da arttirsin inşallah :)) ❤
Oh ne güzel bu sene doğum yapınca tatil planları yatti ama eylul gibi belki gideriz :))Ay ramazanda yatinca surekli,burda yuzer yuzmez hamladim bu sabah buz falan tuttum ama cok sukur gecti hemen :))
Neden özel değilse?..Slm kizlar. Iyi geceler. Bugunu hic hatirlqmak dahi istwmiyorum cok kotu bir gundu.
jNeden özel değilse?..